Soru açık sizce eski Sevgiliyle tekrar olur mu ?
Şöyle ki bi bu geçtiğimiz Ağustos Ayında ayrıldık onun Baskıcı kıskanç tavırları ve üstüne Örtünme mevzusu eklenince bitirdik. Aylardır hala beni bekliyor çok pişman herkes diyor çok Değişti bir şans ver diye fakat eskisi gibi hissetmiyorum hala içimde bir Şeyler var fakat bu başlamak için yeterli mi bilmiyorum. Bir de annem ablam hiç istemiyor onu. Kafa yapımız aile yapımız farklı maalesef. . Bilmiyorum. Sizin böyle biten tekrar Başlayan ilişkileriniz oldu mu ? Sonu nasıl oldu ?
"Çok pişman, değişti" diyenler kendileri aynı durumda kalsalar bin dereden su getirirler.
Üstelik diyelim adam ermişlere karışacak kadar değişti, düzeldi...
Ailenizin istemediği, kafa ve aile yapılarınızın farklı olduğu insanla zor, çok zor.
Yani bırakın o kadar olumsuz birikim ve yaşanmışlıkla eskiyi yeniden yaşamayı...
Şu yukarıdaki kısımlarıyla birinci el adam bile çekilmez.
Basit meselelerden ayrılmış olsaydınız belki olurdu ama devam ederseniz yine sorun yaratacak konular o yüzden hazır gönülden istemiyorken vazgeçin hiç düşünmeyin söyleyin beklemesin
Örtünme mevzusu eklenince bitirdik. Aylardır hala beni bekliyor çok pişman herkes diyor çok Değişti bir şans ver diye
Adam 20 yaşında değil mi, okul falan yok mu ortada? 45, 90, 180 ve sonunda 360 derecelik değişimler beklerdim ben olsam. Yani en sonunda başladığı yere geri dönecek.