- 21 Ağustos 2021
- 21
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi MsfrHanim00
Kıl kökü iltihabı olabilir.Merhaba bayanlar, Tatil için gittiğim otelin kapalı termal havuzuna girmiştim. Gelmesi gereken adetim 10 gün gecikmişti. Hava yol değişimi vs dedim. Sonra sevgilimle sürtünmeli ilişkim oldu. Sonra adetim oldu. Ertesi gün hapı atmıştım. 2 adeti Bekliyorum ama. Klitoris yanında sol tarafında Mercimek kadar şişlik var ağrı acı bişey yok ama bastırınca sızlıyo gibi. Yeni farkettim. Bi kaç gündür de akıntım çok olmaya başladı.
Sevgilimden enfeksiyon kapmış olabilir miyim ?
Termal havuz kükürtlü sıcak malum. Oradan mı kaptım bilmiyorum doktora gitmeye çekiniyorum. Böyle bişey başına gelen var mı acaba ? Ne yapmam lazım.
Kendi kendine geçer mi peki ? Doktora mi gitmem gerekiyor ?Kıl kökü iltihabı olabilir.
iki parmağınla arasına alınca Deri altında yuvarlak bişey gelir eline. Şişliğin olduğu yer kırmızımsı morumsu arası renktedir. Böyle miKendi kendine geçer mi peki ? Doktora mi gitmem gerekiyor ?
Sivilce gibi hafif dokununca acıdı ama içinden irin gibi çıktı kanlı akıntıiki parmağınla arasına alınca Deri altında yuvarlak bişey gelir eline. Şişliğin olduğu yer kırmızımsı morumsu arası renktedir. Böyle mi
Kıl kökü iltihabı. Kıl çıkış yönünü bulamadığı için içerde uzar ve iltihap yapabilir. İçinde kıl var mı kontrol edin. Mikrop kapmaması için dezenfekte mutlaka edin.Sivilce gibi hafif dokununca acıdı ama içinden irin gibi çıktı kanlı akıntı
Çıkardım kanı gitti normal sulu akıntı gibi geliyorKıl kökü iltihabı. Kıl çıkış yönünü bulamadığı için içerde uzar ve iltihap yapabilir. İçinde kıl var mı kontrol edin. Mikrop kapmaması için dezenfekte mutlaka edin.
Kurur kendi kendine mikrop kaptırmayın yeter. Eğer büyüme yaparsa doktora gidin iltihabı boşaltırÇıkardım kanı gitti normal sulu akıntı gibi geliyor