KK'nın en büyük açık hava toplantısı ?

Ağva'da açık hava pikniğine

• Ankete Katılan
    162

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.330
69.489
Merhaba,
Anneler gününde (mayısın 2. haftası yani) yüzlerce (belki de binlerce belki de 3-5 kişi) KK üyesini, annesini, eşini, bebişini Ağva'da bir piknik organizasyonunda toplasak kimler gelir ?

Aile tadında bir açıkhava pikniğine ne dersiniz ? Sponsorlar gelip ürünler dağıtsa(Prima, Loreal, Nivea vb.)

Kazen gelse meraklar bitse, KK kartları dağıtılsa(kişiye özel) nasıl olur ?

Organizasyon için otobüsler tutulacak, öğlen yemeği için organizasyonu düzenleyen firma bir catering ile anlaşıp öğle yemeği de tura dahil edilecek. Bu organizasyonu Turon9.com güvencesi ile yapmaya çalışacağız. Bu akşamki toplantıda böyle bir aktivite fikri çıktı. Piknik alanı konusunda ve fiyat konusunda henüz bir görüşme yapmadık öncelikle fikrinizi öğrenmek istiyorum.

Ağva şurası yahu : )

LÜTFEN SADECE ıSTANBUL ve ÇEVRE iller sadece anketi cevaplasın...

ağva uzak be abicim amaaa gerçi benim bebişim yok ama :) seni tanımak istiyorummm bundan dolayı gelmek isterim ama ağva uzakk be abim:KK43:(

muhtemelen sizlerin adına çok iyi olacaktır
herkes birbiriyle tanışıp dostluk kuracak lakin böyle bi organizasyon çok zahmetli olmaz nı kazen
zannımca siz bi çok şeyi önceden ayarlamışsınızdır zaten ama yine de baya bi emekli bi organizasyon eğer gerçekleştirilirse harika bi ortam olur bence
gelemeyecek olmama rağmen:çok üzgünüm: fikri bile beni çok heyecanlandırdı kim bilir gelecek olanlar ne kadar eğlenecektir değil mi
kutlarım sizi kazen iyi bi fikira.s.

Gidebilenler çok şanslı olacak. delikafadulden Biz maalesef gelemeyiz. Uzak bize. :1no2: Eğer organizasyon gerçekleşirse gidenlere şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. hihoyyyt Orada merak ettiğim arkadaşlarımın yanı sıra seni de görmeyi çok isterdim Kazen.sengözlerimebaksanab Sağlık olsun. Biz de gidenlerden öğreniriz artık. :jeyyar: Resimler yayınlanırsa da bakarız. :1rolleyes:

Aslında KK üyelerinin kaynaşması bakımından çok iyi bi organizasyon.
Kararsızımı seçtim çünkü tarihe bağlı,hafta sonu olursa %80 gelebilirim.
Yanıtı vermem de sizi tanımamın etkisi büyük.Ayrıca geleceklerini tahmin ettiğim arkadaşlar tanıdığım kişiler olacak büyük ihtimalle.Bu yüzden rahat bir şekilde cevap verebiliyorum.Kesin sonucu yakın zamanda alırız inş abi.Ben varım!!!

yaaa ama yaaa biz nasıl gelelim
çok isterdim, istanbulda olsam kaçırmazdım
çok şanslısınız ist. gacıları

çok isterim ama malesef gelemem çünkü ankaradayım..
ama sizi ve gelen tüm kk üyelerini görmeyi cidden çoook isterdim....

gelemem :1no2: çünkü çok uzak .hemde öyle bir şansım olabileceğini sanmıyorum :a015: ahhh keşke gelebilseydim gerçekten kk üyelerini daha çok kazen abi sizi merak ediyorum .böyle fırsat kaçmazdı ama şans işte.gelebilecekler çok şanslı olacak.bu organizasyona katılacak arkadaşlar gelemeyenlerinde yerine doya doya eğlensin tadını çıkarsınlar (benim yerimede tabi ki) :enbuyukkk:

çok güzel bi şey bu ama ankaradan gelemem..ankaralılar içinde bi organizasyon yapın nolur o zaman mutlaka gelirim...

cok gelmek tanismak kaynasmak isterdim malesefki yurdisindayim:KK43:(((((((((((

Yahu birde uyanık geçinirsin bir anketi cevaplasan ? 2 anneler günü hafta içi mi ?
hafta sonu olursa diye sorumu olur krooooo

cevaplamamışmıyım anketibenneyaptımki
hay Allah-tatlicadiarzu-
ben karadenizliyim kazen,saatte 12 yi geçti-tatlicadiarzu-
(2.sorunu ise görmemezlikten gelmeyi tercih ediyorum-tatlicadiarzu-)

agvaya gıtmeyı cok istedım zaten ama bı turlu kısmet olmadı belkı bu kez olur
agvaya cok uzak sayılmam eger uyarsa gelmeyı cok isterim ............

izmirdekine kesinlikle gelirim , çok gücel bir organizasyon , teşekkürlerrr

X