Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen başlangıcı
- Konu Sahibi balboceg
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebekalmak hamile kalmak istiyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
valla cnm bn 6 kere kullandm bnde ise yaramadi insallah sende ise yararKızlar bugün klomene başlattı doktorum ilk ayda hamile kaldınız mı? Süreç nasıl ilerliyor anlatırmısınız
- 30 Mart 2022
- 5.336
- 3.040
- 103
Gebelik oluşmadı geçen ay kullandımKızlar bugün klomene başlattı doktorum ilk ayda hamile kaldınız mı? Süreç nasıl ilerliyor anlatırmısınız
Adetin 5.günü klomene başladım sabah akşam 1 tane
9.gün son kez içtim
12.gün kontrole gittim 19 mm yumurtan var dedi aynı gün ovitrelle vuruldum
Fakat iğnenin 16.günü adet oldum.
Bu ay rahim filmi çekileceğim. Başka bir doktora başladım. Rahim filmi çekmeden tedaviye başlamıyorum dedi. Sen de çekilmediysen mutlaka çektir
Burda özel yok bildiğim kadarıyla devlet hastanesi de çekmiyorGebelik oluşmadı geçen ay kullandım
Adetin 5.günü klomene başladım sabah akşam 1 tane
9.gün son kez içtim
12.gün kontrole gittim 19 mm yumurtan var dedi aynı gün ovitrelle vuruldum
Fakat iğnenin 16.günü adet oldum.
Bu ay rahim filmi çekileceğim. Başka bir doktora başladım. Rahim filmi çekmeden tedaviye başlamıyorum dedi. Sen de çekilmediysen mutlaka çektir
- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
nasil cekmiyorki devletBurda özel yok bildiğim kadarıyla devlet hastanesi de çekmiyor
Bana 5 gün kullan dedi 15 gün sonra gel dediBurda özel yok bildiğim kadarıyla devlet hastanesi de çekmiyor
- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
cekerler cnm tabikiHiç bilmiyorum keşke çekseler
- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
nerekisinizki sizAraştırdım çekmiyoruz dediler
- 13 Mart 2023
- 2.416
- 977
- 43
- 25
Allah Allah burda cekiyorlarda orda niye cekmiyolarmis kiAMASYA MERZİFON
- 30 Mart 2022
- 5.336
- 3.040
- 103
Görüntüleme merkezi falan varsa onlar da çekiyormuşBurda özel yok bildiğim kadarıyla devlet hastanesi de çekmiyor
Bu ay dene bakalım filmsiz klomeni ama sen benim düştüğüm hataya düşme. Ben kesin gözüyle baktım çok bel bağladım ama olmadı çok üzüldüm. Hayırlısı neyse onu iste Allahtan Rabbim gönlündekini nasip etsin sana inşaAllah hayırla sağlıkla
- 23 Ocak 2022
- 24
- 6
- 16