- 28 Eylül 2021
- 692
- 600
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Kızlar klomen veya Femara kullanıp kist oluşanlara bir soru sormak istiyorum adet düzeniniz bozuldu mu yoksa adet zamanınız geldiği zaman adet olup kisti attınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çok geçmiş olsun tamamdır haber bekliyorum canım sendenOcakta klomen kullandım 2 tane kist oldu. Şubatta adet olduğumda gitmiştim oyle öğrenmiştim kist olduğunu. Bu ay adetim 1 hafta geçti kistlerden dolayı geciktigini düşünüyorum çünkü ilişki günlerini pek degerlendiremedik. Cuma test yaptım negatifti. Simdi doktora geldim haber vereceğim sana, pek keyfim yok benim de bu kistlerden dolayı
Cok sağol canim simdi çıktım kistler kaybolmuş kanda gebelik testi bakalim yoksa tarlusal kullanırsın dedi. Gebelik yoksa bile kistler kaybolduğu için çok mutluyum kafama takıyordum büyürler diye endişe ediyordum. Aslında endişe edilecek birsey yok ama insan cocuk isteyince cok sabırsız oluyor. Sen kontrole gittin mi bu ayCanım çok geçmiş olsun tamamdır haber bekliyorum canım senden
Çok ama çok sevindim canım benim daha adetin 14.günü 4 gün önce gittiğimde yumurtan 23mm olmuş daha da çatlamaz kist olur demişti doktor aşılama olacaktı sözde iptal oldu ben de o günden beri stresle bekliyorum bugün ovulasyon yaptım silik çıktı T çizgisi heralde çatlamıştır yumurta yoksa kopkoyu olurdu heralde kendi kendime düşünmekten kafayı yedim şu 4 günde bana da adet olmazsan 2 hsfta sonra duphaston iç dedi ama inş olur hiç gerek kalmaz sonrasında da zaten adet olursa soğan suyu yapıcam vücudum temizlensin diyeCok sağol canim simdi çıktım kistler kaybolmuş kanda gebelik testi bakalim yoksa tarlusal kullanırsın dedi. Gebelik yoksa bile kistler kaybolduğu için çok mutluyum kafama takıyordum büyürler diye endişe ediyordum. Aslında endişe edilecek birsey yok ama insan cocuk isteyince cok sabırsız oluyor. Sen kontrole gittin mi bu ay
cok sagol canım :) benim de kan testim negatif cıktı tarlusal ı kullanmaya basladım. ya okadar iyi anlıyorum ki seni düşün düşün stres oluyor insan. inşallah kendiliğinden adet olursun ilac kullanmana gerek kalmaz. yalnız ben burda forumda okudum biri sogan suyu kürü yaptıktan sonra 70 gün adet olmamıs, dikkatli ol canım. Allah hayırlısıyla saglıklı bir sekilde cocuk sahibi olmayı nasip etsin hepimizeÇok ama çok sevindim canım benim daha adetin 14.günü 4 gün önce gittiğimde yumurtan 23mm olmuş daha da çatlamaz kist olur demişti doktor aşılama olacaktı sözde iptal oldu ben de o günden beri stresle bekliyorum bugün ovulasyon yaptım silik çıktı T çizgisi heralde çatlamıştır yumurta yoksa kopkoyu olurdu heralde kendi kendime düşünmekten kafayı yedim şu 4 günde bana da adet olmazsan 2 hsfta sonra duphaston iç dedi ama inş olur hiç gerek kalmaz sonrasında da zaten adet olursa soğan suyu yapıcam vücudum temizlensin diye
Canım zaten soğan suyunu adet olursam bitikten sonra yapmayı istiyorum sen de inş hemen regli görürsün gerçekten bebek isterken beklemek yeteri kadar zorken bir de bu durum daha zor eskiden adet olmak istemezdim şimdi gelsin diye dua ediyorumcok sagol canım :) benim de kan testim negatif cıktı tarlusal ı kullanmaya basladım. ya okadar iyi anlıyorum ki seni düşün düşün stres oluyor insan. inşallah kendiliğinden adet olursun ilac kullanmana gerek kalmaz. yalnız ben burda forumda okudum biri sogan suyu kürü yaptıktan sonra 70 gün adet olmamıs, dikkatli ol canım. Allah hayırlısıyla saglıklı bir sekilde cocuk sahibi olmayı nasip etsin hepimize
2 adet arasında kanama ıle kist atıldı. 5cm kist oluşmuştu adetten 10 gün sonra kanama başladı doktor kist kanama ile atılıyor demişti.Kızlar klomen veya Femara kullanıp kist oluşanlara bir soru sormak istiyorum adet düzeniniz bozuldu mu yoksa adet zamanınız geldiği zaman adet olup kisti attınız mı?
Size yardımcı olabilirimKızlar klomen veya Femara kullanıp kist oluşanlara bir soru sormak istiyorum adet düzeniniz bozuldu mu yoksa adet zamanınız geldiği zaman adet olup kisti attınız mı?
Merhaba, teşekkür ederim öncelikle doktorum bana adet olmazsan duphaston iç dedi ama ben adet tarihini normal zamana göre mi düşünücem yoksa yumurta takibi yaptığım güne göre mi kafam karıştıSize yardımcı olabilirim