Klitoris

Ürolojiye gitmiş olabilir idrar yollarından kaynaklandığından amaa böylesine uzun süreli bir ağrı önemli bir problemdir bence. Tekrar doktora gitmeyi deneyebilirsiniz ,tabi fake değilseniz.

Ha bir de herşeyi geçtim de orada sinir yok ne demek ciddi mi söyledi acaba şaka mı ? . Kadın vücudunun en çok sinir ucu olan bölgelerindendir klitoris

Üroloji erkek için değilmiydi neden bide jinekoloğu denemiyorsun

orası ağrı falan yapmaz sinir yoktur orada birde baskı uygulayınca geçiyor diyorsunıx siz başka şey yapıyorsunuz aslında da neyse şimdi hadi başka yerde eğlenin
Sinirlerin en cok cinsel organimizdan daha cok orda oldugu soylenir yazik megerse ben ne kadar cahilmisim.

Klitoris ağrısında üroloğ'a değil, jinekoloğ'a gitmen gerek yalnız. Hadi tamam sen bilmiyosun o gittiğin ürolok seni nasıl müayene ede bilir ki? Erkeklere bakıyor o canım. Git te yalanlarını başkasına at.

Konuyu komik bulanlar üroloji ne demek önce bir öğrensin lütfen.

Üroloji: kadın ve erkek üriner sistemleri ile erkeklerin üreme sistemlerini inceleyen bölümdür. Bu bağlamda üroloji bölümünde böbrekler, idrar kanalları, mesane, prostat bezi, meni kanalları, idrar borusu, testisler ile ilgili her türlü rahatsızlığın tanı ve tedavisi yapılır.

Şimdi kendinize de gülebilirsiniz.

Bu arada üyelik fake değildi, biraz dikkat etseydiniz yeni Doğum yapmış bir kadın olduğunu anlardınız, ki yönetici de fake incelemesi yapmış sahte olmadığına karar vermiş.

İlk sayfada fake zannedip densiz bir yorum yaptım R Renas3065 özür diliyorum. Umarım derdinize çare bulursunuz. Doğumdan sonra kısa süreli aynı sıkıntıyı yaşadım ama kendiliğinden geçti bende.

Idrar enfeksiyonuna klitoris ağrısı olur bende de çok olurdu ama geçer sonra mutLaka doktora görünün

Bnde ozur dlerim arkadasm bnmde idrar yolu enfeksyonum oldugu icin oram yanardi ilerleyince oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…