- 11 Şubat 2010
- 482
- 1
- 318
- Konu Sahibi alatariiel
-
Aa canm o kutular nerde satılıyo?
1. Benim aksilik nedeniyle çaldıramadığım şarkım süper tavsiye ederim
Santa Esmeralda-You're my everything
2.bizde bohçayı sadece gelin ve damada yaptık. Ben damat bohçasına konulacak şeyleri alırken yanımda değildi ve sadece hazır alınanlar toplamda 1.000 TL falan tuttu
3.cü konu ile ilgili bi fikrim yok
şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım
damat alışverişe gelmez canım. onlar sana alırken senin yanında biri gelir teyze yenge falan bizde anne gelmz gelin alışverişne damada alışverişe çıkarken annenle çıkarsın
müzik konusunda yardımcı olamıcam benmde o konuda sıkıntım var =) dans müziğimizi sezen aksu'nun hoşgeldin şarkısını düşünüyorum ama kararsızım :kedi:
küçük hediye olarakta ben kendi nişanımda minik lavanta keseleri dağıtıcam inşallah ALLAH kısmet ederse
ashkmelegi'nin önerdiği kutular bence çok güzel bende ilk onlardan düşünmüştüm hesaplıda değişik modelleri var bence bir bak derim diğer türlü işin altından kalkamazsın
çok teşekkür ederim cancagızlarım buyrunnnnnnnnn
ashkmelegi cnm kutuların numunesini falan görme imkanımız var mı ? ebatları ne kadar ?
dans müzigini türkçe düşünüyorum ama çok çok çok begendım yabancı bir müzik olursa neden olmasın :)
benim en çok korktugum bohça alışverişine giderken yanımıza yeterki kadar ya para alamazsak ? yani tahmını ne kadar almalıyız yanımıza alışverişte para biterse para bitti hadi artık evlere gidelim deyip rezil olmak istemıyorum :roflol:
ayrıca sabahtan berı davetliler için davetıye bastırsak mı düşünuyorum sonuçta söz uçar yazı kalır salonda buyuk nişan olucagı için bana olumlu gelıyor davetıye fikrı sanırım oyle olması gerekıyor ? fuzuli masraflardan kaçtıkça aklıma habıre ufak tefek masraflı şeyler geliyor :sm_cool: düşünmesem mi napsamnişan tepsisi mi yastıgı mı o kadar çok detaylara takılıyorum ki :] beynimin içinde dönür duruyor kaydirigubbakcemile3
biz bu konularda baya bi acemiyiz babamla yaşıyorum babam da halıyle pek birşey bilmıyor ben para veririm siz alırsınız deyıp çıkıyor işin işinden =))
iyi dilekleriniz için de çok teşekkur ederim canlarım:enbuyukkk:
canım bende bu telaştan yeni çıkmış birisi olarak
1. mutlaka müziklerin türkçe olsun. yabancı olunca kimse bir şey anlamıyor. müzik için birine rica et ilgilensin.ben sırasıyla çalacakları şeyleri yazıp verdiğim halde karman çorman bir şey yaptılar.
2.bohçalar için biz sadece nişanlımla gittik. ikimizin istediği kullanabileceği şeyleri aldık. annemler birbirlerine .çok zıttı.
3. boşuna masraf yapacağın hiç birşey alma. içecek için aldığım şeylerden kadınlar peçetelere sarıp çantalarına kaçırmışlar. çoğu kişi bu yüzden içecek alamadı. yetmedi. hatıra diye inan anlamıyorlar. hele 450 kişiden bahsediyorsun. kendini yük altına sokma. ben böyle olacağını bilsem hiç birşey almazdım. yapmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?