Hanımlar merhaba öncelikle buraya inanın yazmak istemiyorum ama çok çaresizim kaç kere Dr gittim çare bulamadım neyse şöyle anlatayım durumu o kadar çok Dr gezdim tabi vajinal kültür zorla yapıyor devlet özel bir hastanede yaptırdım ve klebsiella üremiş antibiyotik tedavisi gördüm banamısın demedi neyse benim derdim kaşıntı inanın çok üzülüyorum kafaya taktım 1,5 yıldır bu durumdayım enfeksiyon hastalıklarıyla görüştüm bu bakteri için kaşıntı felan yapmaz dedi yanma yapabilir belki biraz dedi lütfen dr arkadaşlarda yardımcı olsun bunun üzerine özel bir dr gittim ve mantar var dedi ilaç verdi kullandım şuan İzmir’e ailemin yanına geldim adet oldum başladı kaşıntı ve peynir kesintisi gibi akıntı neyseannem dedi seni burda bir dr götürcem gittim adam bana mantar akıntısı değil bu dedi antibiyotik verdi şuan kullanıyorum ama kaşıntı devam ediyor birine gidiyorum mantar diyor diğeri değil diyor inanın şaştım herşeye dikkat ediyorum ama geçmiyor eşimde gitti dr bişey yok dedi attıkça olmamasına rağmen eşli tedavide olduk yok geçmiyor kuzular bilgisi olan lütfen bir yol göstersin inanın bıktım ayrıca krem gibi akıntım oluyor