KK'ya alternatif :)))))))))

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
323
burda ara ara simini duyduğum bir yer vardı ekşi sözlük !
bi gireyim bakayım ne var ne yok dedim üşenmedim 5 sayfayıda tek tek okudum. aüneremle güleceğimi şaşırdım aman biz neymişiz öle. zaten pek çoğu anlatıldığı için oraya değinmeyeceğim bile ama bize alternatif üstelik entellektüel hatunların pardon bayanların yada hanımların demeliyim (ayrıca biz varoşların bağrından kopan gacılarız ya onun için kullanıyorum bu cümleyi) paylaşımlarda buunduğu bir site adı verilmiş. çok merak ettim nedir nedir ne değildir ve bir iki günümü harcayarak dolandım tek tek sayfalarında. üzülerek söylemeliyimki gerçekten çok çağ dışı kalmışız. örneklemek gerekirse kitap bölümümüzde hangi dergi bu ay ne hediye veriyo diye bi bölümümüz bileme yok
hele bir zavallı taze baba adıyının serzenişleri vardı ki aman Allah'ım evlere şenlik. hanımına doğum hediyesi almak için buraya uğrayıp fikir almak istemiş okuduklarıylada şok olmuş yanında olmasını isteyeceğine demiş sonundada yazısının zavallı sadece okuduklarından bölesine etkilendiyse doğumda bu adamcağızı doğumhaneye alırlarsa kazara ne hale gelir merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…