Klasik.. Exten next olur mu ?

Zombiella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
97
21
31
Soru açık sizce eski Sevgiliyle tekrar olur mu ?
Şöyle ki bi bu geçtiğimiz Ağustos Ayında ayrıldık onun Baskıcı kıskanç tavırları ve üstüne Örtünme mevzusu eklenince bitirdik. Aylardır hala beni bekliyor çok pişman herkes diyor çok Değişti bir şans ver diye fakat eskisi gibi hissetmiyorum hala içimde bir Şeyler var fakat bu başlamak için yeterli mi bilmiyorum. Bir de annem ablam hiç istemiyor onu. Kafa yapımız aile yapımız farklı maalesef. . Bilmiyorum. Sizin böyle biten tekrar Başlayan ilişkileriniz oldu mu ? Sonu nasıl oldu ?

Iliskilerde ara vermeye , kısa süreli ayrılıklara inanmam bende. Seviyor biliyorum beni 8 ay oldu hala vazgeçmiyor. Ama ben eski ben Değilim onunda farkındayım. Üzülüyorum bir yandan ama biliyorum ki şimdi hayır ben tekrar dönmeyeceğim desem önüme bakarım aynı şekilde. Kafam Karışık. Bana inanan, güvenen asla fikirlerime karışmayan bir ailede büyüdüm kendimce değer yargılarım var bir adam için onsuz yapamam da demem. Ama ona bakınca çabalıyor bana güvenip inanana kadar beklerim diyor fakat araya giren o soğukluk aşılır mı bilmem ?

"Çok pişman, değişti" diyenler kendileri aynı durumda kalsalar bin dereden su getirirler.

Üstelik diyelim adam ermişlere karışacak kadar değişti, düzeldi...

Ailenizin istemediği, kafa ve aile yapılarınızın farklı olduğu insanla zor, çok zor.

Yani bırakın o kadar olumsuz birikim ve yaşanmışlıkla eskiyi yeniden yaşamayı...

Şu yukarıdaki kısımlarıyla birinci el adam bile çekilmez.

Belki de olgun olmadığı için ben 22 o 20 yaşında. Başkası olsa bende bunları yazarım ama insan kendisi olunca akıl tutulması yaşıyor sanıyorum. Ailesi şii kendisinin aile Kadınları kapalı Saygı duyuyorum fakat ilerde bana saygı duyulacak mı bunu bilemiyorum. Teşekkür ederim ilginiz için

Basit meselelerden ayrılmış olsaydınız belki olurdu ama devam ederseniz yine sorun yaratacak konular o yüzden hazır gönülden istemiyorken vazgeçin hiç düşünmeyin söyleyin beklemesin

Basit meselelerden ayrılmış olsaydınız belki olurdu ama devam ederseniz yine sorun yaratacak konular o yüzden hazır gönülden istemiyorken vazgeçin hiç düşünmeyin söyleyin beklemesin

Haklısınız teşekkür ederim ama sınav dönemi acaba bir hafta bekleyip mi söylesem sınavlarını etkilemesin şimdi.

Ayrılmanıza sebep olan mevzular, kolayca sonuca bağlanabilecek mevzular değil. Siz değiştiğini düşünüyor olabilirsiniz veya çevresi öyle aksettiriyor olabilir ama eğer barışırsanız kısa bir süre sonra daha büyük sorunlar yaşamanız olası. Yani bu ex, next olamaz.

Adam 20 yaşında değil mi, okul falan yok mu ortada? 45, 90, 180 ve sonunda 360 derecelik değişimler beklerdim ben olsam. Yani en sonunda başladığı yere geri dönecek.

Adam 20 yaşında değil mi, okul falan yok mu ortada? 45, 90, 180 ve sonunda 360 derecelik değişimler beklerdim ben olsam. Yani en sonunda başladığı yere geri dönecek.

Okuyoruz ikimizde aynı bölümdeyiz. Olumsuz bile olsa sınav Döneminin bitmesini beklemeliyim sanırım etkilensin istemem..

Olabilir de olmayabilir de..

bazi seylerin degistigine inaniyorsaniz olabilir..
denemeden bilemeyiz..
ya gercekten degismisse ?

olmaz oldugunu sanarsın bir sure gider ama yine aynı sorunlar ortaya cıkar kimse degişmez sadece kaybetmenin verdigi hisle karsıdakinin istedigi sekle burunur ama zamanla eski haline geri doner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…