Canım diğer topicte cevapladım ama buraya da yazayım cevabımı
Canım sanırım sana ben yardımcı olabilirim :))
Ben ekim ayında regl olmadım 1 hafta bekledikten sonra doktora gittim ve 6cmlik bir kistim vardı duphaston ile regl oldum ve yumurta takibi yaptık kasım ayında.Fakat yumurtalarım gelişmedi ve yine regl olmadım.. ayrıca yumurtalıklarımda polikistik görüntü hakim. bu ay da regl olamayınca doktorum ultrason ile baktı ve progestan verdi... progestanı 5 gün kullan sonra regl olmayı bekle ve klomen başla dedi... ama progestana da devamlı devam edecekmişim reglden sonra... Eğer hamile kalırsan bebeğin rahime sıkı sıkı tutunmasını sağlar eğer hamilelik oluşmazsa da düzenli adet görmeni sağlar bu ilaç dedi doktorum... sanırım doktorun da sana bu nedenle verdi. bu haplar hamilelikte düşüğü engellemek için kullanılıyor hamilelik yoksa da regl olmanı sağlıyor
canım bende duphaston kullananlardanım =)) arkadasım gysnky dedgi gibi duphaston adet düzenliyici ve gebelik oluşuncada bebegin tutunmasına yardımcı oluyo yani düşük engellemek içinde kullanılıyor. bende yumurtanın çatlaması gereken günden 3 gün sonra kullanmaya başladım 10 günlük bi tedaviydi, bitince ertesi gün regl oldum ve pko luyum adetlerim düzensiz. bu ilacı kullanmaya başladım bebek olma ihtimali yüksekti ama olmadı =((
canım benim nerelerdeydin sen ya.sesin soluğun çıkmadı neler yapıyorsun iğneden bu yana bir değişiklik varmı canım