canim ben femera agnucaston ve inofolicle 2.ayda hamile kaldimHadi kızlar bırbımıze yardımcı destek olmak ıcın bu sayfayı açtımtedavı surecınce destek olalım birbirimize Gebelık tutanlar listeye eklenecek ♥ Hepımızın ki tutar ınsallh hergün dua Ekim’de yada Kasım’da aşk var
Rabbım bızede nasıp eder ınsallah canımcanim ben femera agnucaston ve inofolicle 2.ayda hamile kaldim
insallaj canim rabbim isteyenlere de sanada versin hayirlisiyla herseyin hayirlisini isteRabbım bızede nasıp eder ınsallah canımekımde mı hamıle kaldın? İlk listeye senı ekleyım o zaman
Hadi kızlar bırbımıze yardımcı destek olmak ıcın bu sayfayı açtımtedavı surecınce destek olalım birbirimize Gebelık tutanlar listeye eklenecek ♥ Hepımızın ki tutar ınsallh hergün dua Ekim’de yada Kasım’da aşk var
1. Gebemiz:
Kasım’da güzel habercini beklıyoruz ı zamanBen de ekimde hsg çektirip kasımda klomenle başlayacam hadi bakalım haktan hayırlısı
İnşallahhh canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasınKasım’da güzel habercini beklıyoruz ı zaman
Hayırlısı canım güzel haberlerını beklıuoruz ınsallh bu süreç ıcınde bol dua etBende 2 gun once cat ignemi oldm klomen kullandim klomenle 2. Ayim
Canım ben de bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum 3 ekimde beklemedeyimHadi kızlar bırbımıze yardımcı destek olmak ıcın bu sayfayı açtımtedavı surecınce destek olalım birbirimize Gebelık tutanlar listeye eklenecek ♥ Hepımızın ki tutar ınsallh hergün dua Ekim’de yada Kasım’da aşk var
1. Gebemiz:@ranippp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?