merhaba arkadaslar sanirim bi 6 ay once doktor kontrolnde klomen kullandim. O ay adetim hep kahverengi geldi kist yapmadi ama yan etkisi bi bu oldu doktor femaraya gecmemi soyledi. 3 ay kullanicaktim. 2 ay kullandim yine gebelik olmadi. Sonra baska bir doktora gittim oda alttan muayene etti hormon degerlerime bakti. Yasim 28. Yasina gore gayet iyi degerlerin ilaci kullanma gerek yok dedi. Bende 3. Ay femara anmadim. Uzerinden 3 ay gecmistir bu ayda hamilelik olmadi sanirim. 10 tane femara kaldi elimde 2 iciyordum gunde. Bu ay kullansam acaba bir sakincasi olurmu? Bu ilac pes oese kullaninca mi etkili birakali oldu cunku elimde kalan son 10 taneyi kullansam mi bu ay belki faydali olur ve hamile kalirim. Hormon degerlerim doktorlara gore iyi ama burda okuduguma gore cokta iyi sayilmaz aslinda. Amh olculmedi tsh:2.8 Fsh:8.2 lh:12.9 prolaktin:20.3
Hormon testi yaptirali da 6 ay oldu gerci suan degerlerim nedir bilmiylrum. 15 ay oldu hala gebelik yok hic olmadi ne yapmaliyim
Hormon testi yaptirali da 6 ay oldu gerci suan degerlerim nedir bilmiylrum. 15 ay oldu hala gebelik yok hic olmadi ne yapmaliyim