- 30 Ocak 2013
- 29.374
- 43.874
- 798
Üroloji ne alaka be erkek aklınla insanları mı keklemeye çalışıyorsun burada kışt. Kibledim.
Üroloji mi
Hahsahshsjsjs hiç güleceğim yoktuKlitoris klitoris sana beslediğim büyük his
Dediğiniz gibi böbrek ve idrar yolu iltihabı için gidilir ama klitoris için değilAaa Astoria bunu senden beklemezdim yavrum ayıp ettin. Netten araştırsaydın keşke yorumu yapmadan önce.
Sen çok bilgili bir hatunsun canımın içi böbreklerin ve idrar yolu iltihapları için seninde benimde gitmem gereken yer üroloji sadece erkek sağlığıyla ilgilenmiyor. Ki bende gittim üye bu noktada fake atmamış.
anlamadım ya fake hesapsa niye boyle bir konu acsın ki yani amac ne. belki cidden sorunu vardır
Kızlar ben 2013 mayıs ayından beri ağrı cekiyorum ağrıyan yeri geçen yıl araştırdım klitorismis. O zamanlar bekardim başladı sindi evliyim doğum yaptım geçmesini bekliyordum geçmedi. Üroloji doktorlarına gittim birşey yok dedi ne yapacam ben. 3 yıldır bu ağrıyı cekiyorum ve her gün. Afedersiniz elim sürekli klitorisin üstünde baskı uyguluyorum o anda rahatliyorum. Ama bu çözüm alışkanlık haline gelecek toplum içinde de başlar diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?