Kadin doguma niye gitmedin erkek oldugun icin mi?Kızlar ben 2013 mayıs ayından beri ağrı cekiyorum ağrıyan yeri geçen yıl araştırdım klitorismis. O zamanlar bekardim başladı sindi evliyim doğum yaptım geçmesini bekliyordum geçmedi. Üroloji doktorlarına gittim birşey yok dedi ne yapacam ben. 3 yıldır bu ağrıyı cekiyorum ve her gün. Afedersiniz elim sürekli klitorisin üstünde baskı uyguluyorum o anda rahatliyorum. Ama bu çözüm alışkanlık haline gelecek toplum içinde de başlar diye korkuyorum
Üroloji yalnızca erkeklere bakmaz.Üroloji ne alaka be erkek aklınla insanları mı keklemeye çalışıyorsun burada kışt. Kibledim.
Üroloji yalnızca erkeklere bakmaz.
Hayır yalnızca idrar yolları konularına bakmaz. Cinsel işlev bozukluklari vs de konusu dahilindedir. Neyse. Bilemiyorum fake de olabilir.Klitoris mevzusu için değil ama, idrar kaçırmaya falan bakar. Bunlara bakan yer kadın hastalıkları bölümüdür. Net erkek kafasıyla açılmış sahte konu.
Hayır yalnızca idrar yolları konularına bakmaz. Cinsel işlev bozukluklari vs de konusu dahilindedir. Neyse. Bilemiyorum fake de olabilir.
Bir dahakine daha sıkı çalış tek klitorisi bilmekle olmazÜroloji doktorlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?