Arkadaşlar merhaba be 1.5 yıldır evliyim 28 yaşındayım pkos hastasıyım (sol overde var )evlenmeden altı ay önce doktora gittim ve dienille doğum kontrol hapı kullandım tam 6 ay sonra evlendikten sonra da ilk yıl korunmak istedim ve tam 1 yıl ara vermeden korundum yani 1.5 sene aralıksız kullanmış oldum. 5 ay önce çocuk düşündüm ve doktorun yolunu tuttum devlete gittim önce ilk başta 3 ay bana sadece vitamin gıda takviyesi verdi benim adetim onu kullanırken düzene girdi bırakınca yine olmadım
3. Ayin sonunda tekrar doktora gittim klomen verdi kullandım hiç tık yok doktor olmaz sa bir kez daha deniyicez sonra igneye geçiş yapariz dedi ben korktum olmayacak vicdan yaptım birazda
Sonra özel doktora gittim ama mükemmel doktor yA çok memnunum vitamin degerlerime baktı onlar normal ama lh yüksek pkostan dolayı ve bana glifor ve vifolic yazdı bunu hep kullanmam gerektiğini söyledi ben bu arada bu ilaç sayesinde kilo verdim ve klomene cevap vermiyorsa vakit kaybetme hemen femeraya geçtik 5 gün günde iki tane kullandım sonra bakti gelişme yok bi beş gün daha günde 1 er tane kullandım veee gelistii 18cm sağdan gelisti ve ovitrelle yazdı ilişki tarihleri yazdı herseyin normal olduğunu söyledi (eşimde problem yok) yani ne olursa olsun eğer yumurtalik varsa rahim varsa olur bence ki tip çok gelişti