Klavyede F ve J harflerinin ve telfnlarda 5 no'sunun üstünde neden kabartma var?

ben de soruluyor diye cevap vermek için girmiştim ama açıklamaymış :))
yine de teşekkürler kaydirigubbakcemile5

Vaayyy düşünmüşümdür arada sebebi ne acaba diye, teşekkürler a.s.

evet duymştm daha öncede..güzel düşünülmüş on parmak kullananlarda işaret parmaklarını bu iki tuşun üzerine koyarak yazmaya başlarlar..

hakikaten teşekkürler

Peki ya dokunmatik telefonlarda ? kabartma yok. o zaman görme engelliler dokunmatik telefon kullanamazlar.aslında inanmıyorum buna.başka bir yerde farklı birşey okumuştum j ve f'nin üstünde neden kabartma olduğuyla ilgili. daha mantıklıydı ama hatırlayamıyorum

f ve j foreverr!! .. bakmadan yazmak gibisi yok, bazen sifremi yazarken, klavyeye baktigimda kafam karisiyor, bakmadan sifreyi parmaklarim sayesinde daha pratik bir sekilde hafizamda tutabiliyorum. Ne garip, bu yemegin kokusunu alip yemegin ne oldugunu bilip ismini animsayamamak gibi birsey =))

tahmin etmiştim böyle bi şey olduğunu ayrıca 10 parmak kullanımında da bakmadan yazmada da kullanılan bi şey yerini kaybedince kendimden biliyorum gerçi artık ne kadar 10 parmağı kullanmasamda bi program vardı ya değişik değişik şeyler yazdırırdı 10 parmak denemesi için çok hoşuma giderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…