• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Kk'nın Güzel Bayanlarından Yardım Beklıyorum ::)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
cnm öncelikle tebrik ederim.1.Soruna cevap çoğu kimse yabancı muzık dınlemıyor ve sıkılıyor.Türkçe ve anlamlı sozlerı olan bir şarkı çok yerinde olacaktır.2.sorunun cevabı nişan bohçası gelın ve damat bırde yakınlardan kayınvalıde ve annen olabılır.Beraber alınır.Yine de tercih meselesi tabi ki ...Bütçe için durumun nasılsa ona göre bohça yaparsın.3.soruna cevap ise örnekler sunuyorum karar senin...Kurabıyeler var tanesı 1den baslıyor.Birde böyle kutular var ıcıne renklı badem sekerlerıyle guzel bir hatıra olabılır.Kutuların 100 tanesı 20tl ...Hersey gönlünce olur inş.

166.JPG

188.jpg

1. Benim aksilik nedeniyle çaldıramadığım şarkım süper tavsiye ederim
Santa Esmeralda-You're my everything

2.bizde bohçayı sadece gelin ve damada yaptık. Ben damat bohçasına konulacak şeyleri alırken yanımda değildi ve sadece hazır alınanlar toplamda 1.000 TL falan tuttu

3.cü konu ile ilgili bi fikrim yok

şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım ;)

damat alışverişe gelmez canım. onlar sana alırken senin yanında biri gelir teyze yenge falan bizde anne gelmz gelin alışverişne damada alışverişe çıkarken annenle çıkarsın

müzik konusunda yardımcı olamıcam benmde o konuda sıkıntım var =) dans müziğimizi sezen aksu'nun hoşgeldin şarkısını düşünüyorum ama kararsızım :kedi:

küçük hediye olarakta ben kendi nişanımda minik lavanta keseleri dağıtıcam inşallah ALLAH kısmet ederse

ashkmelegi'nin önerdiği kutular bence çok güzel bende ilk onlardan düşünmüştüm hesaplıda değişik modelleri var bence bir bak derim diğer türlü işin altından kalkamazsın

ay harika davetiye ve kutular var burda ama kalitelerini falan merak ettim şimdii:) numune gönderiyorlarmış kargoyla,davetiye bakmaya başladığmda isteyebilirm ben,sen hiç gördünmü cnm canlı?yani şimdi bu fiyatlar çok uygun,yani 110 tl likte var,hani onlar iyiyse,50 tl likler nasıl acaba diyorum?

çok teşekkür ederim cancagızlarım buyrunnnnnnnnn
ashkmelegi cnm kutuların numunesini falan görme imkanımız var mı ? ebatları ne kadar ?
dans müzigini türkçe düşünüyorum ama çok çok çok begendım yabancı bir müzik olursa neden olmasın :)
benim en çok korktugum bohça alışverişine giderken yanımıza yeterki kadar ya para alamazsak ? yani tahmını ne kadar almalıyız yanımıza alışverişte para biterse para bitti hadi artık evlere gidelim deyip rezil olmak istemıyorum :roflol:
ayrıca sabahtan berı davetliler için davetıye bastırsak mı düşünuyorum sonuçta söz uçar yazı kalır salonda buyuk nişan olucagı için bana olumlu gelıyor davetıye fikrı sanırım oyle olması gerekıyor ? fuzuli masraflardan kaçtıkça aklıma habıre ufak tefek masraflı şeyler geliyor :sm_cool: düşünmesem mi napsam :kahve: nişan tepsisi mi yastıgı mı o kadar çok detaylara takılıyorum ki :] beynimin içinde dönür duruyor kaydirigubbakcemile3
biz bu konularda baya bi acemiyiz babamla yaşıyorum babam da halıyle pek birşey bilmıyor ben para veririm siz alırsınız deyıp çıkıyor işin işinden =))
iyi dilekleriniz için de çok teşekkur ederim canlarım :nazar: :enbuyukkk:

Son düzenleme:
1. Benim aksilik nedeniyle çaldıramadığım şarkım süper tavsiye ederim
Santa Esmeralda-You're my everything

2.bizde bohçayı sadece gelin ve damada yaptık. Ben damat bohçasına konulacak şeyleri alırken yanımda değildi ve sadece hazır alınanlar toplamda 1.000 TL falan tuttu

3.cü konu ile ilgili bi fikrim yok

şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım ;)

tavsiyen için tşk ederım cnm :) listeme aldım bakalım hangısıne karar vericez boshayallersmile daha dansımızı çalışıcaz biz sözlumle sırnaşık şey

damat alışverişe gelmez canım. onlar sana alırken senin yanında biri gelir teyze yenge falan bizde anne gelmz gelin alışverişne damada alışverişe çıkarken annenle çıkarsın

müzik konusunda yardımcı olamıcam benmde o konuda sıkıntım var =) dans müziğimizi sezen aksu'nun hoşgeldin şarkısını düşünüyorum ama kararsızım :kedi:

küçük hediye olarakta ben kendi nişanımda minik lavanta keseleri dağıtıcam inşallah ALLAH kısmet ederse

ashkmelegi'nin önerdiği kutular bence çok güzel bende ilk onlardan düşünmüştüm hesaplıda değişik modelleri var bence bir bak derim diğer türlü işin altından kalkamazsın

inşallah hepimizin istedigi gibi olur herşey.. ortak bi sıkıntımız var desene :gitme: karar veremıyoruz şimdı evde bı taraf çerez dagılıtılır nişan da olurmu öyle şey dıyolar bende ne çerezi hatıra bişi dagıtalım diyorum akannehir böyle giderse çerez paketlerini süsleyip oyle dagıtıcam :teytey: ( şaka )

kızlar gülmeyin,annemde kuruyemiş dağıtmak istyo nişanda:)))öle diyo millet boş boş oturmasınsempatiksalakcinni kanepe düşündk ama almaya kalksak daha masraflı olck,kendimz yapmaya kalksak taze taze okadr şeyi nekadr süre içinde ne zamn yapcm diye düşndüm...belkim bide havuçları uzun uzun doğratıp limon suyunda sunabilirm:))sempatiksalakcinni litfeenn

çok teşekkür ederim cancagızlarım buyrunnnnnnnnn
ashkmelegi cnm kutuların numunesini falan görme imkanımız var mı ? ebatları ne kadar ?
dans müzigini türkçe düşünüyorum ama çok çok çok begendım yabancı bir müzik olursa neden olmasın :)
benim en çok korktugum bohça alışverişine giderken yanımıza yeterki kadar ya para alamazsak ? yani tahmını ne kadar almalıyız yanımıza alışverişte para biterse para bitti hadi artık evlere gidelim deyip rezil olmak istemıyorum :roflol:
ayrıca sabahtan berı davetliler için davetıye bastırsak mı düşünuyorum sonuçta söz uçar yazı kalır salonda buyuk nişan olucagı için bana olumlu gelıyor davetıye fikrı sanırım oyle olması gerekıyor ? fuzuli masraflardan kaçtıkça aklıma habıre ufak tefek masraflı şeyler geliyor :sm_cool: düşünmesem mi napsam :kahve: nişan tepsisi mi yastıgı mı o kadar çok detaylara takılıyorum ki :] beynimin içinde dönür duruyor kaydirigubbakcemile3
biz bu konularda baya bi acemiyiz babamla yaşıyorum babam da halıyle pek birşey bilmıyor ben para veririm siz alırsınız deyıp çıkıyor işin işinden =))
iyi dilekleriniz için de çok teşekkur ederim canlarım :nazar: :enbuyukkk:

canım benimde nişanım eylülde, şimdilik sadece kıyafet işlerini hallettik bizde,müzik meselesini bende düşüyorum karar verdiğimde buraya yazarım, biz bohça işini daha sonraya bıraktık düğüne yakın yapıcaz ama ben sordum ortalama 1000 tl falan gidiyomuş damat bohçasına,nişanım salonda olacağı için davetiye bastırıcaz, yüzükleri koymak içinde nişan yastığı yapıcaz annemle ama tepside süsleyebilirsin zevkine göre, hatta benim bi arkadaşım hiç süslememişti bile sonuçta iki dakikalık bişey sıkma kendini nasıl olsa olucak,:lepi:

kızlar müzik meselesıne hala karar veremedık =))
bohça işinede karar verdık sözlumle beraber çıkıcaz başka hiç kımse olmıycak yavaş yavaş başladık 1-2 almaya..davetıyelerımıze bastrdık
yuzuklerı koymak için kayınvalide bı akrabasında nişan tepsisi alıp bana verdı açıkcası benım pek hoşuma gitmedı nişanlıgım kırmızı olucagı için tepsımınde kırmızı olmasını istıyorum :) guzel birşey gorurdrm onu alıcam artık kayınvalıde ye ne derım dıye düşünuyorum =)) o tepsıyı kullanmasam onada ayıp olucak..bende istemıyorum o tepsiyi boshayallersmile

canım bende bu telaştan yeni çıkmış birisi olarak
1. mutlaka müziklerin türkçe olsun. yabancı olunca kimse bir şey anlamıyor. müzik için birine rica et ilgilensin.ben sırasıyla çalacakları şeyleri yazıp verdiğim halde karman çorman bir şey yaptılar.
2.bohçalar için biz sadece nişanlımla gittik. ikimizin istediği kullanabileceği şeyleri aldık. annemler birbirlerine .çok zıttı.
3. boşuna masraf yapacağın hiç birşey alma. içecek için aldığım şeylerden kadınlar peçetelere sarıp çantalarına kaçırmışlar. çoğu kişi bu yüzden içecek alamadı. yetmedi. hatıra diye inan anlamıyorlar. hele 450 kişiden bahsediyorsun. kendini yük altına sokma. ben böyle olacağını bilsem hiç birşey almazdım. yapmazdım

canım bende bu telaştan yeni çıkmış birisi olarak
1. mutlaka müziklerin türkçe olsun. yabancı olunca kimse bir şey anlamıyor. müzik için birine rica et ilgilensin.ben sırasıyla çalacakları şeyleri yazıp verdiğim halde karman çorman bir şey yaptılar.
2.bohçalar için biz sadece nişanlımla gittik. ikimizin istediği kullanabileceği şeyleri aldık. annemler birbirlerine .çok zıttı.
3. boşuna masraf yapacağın hiç birşey alma. içecek için aldığım şeylerden kadınlar peçetelere sarıp çantalarına kaçırmışlar. çoğu kişi bu yüzden içecek alamadı. yetmedi. hatıra diye inan anlamıyorlar. hele 450 kişiden bahsediyorsun. kendini yük altına sokma. ben böyle olacağını bilsem hiç birşey almazdım. yapmazdım

öncelikle ALLAH mesut etsın cicişopuyorumnanaktan
hatıra için birşeyler dagıtmaktan vazgeçtim sadece nişan pastasıyla meşrubat düşünuyorum ama bakalım.. o zamana kadar belkı gene degişir fikrim :)( pek zannetmıyorum bu konuda ama xd)
oynama sırasındada genç kızlara şal veya şu renklı mendillerden dagıtıcaz düşünme aşamasında daha bu =)):uhm: bu ayın 15 inde bohça için sözlumle çıkıcaz sadece yuzuklerımızi falan alıcaz kısmetse:teytey: bohça alışverişnde bende kalabalıgı sevmeyenlerdenim :delphin: müzik konusundada %90 türkçe olucak yavaş yavaş oturmaya başladı herşey..

Back