• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen , fermara vb ilaclari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ecemsuhasanahmet35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.733
3.931
133
33
Kizlar catlama ignesi ve haplari filan klomen , fermara veya digerleri ne kadar ucret oluyor bilgisi olan kaca maliyet oluyor acaba yarin 3 gunum dr tahlil flan yapacak ona gore tedavi baslayacak yarin ona gore hazirlikli gitmek istyorum yardimci olabilcek varmi😅😍😊

Kizlar catlama ignesi ve haplari filan klomen , fermara veya digerleri ne kadar ucret oluyor bilgisi olan kaca maliyet oluyor acaba yarin 3 gunum dr tahlil flan yapacak ona gore tedavi baslayacak yarin ona gore hazirlikli gitmek istyorum yardimci olabilcek varmi😅😍😊
Zaten yarın klomen verir ancak. 1 hafta sonra falan kontrole çağırır yumurtaların yeteri kadar büyümüşse o zaman verir çatlatma iğnesini. Ben iğneye 115 lira ödedim eczanede

Femarayı 134 tlye aldım ovıtralle de 115 tl yarın asılamam varmhakkımızdamhayırlısı

Allahim hayirsini nasip etsn insallah bu igneler heosi aynimi cnm fiyat olarak ve hepsi ayni ilac ovitralle ignemi baska varmi
Ovıtralle yı bılıyorum sadece cnm baska marka baska dozda vardır ama genelde bunu verıyorlar benım 4.ıgnem bakalım ıns hayırlı sonuclar alırız sen ne kullanıyosun femarayla 12.gun 1 yumurtam oldu benım

Ovıtralle yı bılıyorum sadece cnm baska marka baska dozda vardır ama genelde bunu verıyorlar benım 4.ıgnem bakalım ıns hayırlı sonuclar alırız sen ne kullanıyosun femarayla 12.gun 1 yumurtam oldu benım
Ben. Fermara dgl kolmene basliyorum yarin cnm

Back