• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen arkadaşlar bi yardımcı olur musunuz acill

manqo

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
62
1
16
Konya
merhaba arkadaşlar bu ay 3. kez klomen kullanıyorum günde 2 defa olmak üzere adetimin 5. günü başladım bugun 10 gündür kullanıyorum yumurtam 11mm olmuş doktor 3 gün daha kullan gel dedim böyle olur yumurtası büyüyen var mıı?

merhaba arkadaşlar bu ay 3. kez klomen kullanıyorum günde 2 defa olmak üzere adetimin 5. günü başladım bugun 10 gündür kullanıyorum yumurtam 11mm olmuş doktor 3 gün daha kullan gel dedim böyle olur yumurtası büyüyen var mıı?

Bu ay adet olursam doktorum banada klomen verecek....Bende sorduğun soruyu merak ediyorum..Klomen yumurta büyütücü değilmi öyleyse 3 gün daha kullanırsan yumurtan daha çok büyür mantık olarak...3 gün sonra gittiğinde çatlatma iğnesimi verecek merak ettim..

Bu ay adet olursam doktorum banada klomen verecek....Bende sorduğun soruyu merak ediyorum..Klomen yumurta büyütücü değilmi öyleyse 3 gün daha kullanırsan yumurtan daha çok büyür mantık olarak...3 gün sonra gittiğinde çatlatma iğnesimi verecek merak ettim..[/QU
ilk kullandığımda 18 mm olmuştu o zaman kendisi çatlar dedi vermemişti

Back