Ayy çok umut oldun bana günlerdir kafayı yedim düşünmekten çok teşekkürler benimde aynı seninki boyutlarında oluştu dua edermisin bana hamilesin :))Benim de 19 ve 20 mm 2 tane oluşmuştu çatlatma iğnesi vurulmadım çatladılar kendisi şu an hamileyim, günleri değerlendirin olur allahın izniyle
Peki çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyım senceBenim de 19 ve 20 mm 2 tane oluşmuştu çatlatma iğnesi vurulmadım çatladılar kendisi şu an hamileyim, günleri değerlendirin olur allahın izniyle
14 gün etkisi oluyomuş diye biliyorum en azından 14 gün geçmeli bencePeki çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyım sence
Peki tecrübeli olduğun için bişey daha sormak istiyorum benim Şuan rahim kasılmasımı desem batması mı desem o tarz bişey var sende yaşadın mı14 gün etkisi oluyomuş diye biliyorum en azından 14 gün geçmeli bence
Bende kullandım klomen 16ve 21mm iki yumurtam oluştu fakat gebelik olmadı maalesef umarım siz güzel sonuçlar alırsınızArkadaşlar klomen kullandım 3 4 tane yumurtam oluştu 19 mm ve 20 mm dedi doktor çatlatma iğnesi vurdum 18 inde daha önce böyle olup sonuç alanınız var mı
YaaBende kullandım klomen 16ve 21mm iki yumurtam oluştu fakat gebelik olmadı maalesef umarım siz güzel sonuçlar alırsınız
Evet sızlamalar oluyodu sonradan adet olacakmışım gibi kasık ağrısı olmuştu ilk belirtilerimdePeki tecrübeli olduğun için bişey daha sormak istiyorum benim Şuan rahim kasılmasımı desem batması mı desem o tarz bişey var sende yaşadın mı
Evet sızlamalar oluyodu sonradan adet olacakmışım gibi kasık ağrısı olmuştu ilk belirtilerimde bende de rahim kemiklerinde batma oluyordu
Bende de rahim kemiklerinde baskı hissediyordum dün birde kasıklarımda böyle karıncalanma var inşallah bende olumlu sonuç alırım canımEvet sızlamalar oluyodu sonradan adet olacakmışım gibi kasık ağrısı olmuştu ilk belirtilerimde
Yani bilemiyorum ya stres belkide çevre baskısı belkide yumurta büyüdü iğnede vuruldum ama nasip..Yorucu bi süreç rabbim yardımcımız olsunYaaneden olmadı peki sebep neymiş
Hayırlı olsun bebeğinizBenim de 19 ve 20 mm 2 tane oluşmuştu çatlatma iğnesi vurulmadım çatladılar kendisi şu an hamileyim, günleri değerlendirin olur allahın izniyle
İğne olmadan çatladığı için saate dikkat etmedik, yumurtlama olduğunu anlamıştım o dönem o yüzden gün aşırı değil üst üste 2 gün ilişki olmuştuHayırlı olsun bebeğinizbende yarın çatlatma iğnesini yaptıracağım. İlişki saatlerini nasıl ayarladınız