klasik+lazer lipo oldum sürecim...

piila

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
7
0
6
34
Muğla
8gun önce operasyona girdim 4,5 saat sürdü ve 4,7 litre yağ alındı alt ve üst beden farkım çoktu o yüzden yoğunluk basen ic bacak ön bacak ve diz arkası; birazda göbek mide ve belden alındı çok zor 3 gün geçirdim çoğu bacaklardan gidince hareket kaybı ve sabit yatma zorunlulugu...
Açıkçası bu kadar zor olacağını tahmin etmiyordum ama şimdi penguen gibide olsa yürüyorum :) korseyle butunlestim zaten i love it :/
Işlem öncesi basenime oturduğu için giyemedigim elbisem oldu ki doktorum dahada incelceksin dedi.ama
Şimdi büyük korkum banyo için korseyi çıkardığım zamanki görüntü çok kötü korkuyorum bir aya toparlar mı şuan korse mucizesi gibiyim bu asamada benim durumumda olup geceleri ağlayan başkaları da var mı :'(

Canım geçmiş olsun.inşallah korse mucizesi değildir ve devam eder:)
estetik operasyon tecrübem yok ama sana geçmiş olsun demek istedim. ameliyat ameliyattır, ne kadar zor olduğunu tahmin ediyorum tabi.
korsenin altında ne kada kötü bir görüntü olabilir ki, morarma varsa geçer, sarkma varsa da muhakkak çaresi vardır.

Teşekkür ederim çok incesin :) morluklar geçiyo hızlı şekilde ama görüntü dalgalı oldukça :/

Daha once olan arkadaşlar o kötü dalgalı görüntü ne kadar zamanda idare eder noktaya geldi

Kimse ilgilenmesede ödemim çok fazla olsada vücudum toparlaniyor ben fazla evham yapmışım bugün 15gun doldu çok kaşıntı oluyo ve oturduğumda bacaklarım şişiyor ödemler insin artık

Kimse ilgilenmesede ödemim çok fazla olsada vücudum toparlaniyor ben fazla evham yapmışım bugün 15gun doldu çok kaşıntı oluyo ve oturduğumda bacaklarım şişiyor ödemler insin artık
Geçmiş olsun canım,bende 1 ay önce lazerlipoliz oldum Alper Tuncel'e,aslında 10 cm inceldim ama benim beklentim daha fazlası,senin2 ay olmuş nerdeyse,iyileşme ne durumda?ben sadece lazerli yöntemi yaptırdım o yüzden hiç dalgalanma görünmüyor şimdilik,morluk az olmuştu geçti,hatta selülitlerim de kayboldu sanki:)ama ben daha ince olmak istiyorum:/

Merhaba arkadaslar bende lazerlipo olucam 2haftam var ama endiselerim.var nekadar zamanda tam anlamiyla ince gorunuyorsun sizde degisim.nekdar zamanda gosterdi yardim edermisiniz

Merhaba arkadaslar bende lazerlipo olucam 2haftam var ama endiselerim.var nekadar zamanda tam anlamiyla ince gorunuyorsun sizde degisim.nekdar zamanda gosterdi yardim edermisiniz
Canım aslında uygunsan lazerlipo için değişimi kısa sürede görürsün birkaç ay gibi,tabi tam sonuç almak için biraz sabırlı olmak gerekiyor.

TESEKKUR EDERIM YORUMUN ICIN 4 AYIM VAR DEGISIM GORURUM SANIRIM BU SURE ZARFINDA KORKUYORUMDA COK AMILYAT BENI COK GERIYOR SIZ OLDUNUZMU ?
Canım ben basenlerimden lazerlipo oldum,çok sorun yaşamadım sonrasında ve kısa sürede iyi bir netice aldım,ne için 4 ayın var?

Canım ben basenlerimden lazerlipo oldum,çok sorun yaşamadım sonrasında ve kısa sürede iyi bir netice aldım,ne için 4 ayın var?

Nişanım var rezil olmak istemiyorum morluklar gecer ama sonuc onemlı 68 kıloyum boy 155 kılo cok gosterıyor troıtlerden oturu cok kılo aldım smdı veremeyınce bu yontemı arastırıp buldum ıncelıyormu yanı gercekten gozle gorulur sekılde mesela nekdr ınceldın yanı ıste atıyorum 50 beden gıyerken 38 bedenemı ındın kusura bakmayın cok sordum ama endıselerım var

Canım fazlalıkların nerelerde?yani bölgesel olarak birikimler varmı?

Canım fazlalıkların nerelerde?yani bölgesel olarak birikimler varmı?

bacaklar ve kalca bolumu fazla doktor daha kalıtsal olmamıs almamız ısabetlı bı karar sonra zayıflasanda kalırdı sımdı haledılcek bır sorun dedı ama yıne olandan duymam daha ıyı doktorlara gore hersey basıt ve kolay yanı uzun cızme bıle gıyemıyorum ozel yaptırıyorum baldırım falan cok yanı

İnşallah istediğin gibi olur canım.

Canıım çok geçmiş olsun bir yıl olmuş nerdeyse,nasılsın?istediğin sonucu elde edebildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…