Femara kullandigim ay gittim doktor kendiliginden buyuyor ve catliyor dedi o yzuden smdi kendiligimden kullansam mi diyorum. Rahim filmi cekildim sikinti yok. Su surectede doktora gitmek cok mantikli degil mecbur beklicez bos beklemekte istemiyorumFemara kullanıyorsunuz peki kontrole gidiyor musunuz? Yumurtalar büyüdü mu kac mm falan diye? Gidiyorsanız catlatma iğnesi vuruyor musunuz. Bir de 15 ay olmus . Rahim filmi çekildiniz mi?
Artık bence rahim filmi aşılama tüp bebek olaylarına adım atin derim demek ki fayda etmiyor o haplar
İste benim ih fsh dan yuksek ama kistler yokmus pko diyebilmek icin sadece bu yukseklik baz alinmazmis sanirim. Bende yokmus yani. Somdi ne yapmaliyim bilmiyorum en azindan bu hormonlari dusurebilcek bitkisel seyler mi denemeliyimDeğerlerin aslinda sinirda diyebilirim lh seviyen sinir fsh da cok az yuksek gibi dursa da iyi . Kimisi ust uste klomen kullanir ve klomenin biriktirici ozelligi vardir olur kimisi de ara vererek kullanır ben her klomen arasinda 2 3 ay bekledim son 4.klomen tedavimde oldu ama benim degerlerim bu kadar yuksekken pco dendi ve kistlerde olusmustu lh 24u gordugunde lh fsh dan yuksekse kistler oldugu pco oldugu soylenir cogu zamanim yanlis tedaviyle surdu buyumeyen yumurtlar catlayip hamile kalamama en son pco oldugumu ogrenince arastrdim ve dogru tedaviyle hamile kaldim
Tabi ilk yapacagin sey hormonlari normal seviyeye cekmek aslan pencesiyle dusurebilirsin innofolic de kullanabilirsjn tamamen bitkisel ve hamile kalmayi kolaylastriyor gunde 1 paket bile olsa ic bence bi zararinin olacagini sanmiyrm hormonlarin yuksek cunkuİste benim ih fsh dan yuksek ama kistler yokmus pko diyebilmek icin sadece bu yukseklik baz alinmazmis sanirim. Bende yokmus yani. Somdi ne yapmaliyim bilmiyorum en azindan bu hormonlari dusurebilcek bitkisel seyler mi denemeliyim
Tabi ilk yapacagin sey hormonlari normal seviyeye cekmek aslan pencesiyle dusurebilirsin innofolic de kullanabilirsjn tamamen bitkisel ve hamile kalmayi kolaylastriyor gunde 1 paket bile olsa ic bence bi zararinin olacagini sanmiyrm hormonlarin yuksek cunku
Canım aslan pencesini ilacla birlikte ayni ay yapma bence ama innoflic hemen baslayabilirsi kaliteli yumurta yapardoktor kontrolunde klomen ve femara kullandim yumurtalarim gelisti igne yapmadi doktor kendiliginden catlar diye. Normalde femarayi 3 ay kullan gel demisti 2 ay kullandim. Dlimde 1 tane kaldi acaba bu ay femara kullanip ayni zamanda bunlari yapsam sakincasi olur mu
Esin in spermlerine bakıldı miFemara kullandigim ay gittim doktor kendiliginden buyuyor ve catliyor dedi o yzuden smdi kendiligimden kullansam mi diyorum. Rahim filmi cekildim sikinti yok. Su surectede doktora gitmek cok mantikli degil mecbur beklicez bos beklemekte istemiyorum
ben femarayla basladim. klomene gecebiliriz diye konusmustuk dr la. ilk ay gebe kalmayinca klomene mi gecicem diye sordum. hayir bir ilacin ise yarayip yaramamasi uc ay kullanima baglidir dedi. tavsiye etmem tek bir ay femara kullanmanizi.merhaba arkadaslar sanirim bi 6 ay once doktor kontrolnde klomen kullandim. O ay adetim hep kahverengi geldi kist yapmadi ama yan etkisi bi bu oldu doktor femaraya gecmemi soyledi. 3 ay kullanicaktim. 2 ay kullandim yine gebelik olmadi. Sonra baska bir doktora gittim oda alttan muayene etti hormon degerlerime bakti. Yasim 28. Yasina gore gayet iyi degerlerin ilaci kullanma gerek yok dedi. Bende 3. Ay femara anmadim. Uzerinden 3 ay gecmistir bu ayda hamilelik olmadi sanirim. 10 tane femara kaldi elimde 2 iciyordum gunde. Bu ay kullansam acaba bir sakincasi olurmu? Bu ilac pes oese kullaninca mi etkili birakali oldu cunku elimde kalan son 10 taneyi kullansam mi bu ay belki faydali olur ve hamile kalirim. Hormon degerlerim doktorlara gore iyi ama burda okuduguma gore cokta iyi sayilmaz aslinda. Amh olculmedi tsh:2.8 Fsh:8.2 lh:12.9 prolaktin:20.3
Hormon testi yaptirali da 6 ay oldu gerci suan degerlerim nedir bilmiylrum. 15 ay oldu hala gebelik yok hic olmadi ne yapmaliyim
Aslinda doktor bana 3 ay kullan dedi femarayi 2 ay kullandim baska doktora gittim o zaman senjn degerlerin iyi bosuna kullanma dedi 3.ay kullanmadim elimde kaldi 10 tane. Aradan gecti baya acaba son kalanlari kullansam mi dedim femara klomene gore yan etkisi olmayan bi ilac diye biliyorum. Bir de benim yumurttam catliyor zaten sadece buyumesini etkiler diye dusundumben femarayla basladim. klomene gecebiliriz diye konusmustuk dr la. ilk ay gebe kalmayinca klomene mi gecicem diye sordum. hayir bir ilacin ise yarayip yaramamasi uc ay kullanima baglidir dedi. tavsiye etmem tek bir ay femara kullanmanizi.
Evet iyi degerleriEsin in spermlerine bakıldı mi
ben olsam kullanmazdim tek bir ay icin. keske o ay da kullanip ondan sonra biraksaydiniz ilac kullanimini. saglik olsun gecmiste kalmis.Aslinda doktor bana 3 ay kullan dedi femarayi 2 ay kullandim baska doktora gittim o zaman senjn degerlerin iyi bosuna kullanma dedi 3.ay kullanmadim elimde kaldi 10 tane. Aradan gecti baya acaba son kalanlari kullansam mi dedim femara klomene gore yan etkisi olmayan bi ilac diye biliyorum. Bir de benim yumurttam catliyor zaten sadece buyumesini etkiler diye dusundum
ben olsam kullanmazdim tek bir ay icin. keske o ay da kullanip ondan sonra biraksaydiniz ilac kullanimini. saglik olsun gecmiste kalmis.
ben de ayni durumdayim Rabbim yuzumuzu guldursun.iste bilemedim kullanmadim. Doktorlar iyi degerlerin dedi ama aslinda hormon degerlerim sinirda. Kac aydir da deniyoruz olmuyor. Artik napicagimi sasirdim
Amiinnnben de ayni durumdayim Rabbim yuzumuzu guldursun.
Bazen sebepsiz yere olmuyor ek tedavi yöntemlerine yönelin bence. Beklemek cok zor anlıyorum seni. Tabi su virüs belası da bitsin cok daha iyi olur. Hersey gönlünce olsunEvet iyi degerleri