klebsiella pneumoniae olanlar bakabilir mi ??

Encokanneolmayisevdim

En buyuk servetim 🧒👧
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
1.665
303
363
Muğla
Merhaba öncelikle bu dertten muzdarip olan herkese içinde bende olmak üzere acil şifalar ♡ ben yaklaşık 2 haftadır bi gidip bi gelen idrar yolu sancısı çekiyordum. Kendim ilk başladığında önceden de idrar yolu enfeksiyonu yaşayan biri olarak hissedince hemen purunol içtim suda eritme arada sancı vurunca agri kesici aldim bi gelip bi giden bi agriydi yoksa o kadar dayanamazdim kadin dogum randevum vardı smear aldiracaktim genel kontrol için dr a dedim benim idrar yolu enfeksiyonum var ilaç yazarmisin oda idrar testi ve kültürü istedi test hemen çıkıyor zaten orda bol miktarda lökosit ve eritrosit çıkınca antibiyotik ve tek kullanımlık şase yazdı ve ekledi kültür çıkınca ilacı değisiriz sonuç klebsiella pneumoniae çıktı. Ve üreme var yazıyor az sonra tekrar dr gidicem bakalım ne diycek? Hali hazırda antibiyotik baslamisti ben buna ek olarak solgar in cranberry takviyesini kullaniyorum ağrım yok denecek kadar az ayrıca ic camasirima niola yagi damlatiyorum. Cocuklarda ayrı wc ye giriyorum alaturka olana camasirlarimi ayrı bi yerde toplayıp ayrı yıkıyorum bana başından bu bakteri geçip farklı şeyler deneyip olumlu yanıt alan olduysa yazabilir mi? Ben gelişmeleri yazicam insallh benim gibi bu konuda araştırma yapan birine ışık olur ♡

Back