- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi Revolucion
daha öncede bazı ufak yazılarım olmuştu ama artık burdan devam edicem. beni okuyan arkadaşlar bilirler özellikle haberlere çok takılır bazrılarınada çok saldırırm. burdaki yazırlımda genelde onlardan oluşacak. yada sürekli değiştirdiğim imzalarımdaki sözleri kapsayacak.ancak girişimiş çok daha farklı bir başlıkla olacak geçtimiz günlerde yine kk dan bir arkadaşımın farkında olmadan bana dokunan bir yardımıyla ilgili.
_ Her işte Var Bir Hayır _
bayramdan bir kaç gün önceydi. canım sıkkın boş boş oturuyorum evde. havada nasıl güzel ama hiç dışarı çıkasım yok. derken takıldığm topiklerden birinden bir arkadaşım canı sıkılmış başından geçen bir olaya. reelde de görüşüyoruz arada çocuklarımız sayesinde tanıştık. yazısını okuyunca hepten sıkıldım onada özelden mesaj yazarak hadi çık evden daraltma kendini dedim. buluşacağımız yere gittim ancak bir sebepten çıkamamış. olur insanlık hali. banada bahane oldu bir alışveriş merkezinde görüşecektik başladım gezinmeye. kitap ve oyuncak merakım yüzünden kendimi bir kitapçıda buldum. tesadüf oğlumunda o sırada uyuyacağı tuttu. o bebek arabasında uyurken bende başladım raflar arasında gezinmeye. garip bir alışkanlık ama takip ettiğim yazarlardan birinin değilse kitapların kapakları olur ilgimi çeken. öyle bişey takıldı gözüme. aldım başladım incelemeye. sürekli gittiğim yer mağaza görevlileri alışkın hallerime. o kadar takılmışımki bi an kendimi mağazanın ortasında bağdaş kurmuş okurken buldum.
tamam bu işte dedim. ne zamandır aradığım tarzda ve aradığım tatta bir kitaptı. birden fırladım yerimden kasadaki kız gülümseyerek bitirene kadar kalkmıcaksınız diye düşünmeye başlamıştım diyerek gülümsedi. aslında olurduda bıcırım birazdan uyanır yine beni kaldırırdı dedim. neyse aldım çıktım dışarı oturdum bir kenara bir taraftanda karıştırıp duruyorum. ve dahada güzel birşey oldu. belediye orkestrasının bir bölümünün her hafta o gün orada konser verdiğini öğrendim. keyfim ikiye katlandı adeta. düşünsenize yanınızda canlı müzik elinizde bir kitap üstelik mis gibi bir hava ve açık havadasınız.yani sigara yasağı yok
bir de üstüne eşim arayıp eve geldim dışarıdaymışsın nerdesin geleyimde beraber yemek yiyelim demezmi. üstelik tam bayram üstü. (bilen bilir bayram dedim mi kabus demektir bizim evde) müthiş bir moral deposuyla döndüm eve. ve bunda en çok payı olanda sensin güzelim tekrar teşekkürler. ve teşşekürler kk çünkü bunda seninde payın var.![En Büyük KK :kkk: :kkk:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk01.gif)
Not: kişinin nicini vermiyorum o kendini biliyor.ayrıca şu orkestra konusunada daha sonra değinicem. çok fena takıldı kafama.
_ Her işte Var Bir Hayır _
bayramdan bir kaç gün önceydi. canım sıkkın boş boş oturuyorum evde. havada nasıl güzel ama hiç dışarı çıkasım yok. derken takıldığm topiklerden birinden bir arkadaşım canı sıkılmış başından geçen bir olaya. reelde de görüşüyoruz arada çocuklarımız sayesinde tanıştık. yazısını okuyunca hepten sıkıldım onada özelden mesaj yazarak hadi çık evden daraltma kendini dedim. buluşacağımız yere gittim ancak bir sebepten çıkamamış. olur insanlık hali. banada bahane oldu bir alışveriş merkezinde görüşecektik başladım gezinmeye. kitap ve oyuncak merakım yüzünden kendimi bir kitapçıda buldum. tesadüf oğlumunda o sırada uyuyacağı tuttu. o bebek arabasında uyurken bende başladım raflar arasında gezinmeye. garip bir alışkanlık ama takip ettiğim yazarlardan birinin değilse kitapların kapakları olur ilgimi çeken. öyle bişey takıldı gözüme. aldım başladım incelemeye. sürekli gittiğim yer mağaza görevlileri alışkın hallerime. o kadar takılmışımki bi an kendimi mağazanın ortasında bağdaş kurmuş okurken buldum.
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![En Büyük KK :kkk: :kkk:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk01.gif)
Not: kişinin nicini vermiyorum o kendini biliyor.ayrıca şu orkestra konusunada daha sonra değinicem. çok fena takıldı kafama.
Son düzenleme: