KK'nın en şirin küçüğü anketi

KK'nın En şirin Küçüğü

• 1- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 3 0,8%
  • 2- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 10 2,6%
  • 3- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 5 1,3%
  • 4- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 2 0,5%
  • 5- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 6 1,5%
  • 6- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 13 3,3%
  • 7- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 29 7,5%
  • 8- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 6 1,5%
  • 9- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 4 1,0%
  • 10- Arkadaşımızın Ufaklığı

• 11- Arkadaşımızın Ufaklığı

• 12- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 44 11,3%
  • 13- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 11 2,8%
  • 14- Arkadaşımızın Ufaklığı

• 15- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 5 1,3%
  • 16- Arkadaşımızın Ufaklığı

• 17- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 1 0,3%
  • 18- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 0 0,0%
  • 19- Arkadaşımızın Ufaklığı

• 20- Arkadaşımızın Ufaklığı

• 21- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 159 40,9%
  • 22- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 59 15,2%
  • 23- Arkadaşımızın Ufaklığı

OY: 14 3,6%

• Ankete Katılan
    389
7 numaralı arkadaşıma verdım oyumu niye mi ohaoldumsmile (bu arada zaten hepsi cok seker)
http://[URL=http://img16.imageshack.us/i/resim1hy.jpg/]
[/URL]

kızlar sizinlede aradakı benzerlıgı paylasmak ıstedım nasıl benzıyor ama 7 nolu arkadasım vaftız kızım ılan edıyorum senıŞeniz yarısma bıtınce ozelden bana yazarmısın merak ettım kımsın
en alt ortadakı 7 numaralı arkadasım dıgerlerı benım boncugum

vallaha ben hıc bır fark goremedım aynısı kızımın 7 numara sımdıkı halını gorursem kızımın buyumus halınıde gormus olurum:ecrin_bebek:

vallaha ben hıc bır fark goremedım aynısı kızımın 7 numara sımdıkı halını gorursem kızımın buyumus halınıde gormus olurum:ecrin_bebek:

siz resimleri biraraya getirip paylaşınca ilk gördüğüm an kim olduğunuzu açıklıyorsunuz sandım:kedi: şaşırtıcı derecede benzerlik var, aralarında bir fark yok demek daha doğru ohaoldumsmile

ya var ya hepside birbirinden şirin.maşallah .hangisine oy vereyim şaşırdım kaldım.sonunda 22 numaraya verdim.konu sahibi speedy-gonzales arkadaşım anket sonunda şuan ki hallerinide koyar mısın.tabi arkadaşların izni olursa.gerçekden çok merak ettim.
her birine bendenopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bu da speedy-gonzales'ea.s. alkisalkisalkis:hooray:

21 ve 22 arasında kararsız kaldım ama 21 şirinlikten öte çok güzel bir kız. Ayrıca şu anki halini de çok merak ettim doğrusu. opuyorumnanaktan
O yüzden o tatlı gülümseyişiyle gözüme çok şirin görünen 22 numaraya verdim oyumu. Onun da şu anki halini çok merak ettim.
Ay ben hepsinin şu anki halini merak ettim şimdi kaydirigubbakcemile3

ayyyyy tebrikler canim benimmmmmm
süper bi haber buu opuyorumnanaktan
allah tamamini erdirsin.. hadi cabuk yataga yarina dinc ol aklinialirimsmile
birsürü resim cek gönder hee :jeyyar:
cok mutlu oldum adina opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım çok sağol
hala buradayımm mirmirmirmir

kim bu 21 yaa çok merak ettim çokkk delikafadulden anket bitsede öğrensek delikafadulden

ayyy 21 numara ne güzel bi kızmış yaaa..
valla onun yaşında erkek çocugu olsaydım kesin aşık olurdum....

12 ye vericem çok tatlıymış ya maviş maviş bakıyo umarım bu bakışlar değişmemiştir.. ayrıca 21de çok güzel bir kızmışya mahşallah

Son düzenleme:
7 numaraaaaaaa
aklinialirimsmile
fotoğrafların neden eski olduğunu çok geç anladım ama olsun :roflol:
ufaklığı derken herkes çocuğunun resmini koyacak sanmıştım da :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…