Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama olmuş canım değerlendir inşallah iyiye işarettirKızlar 4 gün oldu klomen biteli ve çok yoğun kasık ağrısı gaz sıkışması hissettim ardından beyaz akıntı geldi neden olabilir ?
Canım ama adet biteli 4 gün oldu daha çok erken daha dün kontrolüm vardı yumurtalıklarım gelişmemişti hattaYumurtlama olmuş canım değerlendir inşallah iyiye işarettir
Klomen kullanıyomusun canım ?Bende aynı şeyi yaşadım benimde yumurtalıklarım henüz gelişmemiş dediler belki de o yüzden![]()
Evet kullandım işte bittikten sonraki gün gittimKlomen kullanıyomusun canım ?
Bitanemi kullandın günde ? Bende gelişmemiş dedi perşembe bidaha kontrol var bakalımEvet kullandım işte bittikten sonraki gün gittim
Bende bugün gittim. Salı günü gitmiştim daha gelişmemişti bugün gittiğimde yeterli olgunluğa ulaşmıştı çok şükür hiç umutlu değildim bugün tam tersi oldu çok şükür bakalım denemeye devam rabbim inşallah nasip etsinBitanemi kullandın günde ? Bende gelişmemiş dedi perşembe bidaha kontrol var bakalım![]()
Kaç tane kullandın günde canım ?Bende bugün gittim. Salı günü gitmiştim daha gelişmemişti bugün gittiğimde yeterli olgunluğa ulaşmıştı çok şükür hiç umutlu değildim bugün tam tersi oldu çok şükür bakalım denemeye devam rabbim inşallah nasip etsin![]()
Dün yine gitti malesef hiç gelişmemiş benim bidaki ay’a kaldı iki tane klomen kullanıcam bakalım..Bende bugün gittim. Salı günü gitmiştim daha gelişmemişti bugün gittiğimde yeterli olgunluğa ulaşmıştı çok şükür hiç umutlu değildim bugün tam tersi oldu çok şükür bakalım denemeye devam rabbim inşallah nasip etsin![]()
İlk kullanmada yımurtaların geliştimi canım ?Ben günde 1 kere kullandım geçen kullandığım da yine 1 kere kullanmıştım yetmişti zaten bu ay olmazsa aşılamaya başlıcaz inşallah olur