- 7 Kasım 2013
- 848
- 414
- 83
- Konu Sahibi monaroza01
3 aydır evliyim. geçen ay basit kistim vardı bu ay adet dönemimde doktora gittim ve doktorum kaybolmuş dedi. ayrıca gebelik için herhangi bir problemim olmadığını söyledi. 29 ekimde adet olmuştum ve 2 kasım cumartesi günü adetim bitti. bittiği gün eşimle ilişkiye girdik. bu ay yumurtlama takibi için vücut ısımı ölçmeye başladım. genel vücut ısım 35.7 gibi değerlerdi. pazartesi günü düzenli olarak ölçmeye başladım pazartesi günü 35.9 çıkmıştı fakat salı günü sabah 36.4 e çıktı.bugün cuma ve her gün aynı değer 36.4... ayrıca salı günü vücut ısım yükselince sağ kasığımda gün boyunca ağrı hissettim ve sağ bacağım kasıldı. ayrıca kan şekerim düştü başım döndü ve aşırı açlık hissettim. çarşamba günü de yine kasık ağrım vardı ve gece uyumadan önce lavaboya gittiğimde yapışkan bir akıntı içinde pembe renkte bir kaç damla kan gelmiş. perşembe günü gece de hayatım boyunca ilk kez aşırı bir ishal sancısıyla uyandım. sadece adet dönemimde ishal olurum onda da çok aşırı olmam ama bu sefer sanki karnımı bıçakla kesmişler gibi bir ishal sancısı hissettim. ayrıca bugün cuma ve halen hafif hafif kasık ağrım var. yine doktora gittim kist mi oluştu diye ama yine tertemiz sorun yok dedi. merak ettiğim şey cumartesi günü girilen ilişkiden hamile kalmışsam bile salı günü hemen belirti verir mi? vücut ısım neden hep yüksek değerinde devam ediyor? şimdiden teşekkürler...