Allah yardımcınız olsun o psikolojiyi atmak biraz zor olmustu bende kısa surede atlatırsınız inşallah kürtajsız sonlandı en azından diye teslli etmiştim kendimi olabiliyormus en azından bunu öğrendikİğneyi oldum şuanda İstirahat ediyorum. Kan değerlerim kontrol edilecekmiş. Bu sabah kan verdim sonuçlar için arayacaklar haber bekliyorum
O hiç belli olmuyor adet gecıkmesı de yapabılıyor sız normal gününüz olarak hesaplayıp geçtiyse kan verinMrb arkadaslar klmen kullandiktan ne zamn sonra adet olur yardimci olurmusunuz lutfen
Hayırlısı olsun benim de polikistik over var ilk denemem de kimyasal gebelık olustu 2. De oluşmadı ama adet gunumun uzerıden 1 ay gectı hala gelmedi klomenı 2denemede 2 doz kullandım hemen buyutmustu. Artık dr. A da gitmek yoruyorklomeni 3 doza kadar cikardik ama yumurtaliklarim fazla inatciymis bana misin demedi.sanki hic hap kullanmamis gibi yumurtalar buyumedi.estrofem kullaniyorum surekli zaten.hapta son çare estrofemi gunde 2 doza cikardik.5 gun ikişer kullanmda yumurtalar buyudu.catlatici igne de oldum ama bu ay olmadi yine hamilelik
Kalacagını sanmıyorum. Ben doktoruma sordugumda 3 4 kadar bir deger artısı yapıyormus sadece benım iğneden 5. Gün sonra belli olmustu hamilelik testinde kan verdim sonra degerım 52 idiKızlar merhaba benimde çatlatma iğnesinin 13.günü bugün ovulasyon testi yaptım vucutta hormon kalmışmıdır diye ikinci çizgi birinci kadar koyuydu 13.günde hala hormon kalırmı acaba gebelik testi yapamıyorum yanılmamak için.
Saol cnm yeniden yumurtladığımı bile düşündüm bi araKalacagını sanmıyorum. Ben doktoruma sordugumda 3 4 kadar bir deger artısı yapıyormus sadece benım iğneden 5. Gün sonra belli olmustu hamilelik testinde kan verdim sonra degerım 52 idi
Gercekten yoruyor.bugun iğne tedavisine gectik artik.cok pahali ama yapacak bisey yokHayırlısı olsun benim de polikistik over var ilk denemem de kimyasal gebelık olustu 2. De oluşmadı ama adet gunumun uzerıden 1 ay gectı hala gelmedi klomenı 2denemede 2 doz kullandım hemen buyutmustu. Artık dr. A da gitmek yoruyor
Allah yardımcınız olsun o psikolojiyi atmak biraz zor olmustu bende kısa surede atlatırsınız inşallah kürtajsız sonlandı en azından diye teslli etmiştim kendimi olabiliyormus en azından bunu öğrendik
Hayırlısı şükür ki kürtajsız sonlanacak. Ben de 1 aydır ara verdım devam etmıyorum . her ne kadar gebelık olmadı deswlerde hormonla alakalı sanırım insan hissediyor . adetle atılma sursınde de agrısı oluyor biraz hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin inşallah. Cok gecmıs olsun inşallah kısa sürede atlatırsınızÇok teşekkür ederim... değerlerim düşmediği için dr tekrar iğne verdi. Bugün az da olsa değerlerimde düşme oldu. Şuanda hafif kanmam ve karnımda ağrı var. Galiba adet oldum gibi geliyor. Ne kadar değişik bir duygu değerlerim 4000 lerde hamilelik hormonum var ama hamile değilim adet oldum. Tedaviye ara vermek hem paikolojik olarak hemde vücut sağlığım için iyi gelecek herşeyin hayırlısı
Hayırlısı olsun inşallah ugrastırmadan tez zaman da oluşur gebelik:) iğne tedavisini devlet karşılamıyor mu acaba ? Rapor falan cıkıyor dıye duymustum amaGercek
Gercekten yoruyor.bugun iğne tedavisine gectik artik.cok pahali ama yapacak bisey yok
.Hayırlısı olsun inşallah ugrastırmadan tez zaman da oluşur gebelik:) iğne tedavisini devlet karşılamıyor mu acaba ? Rapor falan cıkıyor dıye duymustum ama
Hadi ya ben de umutlanmistim bosunaymis demek ki sen ne zaman vurundun iğneyi sonuç belli miEvet canım iğne yapıyo onu bende bu ay iğne yapıldım bende de olmuştu
Anladım canım allah en doğru zamanda nasip eder inşallah benimde ilk denemem klomeni umudum yok bakalım hayirlisiTam olarak tarih hatırlamıyorum ama canım sonuç olumsuz oldu klomen kullandım sonra çatlatma iğnesi adet zamanım gelmeden lekelenmem başladı umutlandım hamileyim diye ama dr a gittiğimde kist oluştuğunu söyledi tarlusal verdi onu kullanıyorum 3 gündür henüz adet bile olmadım en son 2 temmuz da olmuştum
8 aylık evliyim canım hic korunmadik bizde de bi problem yok ama henüz nasip olmadı sana ne kadar olduAmin canım. Çok şükür bi problem Yok ama zamanı var işte. Çok düşünmek çok etkiliyo bence kaç yıllık evlisin ne zamandan beri düşünüyosunuz çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?