klomen 2015 agustos guncelll

bebek8787

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
387
103
13
37
Merhaba 1 buçuk yıllık evliyim.klomen 1.ayım.her ay 26 günde olurdum bu ay 29 da oldum.sizlerde nasıl oldu.

slm arkadaslar. bende bugün basladım klomene. günde 2tane 5gün kullanacam sonra doktor kontrole gel dedi. sizde nasıl oldu? kontrol dedigi yumurtaların büyüyüp büyümediginemi bakiyo?

Klomende 4. Gunum cumartesi kontrolum var ins buyurrr yumurtaciklarim bu ay tut ma zsa ekimde asilama olacam Allah izin verirse

merhaba kızlar , benimde klomende 2.ci günüm doktor 3 ay dene dedi 3 ayda tutmazsa gel bakacaz dedi umarım tutar :)

benimde bugüm 3.günüm.doktor 5gün kullan sonra gel dedi. cuma kontrole gidecem inşallah yumurtalar gelişmiştir. seninle aynı başlamışız Rabbim hayırlısını versin

Canım alttan ultrasonda bakıyor yumurtlaman olmuş mu, kac tane, büyüklüğü ne kadar falan diye. Yumurtaların durumuna göre muhtemelen 1 defa yine kontrole çağırır, gelişmen iyiyse ilişki için gün verir

Canım alttan ultrasonda bakıyor yumurtlaman olmuş mu, kac tane, büyüklüğü ne kadar falan diye. Yumurtaların durumuna göre muhtemelen 1 defa yine kontrole çağırır, gelişmen iyiyse ilişki için gün verir
baya agrı yaptı kasıklarımda bide normalde hiç olmaz fazla akıntı oldu. sende kullanıyomusun suan? ilk seferde olmazsa kac kez tekrarlanır acaba aynı tedavi? bide adet düzensizligi var bende en son 64gün bekledim adetimi. artk beklemek istemiyoruuum :( acaba klomen adetide düzene sokar mı? siz ne gibi tercübeler yasadınız arkadaslar cok merak ediyorum

Benim bu ay üçüncü oluyor, adet düzensizliği yaşamadığım için bişey söyleyemiyorum. Ama ilk iki ay gunde 2 tane kullanmistim, Yumurtalarım fazla büyüdü, bu ay doktor gunde bir taneye indirdi, bakalim artık hayırlısıyla bu ay olur inşallah. Hepimizin...

Bi de kac ay kullanacağın sıkıntına göre değişiklik gösterir. Bende de esimde de her şey normal olduğu için, eğer gebelik gerçekleşmezse birkaç ay daha böyle devam edecek klomen tedavisi

Klomen 3 gün gecikmeyle adet olmama sebep bende ümitlenmistim 2.gün doktora gittim kist varmış bu ay boş geçelim dedi.çok üzüldüm.kist çocuk için engelli kisti olup hamile kalan varmidir

Mrb ben 1 yıldr hamile kalamyrm tupler acık adetm duzenli yumurtam kendlgndn olusuyor fakat catlamyr daha once kendi yumurtama takip yaptrdm sıkınti yok klomeni taa aralıkta istdm cok yeni oldgm icn wermdi tbi martta yine istdm wermedi iki ay kadar kendi yumurtjma bktı oluyo catlıyo artk 1 yıl btnce bu ay klomen werdi 21 agustosta ictm 3.gunumde 11.gun gttm 2 tane 20 mm yumurtam wardı o gun igne oldum gectgmz cumartesi yani cumartsi pazar pazrtsi iliski onerdi bakalm hic belirtm yok 9 gunum kaldi olmazsa dewam umarm olur ama hc sanmyrm ufak bi belirtm dahi yok yine tırt galibao_O

Mrb ben 1 yıldr hamile kalamyrm tupler acık adetm duzenli yumurtam kendlgndn olusuyor fakat catlamyr daha once kendi yumurtama takip yaptrdm sıkınti yok klomeni taa aralıkta istdm cok yeni oldgm icn wermdi tbi martta yine istdm wermedi iki ay kadar kendi yumurtjma bktı oluyo catlıyo artk 1 yıl btnce bu ay klomen werdi 21 agustosta ictm 3.gunumde 11.gun gttm 2 tane 20 mm yumurtam wardı o gun igne oldum gectgmz cumartesi yani cumartsi pazar pazrtsi iliski onerdi bakalm hic belirtm yok 9 gunum kaldi olmazsa dewam umarm olur ama hc sanmyrm ufak bi belirtm dahi yok yine tırt galibao_O
Yanls yazmsm yumurtam olusuyor kendnlgndn catliyor fakat hamile olamyrm yazcktm galiba

Bende öyle bu ayda kist var ins mucize olurda hamur olurum olmazssm hsg çekilecek 1 yıli geçti isteyeli:(((

Back