Klitoris

Renas3065

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
8
1
1
35
Kızlar ben 2013 mayıs ayından beri ağrı cekiyorum ağrıyan yeri geçen yıl araştırdım klitorismis. O zamanlar bekardim başladı sindi evliyim doğum yaptım geçmesini bekliyordum geçmedi. Üroloji doktorlarına gittim birşey yok dedi ne yapacam ben. 3 yıldır bu ağrıyı cekiyorum ve her gün. Afedersiniz elim sürekli klitorisin üstünde baskı uyguluyorum o anda rahatliyorum. Ama bu çözüm alışkanlık haline gelecek toplum içinde de başlar diye korkuyorum

Ağrıyorsa vardır birşey. Başka doktorlara da gidin bir kişiye güvenmeyin

Kızlar ben 2013 mayıs ayından beri ağrı cekiyorum ağrıyan yeri geçen yıl araştırdım klitorismis. O zamanlar bekardim başladı sindi evliyim doğum yaptım geçmesini bekliyordum geçmedi. Üroloji doktorlarına gittim birşey yok dedi ne yapacam ben. 3 yıldır bu ağrıyı cekiyorum ve her gün. Afedersiniz elim sürekli klitorisin üstünde baskı uyguluyorum o anda rahatliyorum. Ama bu çözüm alışkanlık haline gelecek toplum içinde de başlar diye korkuyorum
Kadin doguma niye gitmedin erkek oldugun icin mi?

Klitoris mevzusu için değil ama, idrar kaçırmaya falan bakar. Bunlara bakan yer kadın hastalıkları bölümüdür. Net erkek kafasıyla açılmış sahte konu.
Hayır yalnızca idrar yolları konularına bakmaz. Cinsel işlev bozukluklari vs de konusu dahilindedir. Neyse. Bilemiyorum fake de olabilir.

Hayır yalnızca idrar yolları konularına bakmaz. Cinsel işlev bozukluklari vs de konusu dahilindedir. Neyse. Bilemiyorum fake de olabilir.

Hadi kadın hastalıkları yerine hep üroloji doktoruna gitmiş olsa ya da yanlış yazmış olsa bunu da ihtimale katayım. Yazım tarzı bile erkeksi, elim klitorisin üstünde falan. İyimserliğinizi takdir ettim ama baya fake kokuyor.

Sapik pislik fake elim surekli orda dyo bde drek klitoris konusu kizlar kanipta şu sapiga yorm yapmayn laf almaya calisiyor:mapus:

Back