Klomen catlatma ignesi gelin beraber bekleyelim :)

Ay inş ben hamileysem bidahaki sen hamilesin inş hepimiz teker tekerrrr

Gözün Aydın Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Verdim canım sonuç bekliyorum. Sabah da yaptım ondan birqz daha silik çıktı ama çıktı
Hadi bakalım güzel bir beta değeri yazalım şuraya. Bekliyoruz kuzum hayırlısıyla

Tabiki ederim kuzum , suanlik 7 haftalık, merakla cinsiyeti bekleyeceğim artık
Bende sağlık ocağına göre 6 haftalığım doktoruma göre 5. Haftadayım senin peşinden de benn geliyorum bugün tekrar beta verdim bakalım yarın çıkıcak sonuç

Bende sağlık ocağına göre 6 haftalığım doktoruma göre 5. Haftadayım senin peşinden de benn geliyorum bugün tekrar beta verdim bakalım yarın çıkıcak sonuç
Evet, haberdar et beni de mutlaka

Gördüm canım küçücük keseyi daha 1 cm çok şükür herşey yolunda 20 gün sonra kalp atışı için gidicez Allah izin verirse sen duydun mu kalp atışını

Gördüm canım küçücük keseyi daha 1 cm çok şükür herşey yolunda 20 gün sonra kalp atışı için gidicez Allah izin verirse sen duydun mu kalp atışını
Maşallah maşallah

Maşallah kuzum sana ben kalp atışını 6+1 de duydum ve 7. Haftada duydum çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…