• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klasik bir soru ama sizce hamile miyim lütfen bilgili arkadaşlarım cevap verin..

monaroza01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
848
414
83
3 aydır evliyim. geçen ay basit kistim vardı bu ay adet dönemimde doktora gittim ve doktorum kaybolmuş dedi. ayrıca gebelik için herhangi bir problemim olmadığını söyledi. 29 ekimde adet olmuştum ve 2 kasım cumartesi günü adetim bitti. bittiği gün eşimle ilişkiye girdik. bu ay yumurtlama takibi için vücut ısımı ölçmeye başladım. genel vücut ısım 35.7 gibi değerlerdi. pazartesi günü düzenli olarak ölçmeye başladım pazartesi günü 35.9 çıkmıştı fakat salı günü sabah 36.4 e çıktı.bugün cuma ve her gün aynı değer 36.4... ayrıca salı günü vücut ısım yükselince sağ kasığımda gün boyunca ağrı hissettim ve sağ bacağım kasıldı. ayrıca kan şekerim düştü başım döndü ve aşırı açlık hissettim. çarşamba günü de yine kasık ağrım vardı ve gece uyumadan önce lavaboya gittiğimde yapışkan bir akıntı içinde pembe renkte bir kaç damla kan gelmiş. perşembe günü gece de hayatım boyunca ilk kez aşırı bir ishal sancısıyla uyandım. sadece adet dönemimde ishal olurum onda da çok aşırı olmam ama bu sefer sanki karnımı bıçakla kesmişler gibi bir ishal sancısı hissettim. ayrıca bugün cuma ve halen hafif hafif kasık ağrım var. yine doktora gittim kist mi oluştu diye ama yine tertemiz sorun yok dedi. merak ettiğim şey cumartesi günü girilen ilişkiden hamile kalmışsam bile salı günü hemen belirti verir mi? vücut ısım neden hep yüksek değerinde devam ediyor? şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar lütfen bir şey söyleyin hiç tecrübem yok gebelik konusunda :(

Hamile oldugunu anlaman icin cok erken. Ve adetten sonra hemen yumurtlama olmaz o yuzden 2kasimdan bu gune kadar hamile kalmis olman cok cok asiri düsük bi ihtimal.:(

Hamile oldugunu anlaman icin cok erken. Ve adetten sonra hemen yumurtlama olmaz o yuzden 2kasimdan bu gune kadar hamile kalmis olman cok cok asiri düsük bi ihtimal.:(

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için :) bana da belirtiler erken gibi geldi ama çevremden hamile olabilirsin diyenler oldu o yüzden merak ettim. aslında yeni evliyim illa hamile kalmalıyım psikolojisi içinde değilim henüz ama vücudumdaki değişikler beni rahatsız ediyor.

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için :) bana da belirtiler erken gibi geldi ama çevremden hamile olabilirsin diyenler oldu o yüzden merak ettim. aslında yeni evliyim illa hamile kalmalıyım psikolojisi içinde değilim henüz ama vücudumdaki değişikler beni rahatsız ediyor.

Evliligin ilk aylari hormonal degisiklerden dolayi boyle degisimler normal olabilir canim. Hamilelik icin yumurtlama gunlerini takip edip ayarlayabiirsin iliskilerini.;)

Bebisin seni fazla bekletmeden gelir insallah:16:

Benim durumumda olup da hamile kalan var mı çok merak ediyorum arkadaşlar :-(

Canm bnm hamile kalmk istermisin istemezmisin bilmem ama seninlr bilgilerimi paylaşmk isterim
3. 4 gun içerisinde hamilelik belirtisi ortaya cıkmaz en az 6 haftalık ken ki bunu doktor bir srkadasımdan ögrendim
Yumurtlamaya göre adetin 10 11 12 13 14 15 bu günlerde kişiye göre yumurtlama meydana gelir
Ve bu aralarda ilşkiye girersen hamile kalma olasılıgın yuksrlır
Yani adetten hemn sonra girdigin ilşki özlem ilşkisi yerine gecer;)))
Gelen pembemsi kan muhtemelen adetten kaln kan olabılır hani yani yerlesme kanaması olarak düşünme
Canm hamiş kalmk istyosan su tawsıyemi uygula
Adetin 4 gunmu sürüyo mesela bıttıkten sonra dewam et ve 5 6 7 10 gunden sonra günasırı (bir var bir yok)
Şeklinde bir hafta boyunca ilşkide bulunun
(Bunu zewk ile yapın ödew gibi degil)
İlşki bitince hemn kalkma en az 20 dk ayakların duwarda belinin altında yastık bulundur
İlşki odanıZ yer veya mekan cok sıcak olmayacak
Sıcak ortam spermleri cabuk oldurur veeee vajınandan dısarı hemn cıkar
O yuzden serın ortam zaten vucudunz sıcak olacaktır
Banyo yaparken ılık suyla banyo yapmk lazımm

Suan hamileysen de biz bilemyız adetın gecerse test yaparsın olmaz dedıgımızı oldursbılurde rabbim yanii

3 aydır evliyim. geçen ay basit kistim vardı bu ay adet dönemimde doktora gittim ve doktorum kaybolmuş dedi. ayrıca gebelik için herhangi bir problemim olmadığını söyledi. 29 ekimde adet olmuştum ve 2 kasım cumartesi günü adetim bitti. bittiği gün eşimle ilişkiye girdik. bu ay yumurtlama takibi için vücut ısımı ölçmeye başladım. genel vücut ısım 35.7 gibi değerlerdi. pazartesi günü düzenli olarak ölçmeye başladım pazartesi günü 35.9 çıkmıştı fakat salı günü sabah 36.4 e çıktı.bugün cuma ve her gün aynı değer 36.4... ayrıca salı günü vücut ısım yükselince sağ kasığımda gün boyunca ağrı hissettim ve sağ bacağım kasıldı. ayrıca kan şekerim düştü başım döndü ve aşırı açlık hissettim. çarşamba günü de yine kasık ağrım vardı ve gece uyumadan önce lavaboya gittiğimde yapışkan bir akıntı içinde pembe renkte bir kaç damla kan gelmiş. perşembe günü gece de hayatım boyunca ilk kez aşırı bir ishal sancısıyla uyandım. sadece adet dönemimde ishal olurum onda da çok aşırı olmam ama bu sefer sanki karnımı bıçakla kesmişler gibi bir ishal sancısı hissettim. ayrıca bugün cuma ve halen hafif hafif kasık ağrım var. yine doktora gittim kist mi oluştu diye ama yine tertemiz sorun yok dedi. merak ettiğim şey cumartesi günü girilen ilişkiden hamile kalmışsam bile salı günü hemen belirti verir mi? vücut ısım neden hep yüksek değerinde devam ediyor? şimdiden teşekkürler...
Pskolojik olduğunu düşünüyorum canım bende yumurtalama döneminde ilişkiye girdim şu an adetime 5 gün var ve ishalim 4 gün önce başlayıp daha yeni bitti ben şğpheleniyorum ama bilemeyiz.bir takım belirti yaşaman için en az 10-12 gün geçmesi gerekiyor ki bu bile hassas kadınlarda mümkün pskolojik olarak kendine çok sıkıntı etme bu durumu kafana taktığın için öyle oluyor

İliskiden hemen sonra belirti olmaz.zigot rahme yerleşirken hissedersiniz yani ilişkiden 5-6 gün sonra.ben de gebeliğimi yeni öğrendim ilişkiden 5-6 gün sonra kaşığın tek tarafında küçük sızılar oldu.hatta hala oluyor.10 gündür ara ara.
İshal ise gebelik belirtisi değildir.
Size tavsiyem akintinizi takip ederek ilişkiye girin.akintinin uzadığı 3-4 günden biri yumurtlama gününuzdur.

Back