• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kkız bebeklerde idrar alma

aytenserra

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
26
1
6
34
İzmir
Arkadaşlar 2 aylık bebeğime idrar tahlili yapılacak ama bi türlü alamadım idrarını hastaneden verdikleriyle olmuyor başka bir yöntem bilen var mı

benim idrar yollarımda enfeksiyonum vardı anacım benimlede cok urastı o kabı görünce bende korkumda yapamıyomusum ama sonra sonra alıştım beni bildiğima kadarıyla başka bir yöntem yok ama şimdiden Allah şifalar versin tatlım bebegine

bizde çok zor verdik, hastaneden o qoşetlerden almıştık 5-6 tane, külotlu çorabında arasını kestik, poşeti taktık, takip edip çişini tam yaparken poşete destek olmuştuk. tam bi maceraydı

Arkadaşlar 2 aylık bebeğime idrar tahlili yapılacak ama bi türlü alamadım idrarını hastaneden verdikleriyle olmuyor başka bir yöntem bilen var mı

canım hastane evine yakınsa evde yaptırmayı denesen ...Ben hep öyle yaptım altını açık tutup poşeti yerleştirdim elimle destekledim kısa sürede yaptı ve hemen eşim götürdü labaratuara. Büyüdükçe daha sorun oluyor.Şimdi 17 aylık yatırsamda yatmıyor kaldırsam hareket etmekten poşeti kaydırıyor. Allah tüm kız annelerine sabır versin :)

ben de tam 1 ay uğraşmıştım idrar almak için,en sonunda denk geldi aldım ama ikinci kere istediler o zaman alamamıştım kaldı öyle ,çok zor oluyor gerçekten de

hastane sıcaksa çocuğun altını açın poşeti yerleştirip bi koltuğa yatırın bi battaniye ile örtün bekleyin...Bende çok zor idrar verenlerdenim ama bunuda yapmak zorundayız unutmayın...bir defasında saatlerce bekledim yapmadı tam yaptı derken poşet kaydı hepsi gitti derken ertesi gün tekrra aynı macera ama sabırlı olup beklemekten başka bi çaremizde yok.

Geçen hafta yaptırdım poset taktik uykusu geldi bir saat uyudu hastanede biz de bekledik uyanınca bi baktım yapmış uyanınca yapıyorlar genelde bebeğin küçükmuş çok sıkıntı yapmaz benim ki 15 aylık geçmiş olsun

Geçen hafta yaptırdım poset taktik uykusu geldi bir saat uyudu hastanede biz de bekledik uyanınca bi baktım yapmış uyanınca yapıyorlar genelde bebeğin küçükmuş çok sıkıntı yapmaz benim ki 15 aylık geçmiş olsun

ranacık hasta mı oldu gecmıs olsunnnnn mASAL aylıkken kontrol ıcın yaptılar dakkada yaptı bebekken kolay oluo
ama buyuyunce zor olur yatmaz kayar poset falan allhım yasatmasın ıns kımseye

Back