• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Klasik koltuk takimina modern avize nasil olur ?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dusunmemlazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
3.947
108
163
Merhabalar
Benim kahve renginin birkac tonunu barindiran bir koltuk takimim var.
Daha genis nir eve tasinma durumum var dolayisiyla iyi aydinlatan bir avizeye ihtiyacim olacak kismetse.
Dalli gullu sarkitlardan hoslanmiyorum ama sarkmayan modern bir avizenin guzel durabilecegine emin degilim..
Ayni zamanda kahve tinlarindan biktigim icin yeni evimin duvar kagitlarini pembe veya turkuaz olarak dusundum. Yan perdeleri de duvar rangine gore pembeli ya da turkuazli istiyorum.
Fikirlerinizi paylasir misiniz

pudra pembe ve kahve birbirine çok yakışıyor. Turkuaz'da. Ama koltuklarım zaten birkaç renk dediğin için bence tek renk yapmalısın duvar kağıdını. Çok renkli bişi yaparsan iyice karışacak çünkü.. Sıkılabilirsin..

Avize'ye gelince klasik bir eve bence modern bir avize gidebilir.. aŞırı klasik bir takım değilse tabi...!

yorum icin tesekkurler..
pudra pembe cok guzel duruyor evet.. zaten ben tek duvari desenli olaak dusundum, yemek masasini koyacagim taraf olarak hayal ettm :) kirli beyaz veya bej rengi icinde yorucu olmayan, mavi veya pembe olarak.. diger 3 duvar duz renk kalir..
koltuklarimin eskitme altin renginde kenarlarda dugme gibi aksesuarlari var. bu genc yasimda neden bu kadar kasvete burunduysem :s
klasik-modern karisik olarak dosenmis evlere goz gezdirdim biraz. aslinda mumkun yani. zaten konsol ve yemek masam yok. onlari yari modern yari klasik tarzda alirsam, modern bir kac aksesuar ve avize salonda uyumlu olabilir belki..

Zaten modern olsun diye gidip en acaip avizeyi almayi dusunmuyorum..
Deneyelim bakalim,
Bu arada renkgi turkuaz olarak karar verdim. Icim acilsin biraz :)
Perdelerimi de kendinden halkali yaptirip kenara salarim. Rustik kullaniyorum zaten. Orada da aynilarindan istiyorum. Perdeleri Baglamayinca daha spor duruyor.
insallH guzel olur, bana moral verdiniz :) sagolun

Duvar kagidini komple mi yapacaksin turkuaz favori rengim banyo ve wc fayanslarimi turkuaz yaptirdim bayildim cok hos ve farkli oldu bizim eve muteahit duvar kagidi dosemeyecekti boyanin ustune komple baski boya yapmisti simdi her odaya ve belli yerlere yapmis renklerini bilmiyorum sehir disindayim ve meraktan catladim insallah mobilyalarima uyar perde de turkuaz kullancakmişin

Bn yurt disindayim genelde burada evlerin hepsinde devar kagidi var. Ben boyayi tercih ederim ama eger eski kiraci duvar kagidi kullandiysa onu sokup zimparalamak uzun is. Bu yuzden tamamini duvar kagidi yapariz. Fakat ben tek duvari turkuaz veya krem ustune desenli turkuaz, kalan duvarlari da krem dusundum. Turkuazla salonuma renk katmak istiyorum, turkuaza bogulmak da istemiyorum :)

Ben de senin gibi cok merak ediyorum, evi gormek isgiyorum artik.

Back
X