• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen beyaz akıntı

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
788
73
Kızlar 4 gün oldu klomen biteli ve çok yoğun kasık ağrısı gaz sıkışması hissettim ardından beyaz akıntı geldi neden olabilir ?

Bende aynı şeyi yaşadım benimde yumurtalıklarım henüz gelişmemiş dediler belki de o yüzden 🙄

Bitanemi kullandın günde ? Bende gelişmemiş dedi perşembe bidaha kontrol var bakalım 🙏🏻
Bende bugün gittim. Salı günü gitmiştim daha gelişmemişti bugün gittiğimde yeterli olgunluğa ulaşmıştı çok şükür hiç umutlu değildim bugün tam tersi oldu çok şükür bakalım denemeye devam rabbim inşallah nasip etsin 💖

Bende bugün gittim. Salı günü gitmiştim daha gelişmemişti bugün gittiğimde yeterli olgunluğa ulaşmıştı çok şükür hiç umutlu değildim bugün tam tersi oldu çok şükür bakalım denemeye devam rabbim inşallah nasip etsin 💖
Kaç tane kullandın günde canım ?

Dün yine gitti malesef hiç gelişmemiş benim bidaki ay’a kaldı iki tane klomen kullanıcam bakalım..

Ben günde 1 kere kullandım geçen kullandığım da yine 1 kere kullanmıştım yetmişti zaten bu ay olmazsa aşılamaya başlıcaz inşallah olur

Evet gelişmişti şimdide son gittiğimde de hızla gelişmişti yine bakalım adetim geçti aslında 2 gün pazartesiye kadar bekliyorum.

Back
X