Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık ...klomen çatlatma iğnesi adet gecikmesi
- Konu Sahibi Meryemde
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Merhabalar canım ben 3 kere denedim klomen ve ovitrelle 16. Gün adet oldum birinde tam adet günümde zaten şimdi gene bu şekilde hamile kaldım bu sefer 16. Gün yerleşme kanaması yaşadımMerhabalar güzel ve özel hanımlar sorum şu: Klomen ve çatlatma iğnesi sonrası kaçıncı günde regl oldunuz acaba ve regl olmayanlar da da iğneden sonra 15.günde pembe lekelenme ile hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?
- 6 Ekim 2020
- 94
- 38
- 8
- 32
Maşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin benim de 2.klomen kullanışım ilkinde 16.günde adetim geldi ama şimdi 16.günde pembe lekeler görüyorum çok az peçeteye gelecek şekilde üç dört gündür de kasıklarım ağrıdı baya gaz sancısı gibi. Siz yerleşme kanamasını nasıl oldu tarif edebilir misiniz rica etsemMerhabalar canım ben 3 kere denedim klomen ve ovitrelle 16. Gün adet oldum birinde tam adet günümde zaten şimdi gene bu şekilde hamile kaldım bu sefer 16. Gün yerleşme kanaması yaşadım
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Amin çok sağolun test yapmadınız mı 16 gün muhtemelen sonuç doğrudur. Benim zaten yumurtlamadan beri akıntım vardı iğnenin 14.günü pozitif gördüm 16.gün sabahtan akşama kadar afedersiniz sadece peçeteye sildiğimde gelen Bi bazen açık kahverengi bende uçuk pembe Bi renk bel ağrısı gögüs ağrısı tabiki haala var o şekilde olduMaşallah allah kucağınıza almayı nasip etsin benim de 2.klomen kullanışım ilkinde 16.günde adetim geldi ama şimdi 16.günde pembe lekeler görüyorum çok az peçeteye gelecek şekilde üç dört gündür de kasıklarım ağrıdı baya gaz sancısı gibi. Siz yerleşme kanamasını nasıl oldu tarif edebilir misiniz rica etsem
- 6 Ekim 2020
- 94
- 38
- 8
- 32
Bende de inanılmaz kremsi akıntı vardı akşama test yapacağım inşallah bakalım hayırlısı artıkAmin çok sağolun test yapmadınız mı 16 gün muhtemelen sonuç doğrudur. Benim zaten yumurtlamadan beri akıntım vardı iğnenin 14.günü pozitif gördüm 16.gün sabahtan akşama kadar afedersiniz sadece peçeteye sildiğimde gelen Bi bazen açık kahverengi bende uçuk pembe Bi renk bel ağrısı gögüs ağrısı tabiki haala var o şekilde oldu
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Akıntı tabiki Bi belirti umarım pozitif olur haber verirseniz sevinirimBende de inanılmaz kremsi akıntı vardı akşama test yapacağım inşallah bakalım hayırlısı artık
- 6 Ekim 2020
- 94
- 38
- 8
- 32
Yazarım buraya inşallah hayırlısı olsunAkıntı tabiki Bi belirti umarım pozitif olur haber verirseniz sevinirim
- 25 Ağustos 2019
- 61.050
- 113.783
- 698
- 30
merhaba canımmm :) bende 2 kez klomen kullandım yumurtalarım büyüdü çatladı ama tutunamadı maaleseff birçok eşy tedaviler gördüm aşılamalar fln gene aynı şekilde maalesef tutunmadı nasipp kısmetide tüp bebeğeoldu sanırım tedavisinede başlıyorum hayırlısı olsun hakkımızdaMerhabalar güzel ve özel hanımlar sorum şu: Klomen ve çatlatma iğnesi sonrası kaçıncı günde regl oldunuz acaba ve regl olmayanlar da da iğneden sonra 15.günde pembe lekelenme ile hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?
bende kullanmıştım adet,m gecikme olmadı çatlatma iğneside aşılama zamanında kullandım hiç klomen kullanıpta çatlatma iğnesi vurulmadım sanırım bazı doktorların tercihi farklı oluyo
- 6 Ekim 2020
- 94
- 38
- 8
- 32
İnşallah isteğimize kavuşuruz. Benim de 2. Klomen kullanışım. Sanırım kişiye göre tedavi süreci oluyor yani inşallah öyledirmerhaba canımmm :) bende 2 kez klomen kullandım yumurtalarım büyüdü çatladı ama tutunamadı maaleseff birçok eşy tedaviler gördüm aşılamalar fln gene aynı şekilde maalesef tutunmadı nasipp kısmetide tüp bebeğeoldu sanırım tedavisinede başlıyorum hayırlısı olsun hakkımızda
bende kullanmıştım adet,m gecikme olmadı çatlatma iğneside aşılama zamanında kullandım hiç klomen kullanıpta çatlatma iğnesi vurulmadım sanırım bazı doktorların tercihi farklı oluyo
- 25 Ağustos 2019
- 61.050
- 113.783
- 698
- 30
yenimi başladınız çocuk istemeyee herşeyin sırasına göre yapılıyo benimde hep ırayla tedavi gördümİnşallah isteğimize kavuşuruz. Benim de 2. Klomen kullanışım. Sanırım kişiye göre tedavi süreci oluyor yani inşallah öyledir
- 6 Ekim 2020
- 94
- 38
- 8
- 32
8 - 9 ay kadar deniyoruz biz ama şimdiye kadar nasip olmadı inşllh naaip olur isteyen herkeseyenimi başladınız çocuk istemeyee herşeyin sırasına göre yapılıyo benimde hep ırayla tedavi gördüm
- 6 Ekim 2020
- 94
- 38
- 8
- 32
Sizin nekadar oldu sürecinizyenimi başladınız çocuk istemeyee herşeyin sırasına göre yapılıyo benimde hep ırayla tedavi gördüm
- 25 Ağustos 2019
- 61.050
- 113.783
- 698
- 30
Bejim 2 sene icerisinde oldu tedavide gordum ise yaramadii sanirim aciklanamayan sonuc olcakSizin nekadar oldu süreciniz
- 6 Ekim 2020
- 94
- 38
- 8
- 32
Malesef negatif sabahtan beri kanama yoğunlaş[ıAkıntı tabiki Bi belirti umarım pozitif olur haber verirseniz sevinirim
- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
Hayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umutlarMalesef negatif sabahtan beri kanama yoğunlaş[ı
- 6 Ekim 2020
- 94
- 38
- 8
- 32
Evet canım inşallahHayırlısı olsun inşallah yeni ay yeni umutlar
- 17 Mart 2021
- 132
- 67
- 13
- 35
Merhabalar umarım ki hamilesindir! Kesinlikle hemen kan testi yaptırmaya gitmeni öneririm :) mart ayında bir kere kullandım kalamadım, kist olmuş ve adeti geciktirdi, söktürücü kullandım kistler kayboldu şimdi 2.deneme ilaç dozlarını azalttı. doktorum bana göre. bakalım bu sefer ne olacak bekliyorum. Hepimize güzel şeyler olmasını çoook içten diliyorum.Merhabalar güzel ve özel hanımlar sorum şu: Klomen ve çatlatma iğnesi sonrası kaçıncı günde regl oldunuz acaba ve regl olmayanlar da da iğneden sonra 15.günde pembe lekelenme ile hamile olduğunu öğrenen var mı acaba?