klima ve bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi gülenyüz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gülenyüz

Ziyaretçi
bir aylık kızım var havalar çok sıcak klima çalıştırıyorum zararlı mı zature olur diyorlar bana yardımcı olur musunuz

bir aylık kızım var havalar çok sıcak klima çalıştırıyorum zararlı mı zature olur diyorlar bana yardımcı olur musunuz

canım bizim kızda sıcaklardan uyumayınca vantilatör aldık onunla uyutuyoruz.bende ilk başta endişe ettim ama ona doğru çevirmedikçe de sorun olmayacağını düşünüyorum.tam ters yöne çeviriyorum oda serinliyor en azından..bi ablamız var oda klima ile büyütmüş iki kızını geçen demişti bana.bence direk olarak ona doğru vurmadıkca rüzgar bi sorun olmaz..sadece dikkat etmemeiz yeterli diye düşünüyorum...

bebısının yuzune gelmesın ona gore ayarla....

bebıslerde sıcaklardan uyuyamıyor

bende pencere acık yatıyorum oglumla

doktor bana aç dedi çünkü sıcaktan çok su kaybediyolarmış direk ona vurmuyo

çok teşekkür ederim içim rahatladı çok sıcak havalar çok zor oluyor

merhaba bizim doktorumuz 23-24 derecede ve üzerine gelmeyecek şekilde ayarlayarak kullana bilirsiniz demişti.ben şimdi gece gündüz kullanıyorum gerçi oğlum 12 .5 aylık oldu çok şükür 2 yazdır hiç bir problem yaşamadık..

ben 26derecede üstüne yelmeyecek gibi açıyorm... ama içim rahat etmiyor ben sadece dizimde sallarkan başını bir tülbentle üstünü bir çarşafla öeterek açıyorum.

klimalar çok sağlıklı değil fakat sıcaklar felaket terdende su kaybediyor bunalıyor mucbur klima...

bide terliyken açmıyorum çünkü ben ne zaman terli klima çlıştırsam boynum omuzum tutulur.. bana dokunan ona ne yapmaz

bende sordum doktora sordum aç dedi 25-26 derece olsun dedi ama genede içim rahat degil insan korkuyor bir şey olmasın diye biraz içim rahatladı şimdi siz kullanmışınız

Bende klima çalıştırıyorum bütün evde çünkü çok sıcak ama ben fan hızını en düşüğe getiriyorum üstüne vurmayacak şekilde birde ben 28-29 derece yapıyorum öyle bile buz gibi oluyor çünkü klimalar eğer oda sıcaklığını derece olarak ayarlamazsanız zaten oda 29 derece olmuyor buz gibi oluyor yinede bende aylardır kullanıyorum

ben asıl kızım için klima aldım..çok sıcak diye..ve 26 derecede çalıştıryorum hiç bi sorun yok

aşırı sıcak olmadığı sürece aspiratör kısmını açıyorum
çok sıcak ise 26 derecede çalıştırıyorum bennn

Mersin gibi nemi bol sıcaklığı felaket lanet bir şehirde yaşıyorum.klima olmadan ben bile nefes alamıyorum ki bebişim naapsın.doktorumuz 24-26 arası kullanabilirsin dedi ama benim bebeşim uzun giyinmeyi ve üstünü örtmeyi sevmediği için-anında tepikleyip üstünü açıyor yada uyanıyor-kısa kollu bodyle yatıyor ve ben de klimayı hiç kapatmadan 28 derecede çalıştırıyorum.bazen 29 a bazen 27 ye getirdiğim oluyor.duruma göre bakıyorum.Ama tabii ki klima bebeğe gelmeyecek bir yerde monteli.

ben geçen sene kızım 5 aylıkken ve bu yazda kullanıyorum dr. a sordum 26 derece ve üzerine gelmeyecek şekilde olsun kullan dedi birşeyde olmadı

evet benim de bebeğim 55 günlük. bende klimayla büyüttüm diyebilirim

:teytey:bız adana gıbı sıcak ve nemlı bır sehırde yasadıgımız ıcın mejbur acıyoruz doktorumuz bebgım 1 aylıkken 26 -27 derecede calıstırabılcegımızı ama pencere yada kapıyı hafıf aralamam grektıgını soyledı yada buhar makınesı calıstırmamı cunku bebeklerın burnu tıkanıyor kılıma havayı kuruttugu ıcın...oglum 4 aylık oldu hala calıstırıyoruz kılımayı cok sukur suana kadar b sorun cıkmadı

benim evde klima yok ama vantilatör çalıştırıyorum bazen 2 vantilatör çalıştırdığım oluyor gecede 3-4 kez üstüne değiştiriyorum terledikçe asla terini üstünde kurutmuyorum doktora sordum klima çalıştırabilirsiniz ama oda ısısı 23 derecenin altına inmesin dedi evde klima yok ama arabada mecbur çalıştırıyoruz yoksa ailecek buharlaşırız:)

benim kızım üç yaşında dogmadan odsına taktırmıştık.evet üstüne gelmeyecek şekilde .hem yazın hem kışın rahat oluyo bi problem yaşamadık.özellikle kışın ne güzel içerisi ılık üstünü açsada korkmuyorum içerisi sıcacak biliyorum.
bide kızlar klima odayı kurutur biliyorsunuz biz yine dogmadan soguk su buharı aldık.kışın onuda açıyoruz odası hep nemli kalıyo.yazın gerek kalmıyo antalyanın nemi yetiyo..

şimdi yine hamileyim.onun odasıda ayrı olcak.mecburen bu bebegede klima ve soguk su buharı alacagız.tabi aytı ay bizimle kalacak sonra ayırırız.

Selamlar,

Klima direk bebeğin üzerine üflemeyecek şekilde ve odanın nemini optimumda tutacak şekilde gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Uzun süreli kullanımlarda filtre kısmının temizliğine daha sık dikkat etmeni öneririm, gece odanın ısısı gündüze göre daha düşük olmalı gündüz 26'da çalıştırıyorsan, gece birkaç derece daha düşük olmalı...

Ben doğum vs sebebiyle ızmir'deyim, ancak oğlum 2 aylıkken Nisan sonunda bir aylığına Katar'a gittik, o sırada 40 derecenin üzerine çıkıyordu gündüz sıcaklık, evdeki 5 klimayı aynı anda çalıştırdığım oldu... ınan bebeklerin hastalanması alışkanlıklara bağlı oluyor... Benim oğlum sıcakta uyuyamazdı zaten ve şimdi Çeşme'nin rüzgarına bana mısın demiyo...

bende adanada yaşıyorum klima ile serinliyor klima ile ısınıyoruz şimdi bebe doğunca kış olucak klima ile ısınmayı düşünüyorum yine ve adana sıcağı çok felakettir ben dayanamıyorum bebeler nasıl dayansın çocuk odasına klima taktıracağım ama zarar verir mi diye de korkuyordum, başka bir ısıtıcı ile ısınsa bile yazın uyuyamaz kuzum sıcaktan evler ne kadar serin olursa olsun en az 1 ay geceler nefes bile alınmayacak kadar sıcak oluyor.doktorada soracağım sizin yazdıklarınız da içimi ferahlattı bende küçükken hep yere yatarmışım sıcaktan annem yatmayayım yere diye arkamda dolanırmış o zaman klima yoktu olsa hemen taktırırdım diyor çok üşütmüşüm betona yatmaktan

Arkadaslar klima kullanirken bebislerinizi nasil giydiriyorsunuz ben 26 derecede kullaniyorum klimayibiraz serinlik oluyor ama korkuyorum yinede cok terleyen bir bebegim var ne yspacagimi sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…