Klasik anne replikleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimkinin bu tur klise laflari yok. Tabii sorun yasamiyoruz degil, ama boyle degil. Ben cekemem oyle miy miy surekli aglayip isyan eden insani ya. Kendim de boyle olmam sanirim cocuguma karsi.

yazmıycam gerek yok bılen zaten bılıyo bu konuyada aska yorum yapmıycam bıldıklerım bende kalsın ıyı forumlar.

sen bilirsin
bu da yeni moda yav nasıl kin tutabiliyorsunuz çok ilginç ben ertesi gün unuturum
altı üstü forum yani

bizim annelerimiz böyleymiş. ben de çok acayip sözler duydum, hiçbir sey yokken sinirlenmeler, bağırmalar
şimdi bırakın haksız yere kızmayı, çocuk basımıza çıksa bile hep en sakin ses tonumuzla anlatıyoruz da anlatıyoruz yanlışları, sebepler ,sonuçlar vs

[QUSevde_, post: 39652530, member: 273059"]Benimkinin bu tur klise laflari yok. Tabii sorun yasamiyoruz degil, ama boyle degil. Ben cekemem oyle miy miy surekli aglayip isyan eden insani ya. Kendim de boyle olmam sanirim cocuguma karsi.[/QUOTE]

Kizlar annelerine benzemiş git gide bende diyorum ben yapmam diye ama bir tarafın da bir dur hele senide gorucez diyor

kota mı var tolin?
neden rahatsız ediyorum seni anlamıyorum
istersem günde 8 tane de açabilirim

galiba yeşilçam izlemekten oluyor bunlar:)

çok eğlenceli bir başlığa benziyor dur bakayım :)
Galiba da evet canım bide sırlar dünyası falan da var :) Pişman olcaksın seninde benim gibi evladın olsun da gör bigün beni çok aararsın annem demişti dersin falan :))

Olabilir canım ama cidden bazen tahammül edemiyorum kalbini kırıyorum sonra üzülüyorum bende insanım ne kadar anne de olsa dayanamıyorum beee

Ya bazen gercekten duymazdan gelmek gerekiyor cunku sonra uzuluyor insan ya sahsen ben uzuluyorum

Neyapiyor bu kadar cileden cikartacak merak ettim bu arada nickin cok tatli :))

Ya bazen gercekten duymazdan gelmek gerekiyor cunku sonra uzuluyor insan ya sahsen ben uzuluyorum

Neyapiyor bu kadar cileden cikartacak merak ettim bu arada nickin cok tatli :))
Eski konuları açıyo canım benim yaşadığım olaylardan dolayı sinirlerimde yıprandı biraz anneme defalarca dedim üstüme gelme kaldıramıyorum çünkü ya onun kalbi kırılıyo ya benim sağolsun bu aralar eskisi kadar laf söylemiyo ama yine de bazen zoruma giden şeyler oluyo. Annedir haklıdır kötü olmamı istemez ama tahammülüm yok artık.

Sağol canım teşekkür ederim :)

Çok göze battım bir kaç gündür forum kurallarını ihlalden de tırstım :))
Tırsmalısın zaten just, her konuyu BDV'ye açmamalısın mesela.

Bu arada aynı sosyal yaşamlarımızdaki gibi burda da herkes herkesi sevmek, kucaklamak zorunda değil, siz kardeşsiniz yavrularım sarılın sıkı sıkı demeyiz ammaaa konuyu bölüme uygun bulmadıysanız bildirme şansınız var, bunu yapabilirsiniz, yok yere dalmanın ve polemiğe girmenin manası yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…