KK'nın en büyük açık hava toplantısı ?

Ağva'da açık hava pikniğine

• Ankete Katılan
    162
VALLA BU BENİM HEP HAYAL ETTİĞİM BİR TOPLANTI ASLINDA :1rolleyes: AMA NERDEEEEC:1no2: KEŞKE GELEBİLSEK HEPİMİZ, SÜPER OLURDUU, KK SESLERİYLE ORTALIK İNLERDİ HERHALDEE :1rolleyes::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

BİRGÜN BELKİİ, İNŞALLAH :Saruboceq:....

hıhhh ben küsüm gelmicem işte bi hediye gelcekti hayal oldu bende gelmicem Çok üzgünüm çoook

ya hep gelmicem diyenler yazmış biride gelcem desin be kardeşim... Böyle olumsuz düşünmeyin o gün için önümüzde 1 aydan fazla var. Bellimi olur belkidegerçekten istekli olanların umudu gerçeğe dönüşür...

yer ve tarih söyleyin
ben anında orda olurum
bilmem anlatabildim mi:1rolleyes:
eşimden tutun da anama kadar herkes kazen'i merak ediyor zaten
bu kadar kadınla uğraşan kahraman nasıl bir insan acep diyekaydirigubbakcemile3

çok büyük bir aksilik olmadıkça gelirim ben

kaydirigubbakcemile3 valla bende merak ediyorum ne yalan söyliyim:1ninca:
İzmir buluşmasına kısmet olursa gelmeyi bende çok isterim.Mutlaka bol bol fotoğraf çekilin.Bekliyoruz.kaydirigubbakcemile

Çok kararsız kaldım, birde içimden ne alaka diyebilirsinizde Polenezköy olsaydı keşke dedim neden bende bilmiyorum belki Beykozlu olduğum içindiryerimseniben kesin desem çok uzağım ya bir aksilik çıkarsa sonuçlar açıklanacakmı? şu kadar kişi gelebilecek ortalama diye hani...geçen yılki kermesteki rezilliği çekmeyelimde o kadar yolu teptikten sonra birde koca dırdırı çekilmez boşuna getirdin bizi diye kaydirigubbakcemile3

Kazen bey çadır ve oltalarıda getirecekmiyiz? Yayın vardır oralarda a.s

Ben şu anketi kararsızım diye oylayayım buradan sonuçlar açıklanırsa ona göre çoluk- çocuk- koca ne varsa getiririzkaydirigubbakcemile3

yer ve tarih söyleyin
ben anında orda olurum
bilmem anlatabildim mi:1rolleyes:
Hadi sana tamam derimde bana ne oluyor ya taaa Eskişehir'lerden :roflol:

Sırf KK kartı için geliyorum yanlış anlaşılmasınsırnaşık şey

Sınav için tarih değiştirilecekse sonrası için gün seçilsin lütfen daha öncesi olmasın.. Kişisel görüşümdür...

ben gelemem eşim kk ya üye olduğumu bilmiyo...zaten tek başımada koca pazar günü evden yokolamam..
kızlar tur diyo kazen yani belirli noktalardan alınacaksınız .akşamda alındığınız yere bırakılacaksınız...öğlen yemeği dahil...genelde ağva turları 75-80 tl civarı kişi başı...ama turon9 kk ya özel indirim yaparsa bilemem...

malesef gelemem
ben izmirdeyim ağva da çok uzak
nasıl olsa siz izmire gelecekmişsiniz burada görüşürüz nasipse:)

keşke yakın bi yerde olsaydı nkoşa koşa gelirdim valla
istanbulda ve yakınlarında olanlar koşun vallla

ankarada da bi organizayon olsun....

:roflol: olsun olsun ben hepsine gitmek istiyorum gezikolu başkanı seçileceğim bu gidişle..

Ağva için kendi imkanlarıyla gidecek olanlarda vardır benim gibi yani tur otobüs filan kullanmadan buda fiyatlandırmada düşünülsün :bbo: ne çok şey istedim...

yaa ağva nereydiii:uhm:
vala benim bebiş var zor ihtimal gibi ama
eşimide kandırması zor olur
yani şimdilik 2-0 yeniğim kaydirigubbakcemile3
kısmet diyelim

hehehhe gel sende hadi
kociki kandırıcaz işte benimnki ikna oldu sayılır
o zamana kadar dırdır ederim:jeyyar:
ikna olur ki götürmezse daha çok dırdır etmemden korkarrrr:lepi:kaydirigubbakcemile3

derya geliyosa bende gelirim delikafadulden

beraber gidiyoss o zamannn:Saruboceq::lepi::teytey:

:çok üzgünüm:Yaaaaaaaa ama bu haksızlık.Kazen abi lütfen Ankara da da bir buluşma ayarlayalım lütfen ben herşeyle bizzat ilgileneceğime söz veriyorum.Ne güzel havalarda ısınıyo bahar da geldi bizde istiyoz.:lepi:Hadi ankaralı hanımlar benim gibi düşünen yokmu:enbuyukkk:

izmir organizasyonu beklemekten başka yapacak birşey yok malesef( istanbuldan katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler

kazen abicim..
ben samsundayım gelmek isterdim ama gelemem..demicem:lepi:
şimdi 2.pazar günü yani mayıs 10 eşimin doğum günü diye ben 11 mayıs-23 mayıs tarihleri arasına zaten biletimi aldım gidiş dönüş istanbula.
yani 10 mayıs değil 18 mayıs yaparsanız ben ist.da olacağımdan kesin gelirim.
kızım,halalarımla gelirim hemde.
tarihte yapın bi güzellik bende olayım be abi nolur..

ablajım sende kermesdeydın dımı :))))ne kermes dı ama :)

offff yaaaaaa:çok üzgünüm:İstanbul nireeee Denizli nire:çok üzgünüm:ben bu buluşmayı hiç kıskanmadım:dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…