Bekarım ve doktora gitmeye çok çekiniyorum danışabileceğim biri de yok klitorisimin hemen sol tarafında şişlik var bir süredir kaşıntı arada kesilse de şişlik var apse olsaydı akardı diye düşünüyorum ne yapsam evde bir öneriniz var mı şuan adetliyim ama
Bekarım ve doktora gitmeye çok çekiniyorum danışabileceğim biri de yok klitorisimin hemen sol tarafında şişlik var bir süredir kaşıntı arada kesilse de şişlik var apse olsaydı akardı diye düşünüyorum ne yapsam evde bir öneriniz var mı şuan adetliyim ama
Bartonin kisti olusmus canim rabbim yardim etsin cok zor apse var yani orda bosaltim olmasi lazim ben ondan baska bi cozum bulamadim ilik su komleksi biraz iyi geliyo ama cozum degil malesef
Canim normel bitseydi bende de olmuştu kendiliğinden geçiyor. Ama tabi net bise diyemem inceleme den doktora git utanılacak bise yok doktorlar görmeye alışkın
Merhaba sağlık ocağı bana bartholin kisti dedi boşalttı ve Kistin olabilir dedi yarın kadın doğuma gidicem ama ilk fikrinizi almak istedim görsel ekledim bakar mısınız çok iğrenc ama mecburum..
Merhaba sağlık ocağı bana bartholin kisti dedi boşalttı ve Kistin olabilir dedi yarın kadın doğuma gidicem ama ilk fikrinizi almak istedim görsel ekledim bakar mısınız çok iğrenc ama mecburum..
Herkes akıntı yaşar.. Kist ile alakalı bir durum değil.. kimisinin normal akıntısı öyledir kiminde enfeksiyon vardır kiminde bir rahatsızlık vardır falan filan .. Bunu doktora gitmeden bilemezsiniz.. Ama sağlıklı bir bayanın akıntısı olur zaten.. Kimisinin şeffaf kimisinin sarımsı kimisinin sarı.. Akıntıyla kisti bağdaşlaştrmak biraz anormal yani.. sizin attığınız resimde bir anormallik görünmüyorki..
Bartholin kisti denildi ve ilk kez başıma geliyor doktor öyle söylediğin için kimseye danışamadım ve attım herşeye hesap vermek zorunda mıyım? Hoşnut olmadığınız durumlara girmek yerine çıkabilirsiniz konudan