• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klavyeee yardım

cerbera26

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
55
0
6
Eskişehir
arkadaşlar benim klavyemi geliştirmem lazım 2 ay içinde 3 dakikada 90 yazabilmem lazım ne yaptıysam yapamıyorum kendime olan güvenimi yitirdim artık memurluk için son şansım benim noooolur bi akıl verin :50:

10 parmak yazma kursları var onlara gidebilirsin veya 10 parmak yazmak için kitaplar var evde öğrenmek için onu alabilirsin.. ama çok sıkı çalışman lazım.. sabahtan akşama kadar sadece onunla uğraşırsan olur ancak..

allah yardımcın olsun.. bu kadar stres yapma ama.. çoğu stresten yazamıyor sınavda.. herşeyde vardır bi hayır..

kurs varsa kursa gidebilirsin senin için iyi olur yoksa evde sürekli çalışırsan yazman gelişebilir ben evde çalıştım.kolay gelsin.

10 parmak klavye kullanımı için ücretsiz program var onu indirsene çok güzel o hemde baya faydasını görürsün elin çok hızlanıyor ben denemiştim :8:

10 parmak yazma kursları var onlara gidebilirsin veya 10 parmak yazmak için kitaplar var evde öğrenmek için onu alabilirsin.. ama çok sıkı çalışman lazım.. sabahtan akşama kadar sadece onunla uğraşırsan olur ancak..

allah yardımcın olsun.. bu kadar stres yapma ama.. çoğu stresten yazamıyor sınavda.. herşeyde vardır bi hayır..

daha önce girdim sınava ellerim titredi 3 dakikada 75 yazdım zaten evdede anca 90 yazıyodum bu seferki sınava f klavyeye geçiş yaparak çalışıyorum ama olmıcak gibime geliyo yaaaa :18:

Back