Ne kadarlık bebek cok kucukse yarım ölcek veriliyor cunku agir gelmis olabilir birde neden antibiyotik verdi öksürük icin antibiyotik kullanmadik hic saglik ocagindaki aile hekimine gidip danis belkide kullanmana gerek yoktur artik kolay kolay antibiyotik vermiyorlar kucugum 1 yasinda bir kac kez hastalandi ates oksuruk gibi ben gerekli oldugunu dusundugum halde yazmadilar hicKızlar bebeğimin öksürüğü gecmedi nerdeyse bir ay oldu dr klamoks bid süspansiyon verdi yalnız ne kadar kullanacağımızı söylemedi akşam bi ölçek verdim ama yalnis yaptım sanırım bebek verdiğinden beri bi kere uyandi şimdi ikinci doz saati yaklaşıyor kullanan oldu mu içinizde ne kadar veriyordunuz
Çocuk doktoru versi balgamı var diye tekrar gidip ölçü sordumNe kadarlık bebek cok kucukse yarım ölcek veriliyor cunku agir gelmis olabilir birde neden antibiyotik verdi öksürük icin antibiyotik kullanmadik hic saglik ocagindaki aile hekimine gidip danis belkide kullanmana gerek yoktur artik kolay kolay antibiyotik vermiyorlar kucugum 1 yasinda bir kac kez hastalandi ates oksuruk gibi ben gerekli oldugunu dusundugum halde yazmadilar hic