- Emoji Skoru
- 1.109
- Puanlar
- 48
Ay inş ben hamileysem bidahaki sen hamilesin inş hepimiz teker tekerrrrCanım şuan hem akşam oldu hem dediğin gibi idrarın birikmemiştir seyrektir. Bak iki gün yoktu bu çizgi öyle düşün. Ben de bakmıştım testine yoktu. Ama bu sefer vaaaaarAllah'ım nasip etsin... Sen ver güzel haberimizi sonra da ben vereyim, arka arkaya inşallah.
Gözün AydınAnam minnak, görünür hiç merak etme ben 877 den sonra görebilmiştim. Kanamam var ama rahim kaynaklı olduğunu söyledi doktorum korkulacak bir şey yok çok şükür, bende pazartesi kalp atışını duydum çok şükür
Bende gördüm kuzu var gibi hiç olmazsa gidip bi kan ver netleştirKızlar böyle çıktı bu da negatif dimi
Verdim canım sonuç bekliyorum. Sabah da yaptım ondan birqz daha silik çıktı ama çıktıBende gördüm kuzu var gibi hiç olmazsa gidip bi kan ver netleştir
Hadi bakalım güzel bir beta değeri yazalım şuraya. Bekliyoruz kuzum hayırlısıylaVerdim canım sonuç bekliyorum. Sabah da yaptım ondan birqz daha silik çıktı ama çıktı
Yine negatifHadi bakalım güzel bir beta değeri yazalım şuraya. Bekliyoruz kuzum hayırlısıyla
Yaa diğer grupta bi arkadaş daha var onun da pozitif çıkıyor testleri ama kan negatif. üzülme canım vardır bi hayırYine negatif
Senin testlerin neden pozitif çıkıp kanlar negatif çıkıyor yaYine negatif
Amin kuzum, inşallah sağlıkla aliriz kucağımızaGözün AydınAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Yine beni durumlardan haberdar et merak ederimmmAmin kuzum, inşallah sağlıkla aliriz kucağımıza
Tabiki ederim kuzum , suanlik 7 haftalık, merakla cinsiyeti bekleyeceğim artıkYine beni durumlardan haberdar et merak ederimmm
Senin testlerin neden pozitif çıkıp kanlar negatif çıkıyor ya
Aynen baya ben de öyle negatif oluyor anlamadım gittiYaa diğer grupta bi arkadaş daha var onun da pozitif çıkıyor testleri ama kan negatif. üzülme canım vardır bi hayır
Bende sağlık ocağına göre 6 haftalığım doktoruma göre 5. Haftadayım senin peşinden de benn geliyorumTabiki ederim kuzum , suanlik 7 haftalık, merakla cinsiyeti bekleyeceğim artık
Evet, haberdar et beni de mutlakaBende sağlık ocağına göre 6 haftalığım doktoruma göre 5. Haftadayım senin peşinden de benn geliyorumbugün tekrar beta verdim bakalım yarın çıkıcak sonuç
818 çıkmış beta pazartesi kontrolümde keseyi görürüm diye tahmin ediyorumEvet, haberdar et beni de mutlaka
Bence görürsün818 çıkmış beta pazartesi kontrolümde keseyi görürüm diye tahmin ediyorum
Gördüm canım küçücük keseyi daha 1 cmBence görürsün
Gördüm canım küçücük keseyi daha 1 cmçok şükür herşey yolunda 20 gün sonra kalp atışı için gidicez Allah izin verirse sen duydun mu kalp atışını
Maşallah maşallahGördüm canım küçücük keseyi daha 1 cmçok şükür herşey yolunda 20 gün sonra kalp atışı için gidicez Allah izin verirse sen duydun mu kalp atışını
Maşallah kuzum sana ben kalp atışını 6+1 de duydum ve 7. Haftada duydum çok şükürGördüm canım küçücük keseyi daha 1 cmçok şükür herşey yolunda 20 gün sonra kalp atışı için gidicez Allah izin verirse sen duydun mu kalp atışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?