Klitoris

Ben sorunlarimi paylaştım ki benle aynı durumda olan varsa fikir versin diye ama maşallah laf atmaktan baska birşey geçmiyor konusmalarda. Sizin başınıza gelirse ki o dalga geçenlerin başına gelir inş ne kadar kötü birşey olduğunu görürdunuz. Burda yorumlardan okuduğum kadarıyla kadınlar kulübünde kendini kadın sanan erkekler de yorum yapmis. Ben 3 tane kadın doğuma 2 defa üroloji ye gittim

orası ağrı falan yapmaz sinir yoktur orada birde baskı uygulayınca geçiyor diyorsunıx siz başka şey yapıyorsunuz aslında da neyse şimdi hadi başka yerde eğlenin
O zaman sen bi git nette klitoris ile ilgili araştırma yap sinir var mı yok mu diye

Kısa süreli olduğunu biliyorum bu ağrının. Üşütünce veya enfeksiyon kapınca içten içe olan bir ağrı. Doktorlar hiç mi bişey bulamadı yani şüphelendiği bir durum vs. Bir arkadaşım üniversitede bu şikayetle gitmişti doktora. Doktor ise oraya baskı uygulamamasını söylemişti. Sık ilişkiye girmemesi gerektiğini , o kısma baskıdan kaçınması gerektiğini söylemişti.

Bende alışkanlık oldu artık baskı yapıyorum. Başka bir ile tasindim belki burfakiler bi çözüm bulur

Üroloji ne alaka be erkek aklınla insanları mı keklemeye çalışıyorsun burada kışt. Kibledim.
Kadin doguma niye gitmedin erkek oldugun icin mi?
Bir dahakine daha sıkı çalış tek klitorisi bilmekle olmaz
Doktorların koyamadığı teşhisi bizzat ben koyuyorum : ergenyus vakası var sende.
Cin biberini ezip sabah aksam suruyorsun birseyin kalmiyor.
[/QUOTE]

Konu eski ama derdime çare ararken denk geldim, yapılan yorumları görünce de yazmadan edemedim. Arkadaşlar bu site ne için var acaba? İnsanların kimseyle paylaşamadığı sorunlarını paylaşıp fikir alması için sanıyorum. Bir çok konuda yeni üye olmuş da bunu yazmış diye eleştiriler görüyorum veya üroloğa gitti diye erkek ilan etmeniz gibi bilip bilmeden yorumlar görüyorum. Fikriniz yoksa veya saçma bulduysanız okuyup geçin, neden alay etmeyi veya suçlamayı tercih ediyorsunuz. Bu kişi erkek olsa klitoris yazmakla ne geçmiş olabilir eline? Size klitoris resimlerinizi gönderin de benimkiyle karşılaştırayım demiyor. Ben de bu sitede kendi şehrimle ilgili bilgi bulamayınca labioplasti ameliyatı olunca yaşadıklarımı yazmak için yeni üye oldum. Ben de klitoriste ağrı sorunu yaşıyorum. Bu beni de mi fake yapıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…