- 19 Mayıs 2020
- 48
- 5
- 23
- Konu Sahibi Melikee0013
Kizlar klitorisin kenarinda beyaz beyaz seyler olusuyor kati sivi kivamli.Cok kotu kokuyor.Bu ne olabilir?Birkac haftadir bu sekilde.Lutfen yardımcı olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantar olabilir. Yanma kaşıntı varmı? Süt kesiği gibi mi?Kizlar klitorisin kenarinda beyaz beyaz seyler olusuyor kati sivi kivamli.Cok kotu kokuyor.Bu ne olabilir?Birkac haftadir bu sekilde.Lutfen yardımcı olun
Mantar?Kizlar klitorisin kenarinda beyaz beyaz seyler olusuyor kati sivi kivamli.Cok kotu kokuyor.Bu ne olabilir?Birkac haftadir bu sekilde.Lutfen yardımcı olun
Mantar. Direk mantar enfeksiyonuKizlar klitorisin kenarinda beyaz beyaz seyler olusuyor kati sivi kivamli.Cok kotu kokuyor.Bu ne olabilir?Birkac haftadir bu sekilde.Lutfen yardımcı olun
Kasintim vs yok aslindaMantar. Direk mantar enfeksiyonu
İyi temizlemiyorsunuz muhtemelen. Kısacası pislik orasıKizlar klitorisin kenarinda beyaz beyaz seyler olusuyor kati sivi kivamli.Cok kotu kokuyor.Bu ne olabilir?Birkac haftadir bu sekilde.Lutfen yardımcı olun
Bir sure once idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyon atlattim.1 ay olmamistir atlatali.Onlari atlatmadan once hep sabun ile yikardim.Bunlari atlatinca artik sadece su ile temizliyorum ama vajinal dus yapmıyorum.Bundan mi olmustur kiNasıl temizleniyorsunuz?
Dikkat ediyorum aslinda temizligeİyi temizlemiyorsunuz muhtemelen. Kısacası pislik orası
Hayir yanma ya da kasinti yok.Evet biriken sey sut kesigi gibiMantar olabilir. Yanma kaşıntı varmı? Süt kesiği gibi mi?
O enfeksiyon için antibiyotik kullandıysanız zaten mantar kaçınılmaz son. Sabun şampuan da mantar yapıyor. İntim yıkama jeli kullansanız daha iyi. Oranın pH dengesine uygun.Bir sure once idrar yolu enfeksiyonu ve vajinal enfeksiyon atlattim.1 ay olmamistir atlatali.Onlari atlatmadan once hep sabun ile yikardim.Bunlari atlatinca artik sadece su ile temizliyorum ama vajinal dus yapmıyorum.Bundan mi olmustur ki
Evet kullandim maalesef.Sabunu enfeksiyondan once kullanıyordum ama sonra biraktim.Onerebilecegin marka var mi intim yika jelindeO enfeksiyon için antibiyotik kullandıysanız zaten mantar kaçınılmaz son. Sabun şampuan da mantar yapıyor. İntim yıkama jeli kullansanız daha iyi. Oranın pH dengesine uygun.
Valla bi gratisten alıyorum bi watsonstan.Evet kullandim maalesef.Sabunu enfeksiyondan once kullanıyordum ama sonra biraktim.Onerebilecegin marka var mi intim yika jelinde
Neden sabun kullanıyorsunuz , antibiyotik kullanırken probiyotik aldınız mı ?Evet kullandim maalesef.Sabunu enfeksiyondan once kullanıyordum ama sonra biraktim.Onerebilecegin marka var mi intim yika jelinde
Daha temiz hissettiriyordu.Ustelik genital bolgemde jilet kullandigim icin sabun sürüp o şekilde aliyordum.Dove markasini kullaniyordum ama o sekilde yapmamak gerekliymis.Enfeksiyondan sonra ogrendim maalesef.Probiyotik aldim ama bimde satilan kefir vs bir de activa nin probiyot shot isimli urununu cok da dikkat etmedim ama duzenli kullanmadimNeden sabun kullanıyorsunuz , antibiyotik kullanırken probiyotik aldınız mı ?
Jilet olarak Venüs var kendisinden sabunlu lila renkli gibiydi bı inceleyinDaha temiz hissettiriyordu.Ustelik genital bolgemde jilet kullandigim icin sabun sürüp o şekilde aliyordum.Dove markasini kullaniyordum ama o sekilde yapmamak gerekliymis.Enfeksiyondan sonra ogrendim maalesef.Probiyotik aldim ama bimde satilan kefir vs bir de activa nin probiyot shot isimli urununu cok da dikkat etmedim ama duzenli kullanmadim
Evett ben de venus kullaniyorum ama smooth serisinu.Bunun da sabunu zarar vermez mi acabaJilet olarak Venüs var kendisinden sabunlu lila renkli gibiydi bı inceleyin