yazmıycam gerek yok bılen zaten bılıyo bu konuyada baska yorum yapmıycam bıldıklerım bende kalsın ıyı forumlar.hiç hatırlamıyorum ne zaman yaptım ki?
bir özelden yazsana oradan halledelim şimdi ban yemeyelim konu dışından merak ettim
yazmıycam gerek yok bılen zaten bılıyo bu konuyada aska yorum yapmıycam bıldıklerım bende kalsın ıyı forumlar.
sitede konu tekrarı yasak değil. kendi konunu 2 kere açarsan biri kapanır. bu yasak. ben taşıyayım konunuYaa aynı konudan varmış, kaderde kendimi kiblemek de varmış puff
sitede konu tekrarı yasak değil. kendi konunu 2 kere açarsan biri kapanır. bu yasak. ben taşıyayım konunu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nnelerimizin-klasik-szlerini-paylaalm.186267/
kızlar smeagolun paylaştığı bu başlıktan devam etmemiz lazım kendimi kibledim
yok. bu yasağa girmiyor.:)Çok göze battım bir kaç gündür forum kurallarını ihlalden de tırstım :))
Galiba da evet canım bide sırlar dünyası falan da var :) Pişman olcaksın seninde benim gibi evladın olsun da gör bigün beni çok aararsın annem demişti dersin falan :))kota mı var tolin?
neden rahatsız ediyorum seni anlamıyorum
istersem günde 8 tane de açabilirim
galiba yeşilçam izlemekten oluyor bunlar:)
çok eğlenceli bir başlığa benziyor dur bakayım :)
Galiba da evet canım bide sırlar dünyası falan da var :) Pişman olcaksın seninde benim gibi evladın olsun da gör bigün beni çok aararsın annem demişti dersin falan :))
Benim annem müge anlıya takmış durumda şuan . Ona göre herkes beni kaçırmanın peşindeahaha benimki izlerdi eskiden onları ya
Benim annem müge anlıya takmış durumda şuan . Ona göre herkes beni kaçırmanın peşinde
Olabilir canım ama cidden bazen tahammül edemiyorum kalbini kırıyorum sonra üzülüyorum bende insanım ne kadar anne de olsa dayanamıyorum beeeaynen şu sıralar onu izliyor zaten :d
galiba yaşlandıkça böyle oluyorlar ya :/
Olabilir canım ama cidden bazen tahammül edemiyorum kalbini kırıyorum sonra üzülüyorum bende insanım ne kadar anne de olsa dayanamıyorum beee
Eski konuları açıyo canım benim yaşadığım olaylardan dolayı sinirlerimde yıprandı biraz anneme defalarca dedim üstüme gelme kaldıramıyorum çünkü ya onun kalbi kırılıyo ya benim sağolsun bu aralar eskisi kadar laf söylemiyo ama yine de bazen zoruma giden şeyler oluyo. Annedir haklıdır kötü olmamı istemez ama tahammülüm yok artık.Ya bazen gercekten duymazdan gelmek gerekiyor cunku sonra uzuluyor insan ya sahsen ben uzuluyorum
Neyapiyor bu kadar cileden cikartacak merak ettim bu arada nickin cok tatli :))
Tırsmalısın zaten just, her konuyu BDV'ye açmamalısın mesela.Çok göze battım bir kaç gündür forum kurallarını ihlalden de tırstım :))