klomen+duphaston kullananlar bakar misiniz lutfen?

banu13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
389
0
41
selam kizlar,klomen tedavisi gordum ve igneyi gecen carsamba vuruldum bekliyorum suan.bende adet duzensizligi var.daha once bi dusuk yaptim ve doktor onun icin duphaston verdi ama nezamana kadar kullanacagimi soylemedi tum israrlarima ragmen .hergun kullan dedi.iyi de ben bu hapi devamli kullanirsam nasil adet olucam onu merak ediyorum.normalde hap bittikten 3 gun sonra regl oluyorum.klomen ve duphaston kullananlar lutfen cevap bekliyorum.cunku 2-3 gune kadar hap bitecek.eger birakmamam gerekiyosa almaya devam edeyim...simdiden cevaplariniz icin tesekkurler...a.s.:enbuyukkk:

Canım diğer topicte cevapladım ama buraya da yazayım cevabımı

Canım sanırım sana ben yardımcı olabilirim :))

Ben ekim ayında regl olmadım 1 hafta bekledikten sonra doktora gittim ve 6cmlik bir kistim vardı duphaston ile regl oldum ve yumurta takibi yaptık kasım ayında.Fakat yumurtalarım gelişmedi ve yine regl olmadım.. ayrıca yumurtalıklarımda polikistik görüntü hakim. bu ay da regl olamayınca doktorum ultrason ile baktı ve progestan verdi... progestanı 5 gün kullan sonra regl olmayı bekle ve klomen başla dedi... ama progestana da devamlı devam edecekmişim reglden sonra... Eğer hamile kalırsan bebeğin rahime sıkı sıkı tutunmasını sağlar eğer hamilelik oluşmazsa da düzenli adet görmeni sağlar bu ilaç dedi doktorum... sanırım doktorun da sana bu nedenle verdi. bu haplar hamilelikte düşüğü engellemek için kullanılıyor hamilelik yoksa da regl olmanı sağlıyor

canim benim ya cok tesekkur ederim.sen simdi kullaniyo musun hala?insallah adet olmayiz ve hayirlisiyla bebislerimize kavusuruz hepimiz:Saruboceq:

canım bende duphaston kullananlardanım =)) arkadasım gysnky dedgi gibi duphaston adet düzenliyici ve gebelik oluşuncada bebegin tutunmasına yardımcı oluyo yani düşük engellemek içinde kullanılıyor. bende yumurtanın çatlaması gereken günden 3 gün sonra kullanmaya başladım 10 günlük bi tedaviydi, bitince ertesi gün regl oldum ve pko luyum adetlerim düzensiz. bu ilacı kullanmaya başladım bebek olma ihtimali yüksekti ama olmadı =((

selam kizlar...benim adetim duzenli fakat asiri tuylenme var sizce polikist overmiyim???

canim cok soru saruyorum ama sen gunde kac tane ictin?bana 1 tane verdi.

a.s.bu arada cevap veren herkese cok tesekkur ederim kizlar iyiki varsiniz:enbuyukkk:

canım benim nerelerdeydin sen ya.sesin soluğun çıkmadı neler yapıyorsun iğneden bu yana bir değişiklik varmı canım

canım benim nerelerdeydin sen ya.sesin soluğun çıkmadı neler yapıyorsun iğneden bu yana bir değişiklik varmı canım

burdayim canim aradim senin actigin topigi ama bulamadim.ben de senin merak ettim inan.ben de bi degisiklik yok.daha adetime 1hafta var ama bi de sorum var iste sen kullanmismiydin klomen ve duphaston veya progestan ve nezaman kullandin?bu arada sen de bi degisiklik var mi?sedn naptin canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…