• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klitoriste Kızarıklık

kirmizilihatun

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
734
567
323
arkadaşlar 2 gündür klitorisimde kızarıklık ve yanma hissi var...mantar mı acaba diyorum ama vajinamda öyle kaşıntı falan yok..sadece klitorisim kıpkırmızı ve idrarımı yaparken yanıyor

arkadaşlar 2 gündür klitorisimde kızarıklık ve yanma hissi var...mantar mı acaba diyorum ama vajinamda öyle kaşıntı falan yok..sadece klitorisim kıpkırmızı ve idrarımı yaparken yanıyor

geçen ay bende de oldu enfeksiyondu bol bol su iç düzenli yıka c vitamini kullan evliysen mutlaka dr git

aynı şikayet bende de var aylardır devam ediyor.sürekli yanma ve kızarıklık.doktora gittim mantar olabilir dedi ilaç ve krem verdi ama geçmedi.zaten akıntı ve kaşıntı yok.ne yapıcam bilemedim kötü bir hastalık olmasından korkuyorum.bir bilen başına gelen varsa lütfen yardımcı olsun.bütün hayatımı etkiliyor:(

aynı sorun bende de var. mantar diyip mantar ilaçları veriler hep. geçmedi son gittiğim dr. vulvadini deiye bi hastalık varmış odur dedi. haftaya diciem acıması için ilaç verecek. ama çok canım yanıyo :(

sürtünmeden dolayı tahriş olmuş olabilir, evliysen ilişkiye biraz ara verin,

iç çamaşırların pamuklu ve yumuşak olsun.

acıyor diye sürekli dokunmayın,temiz tutun, kendi haline bırakın iyileşirsiniz.

bence de en iyisi kendi haline bırakmak. be çok uğraştım bir sürü dr. gittim bir sürü mantar ilacı kullandım. özellikle ilişkiye girdikten sonra çok kötü oluyorum. ilişkiye de ara verdim. artık kendi kendi geçmesini beklicem..

Yok evli değilim onunla ilgisi yok. 4 ay oldu hala geçmedi şimdi bebanten kullaniyorum bı umit ama onunda geçireceğini sanmıyorum cok bunaldım artık bütün hayatımı etkiliyor :( bı çaresi olsa artık kafayı yicem

nasıl oldun ? şikayetlerin geçti mi dr.a gittin mi sonucu bildir ben de çok merak ediyorum.

Yok evli değilim onunla ilgisi yok. 4 ay oldu hala geçmedi şimdi bebanten kullaniyorum bı umit ama onunda geçireceğini sanmıyorum cok bunaldım artık bütün hayatımı etkiliyor :( bı çaresi olsa artık kafayı yicem

nasıl oldun ? şikayetlerin geçti mi dr.a gittin mi sonucu bildir ben de çok merak ediyorum.

Doktora gitmedim cnm ama antibiyotik etkili bir krem aldım eczaneden onu sürüyordum hastalandım bir haftayı tamamlayamadim hastalık bitince yine sürücem . Kizariklik bazen azalıyor bazen artıyor anlamadım yanma devam ediyor ama ilk zamana göre daha hafif cok şükür :)inşallah yavaş yavaş gecer . Bı cok kiside piskolojik olabilir diyor stresden olabilirmiş onun icinde her gun sarı kantaron iciyorum :)

Devamlı temiz ve kuru tut özellikle adetliyken yıka devamlı sık ped değiştir sabun içerici birşey kullanma alerji yapabilecek şeyler kullanma duru suyla yıka kuru tut ve pamuklu iç çamaşırı giy geçer bence

hala geçmedi kızlar konuya baktım da iki yıl olmuş...:(((
bu arada nöroloji dermatoloji pskiyatr gitmediğim yer kalmadı..
dermataoloji pikolojik diyor,pskiyatr piskolojik olamaz diyor valla bende artık gülsem mi ağlasam mı bilemedim :(
kendi haline bıraktım.doktora gitikçe ilaç krem yazıyorlar birsürü yan etkiye sebep olacak diye korkuyorum kobay fare gibi oldum valla....

Back
X