insanlar kuş misali. bir orada bir burada. canım seni tanımak çok güzeldi. yol boyunca iyiki seni tanımışım dedim. çok güzel anılarla oralardan buraya geldim.
aklım hala sende çenebazım. seni bizde izmirimize en yakın zamanda bekliyoruz.
Maşallah sizlerebuluşmuşsunuz ne kadar güzel kaydirigubbakcemile3
Betül ablacım oğluşun mezun oldu tebrik ederim opuyorumnanaktan seni görmek çok güzeldi öpüyorum fıstık yanaklarından seni.
Çenebazım senide görmek çok güzel senide öpüyorum tatlım kaydirigubbakcemile3
Çenebaz yine mi sen-tatlicadiarzu-
Neyse ki ablamın yanında sönük kalmışsın:1closedeyes:
FirstLady ablacım seni gördüğüme çoook sevindim.
Flaş haberlerle bekliyoruz seniŞeniz
yakında çenebaz ve diğerleri diye bahsedilecek herkesten.
gezici buluşma elemanı gibi..kaydirigubbakcemile3
beğenmedim sizi, gece gece ne işiniz var sokaklarda, kınadım bak şimcik..lmaz:
oyy maşallahhh...2 sevdiğim bir arada...lady ablam oğlunu kutluyorum...inşallah yakında kızının da çok mutlu olacağı haberler alırız...çenebazım yine çok şekersin lolipopum...Öpüyorum sizi kocaman kocaman...:))
çok şeker çıkmışsınız
Çenbazın gözlerine hastayım
Ne güzel eğlenmişsiniz resimlerden belli daha nice buluşmalarınız olsun işallah :1hug:
oyyy oyyy oyyy yerim ben ikinizizee bu ne tatlışlıkk .. kk nın ttlı fırstlady'si ve şirinlik muskası çenebazım.. harika bi buluşma .. ben malesef gönüllü amelelelik yaptığımdan gelemedim yoksa çok isterdim .. çenem izmitin güzelliklerinide es geçmemişsin.. off öperim ikinizide kocaman ..Şeniz
bu arada fotoğrafları kim çekti ? çekenide görseydik :jeyyar:
ablacım ulaştın mı izmirimize, yolculuk nasıldı delikafadulden
yeni resimler gelmiş :teytey:
ellerine sağlık...
ben de öyle düşünüyorum ablacım, iyi ki gelmişsin, iyi ki tanımışım, çok memnun oldum gerçekten :asigim:
bütün gün saate baktım durdum, şimdi şurdadır şimdi burdadır diye :asigim:
inşallah yine izmire gelirim, inşallah yine siz buralara gelirsiniz, çok çok memnun olurum a.s.
hayırlı olsun leydim.vede gecmiş olsun.okuyup okutmak kolay değil.allah tüm isteyenlere nasip etsin.
cenebaz leyleki bizede göndersende bizde görsek bi şekerim yaa.kaydirigubbakcemile5
çok tatlısınız ikinizde,ne deyim nazar değmesin.a.s.
FirstLadyim Lady gibisin maşallah, Çenebazım sen hiçte öyle görünmüyorsun hanım hanımcık birisin:))Buluşmalarınız sık dostluğunuz daim olsun. FirstLadycim oğluşunuda kutlarım.
çenebaz sana bayılıyorum maşallah heryere yetebiliyorsun:1hug:
firstlayd tebrik ederim canım hayırlı olsun mezun olmuş oğlun tüm hayatı boyunca başarılar dilerim canım:1hug:
dostluğunuz daim olsun inşallahopuyorumnanaktan
bunları geç olduğu için yollayamamıştım.
yolculuğum rahat ama uzun geçti. çok şükür evime ve kediciğime kavuştum.
benimde aklım hep sendeydi. resimleri koyuyorum deyince aklım burda kaldı. gelir gelmez pc başına koştum.opuyorumnanaktan ellerine sağlık çok güzel olmuş.:asigim:
Çenebazım seni gördükçe gezmiş kadar oluyorum bende vallahiŞeniz
Güzel bir gün geçirdiğiniz çok belli,dilerim hep böyle mutlu pozlarla görmeye devam ederiz sizleri.
Valla hiç anlamam istanbul yaptığımda artık sizide beklerim
Bende istiyorum buluşma banane:dilcikar:
Çenebaz,çok şirinsin sen ya,
yavrucum leyleği havada gördün sen kesin...
buluşma haberlerin de çok sık görür oldum...
Firstlady ve sen eminim çok güzel sohbetler etmişsinizdir...
Firstlady nin oğlunun mezuniyetini de kutluyorum...
sevgiler...
ben resimleri göremiyorum :gitme: senağlama
Gazilim senlen görüşemedik ne yazık ki oğlunun mezunuyetini kutluyorumDostluğunuz dostluğumuz daim olsun.Başken ten sevgileropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5Şeniz:içelim:a.sa.s.
Gazilim senlen görüşemedik ne yazık ki oğlunun mezunuyetini kutluyorumDostluğunuz dostluğumuz daim olsun.Başken ten sevgileropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5Şeniz:içelim:a.sa.s.
ah ah o yol, bitmez bitmez çok iyi bilirim kaydirigubbakcemile3
kedicik özlemiştir şimdi :1rolleyes:
sağol ablacım senin de ellerine sağlık... a.s.
baya resim çekilmişiz :lepi:
bu arada başlıkta nickini yanlış yazmışım ablacım ya :tomato:
kocaeline gidipte çenebazı görmezseniz olmaz. opuyorumnanaktan
söylemezsem çatlarım fırstleydy vallahi maşşallahınız var ..oğlunuzunda resmini gördüm vallahi çooooooooook yakışıklı yahuu bide çirkin doğurun hanfendi yaa tablo gibi çocuklar çıkartmışsınız :kedi:
barones cadısı bidahakine amelelik falan dinlemem ona göreklava:
mükemmel gözüküyorsunuz
Çenebaz çok tatlısın
FirstLady siz de harikasınız, oğlunuz mezun olmuş tebrikler....
binbir türlü hileyle resimleri gördüm :1ninca:
oh sonundakaydirigubbakcemile3
ne datlu çıkmışınız siz öyleŞeniz
bir ben gelemedim keşke gelseydim:gitme:
hayırlı olsun leydim.vede gecmiş olsun.okuyup okutmak kolay değil.allah tüm isteyenlere nasip etsin.
cenebaz leyleki bizede göndersende bizde görsek bi şekerim yaa.kaydirigubbakcemile5
çok tatlısınız ikinizde,ne deyim nazar değmesin.a.s.
FirstLadyim Lady gibisin maşallah, Çenebazım sen hiçte öyle görünmüyorsun hanım hanımcık birisin:))Buluşmalarınız sık dostluğunuz daim olsun. FirstLadycim oğluşunuda kutlarım.
çenebaz sana bayılıyorum maşallah heryere yetebiliyorsun:1hug:
firstlayd tebrik ederim canım hayırlı olsun mezun olmuş oğlun tüm hayatı boyunca başarılar dilerim canım:1hug:
dostluğunuz daim olsun inşallahopuyorumnanaktan
ooy izmire gelip de firstladymi görememiştim...
inşallah bidahakine olur opuyorumnanaktan
herkesi davet ederim, buyrun gelin :teytey:
söylemezsem çatlarım fırstleydy vallahi maşşallahınız var ..oğlunuzunda resmini gördüm vallahi çooooooooook yakışıklı yahuu bide çirkin doğurun hanfendi yaa tablo gibi çocuklar çıkartmışsınız :kedi:
ailece maşallahı var ablişimizin
valla onu reisicumbabaya söle kız acımadan çalıştırdı beni yemek bile vermedi ayol çayımıda kendim aldım bide bana diyo çayı koymadın mı .. o zengin olmasında kim olsun
ablamada kıyamıyorum kız hamiş :CüvCüv:
gittim evini topladım bi güzel yemek yaptım ordan eve.. yoksa gelmek isterdim :kedi:
kk nın en genç üyesi firstlady ve en çenesi düşük güzel üyesi buluşmuş...
aman da ne güzel olmuş....
sayenizde gece güzel geçmiş izmit'te...
izmit te çok güzel izmir de....
sevgiler...a.s.
accuk şiirsel yazayım dedim...:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?