KK'daki Öğretmenlerin Paylaşım Alanı

miskokulum araştırdım ama henüz kesin değil üzerinde şu an çalışılıyormuş net cvp öğrenirsem muhakkak paylaşırım

kızlar memurlar nette yazıyor ayrıntılar ama daha taslak aşamasındaymış yalnız büyük ihtimal çıkacakmış çünkü kamuoyu gündemi yaratıldı diye geri dönemiyorlarmış sadece affın hangi yılları kapsayacağı netleşmemiş sanırım meb tasarının çıktığı tarihe kadr tüm doğu görevlerine af getircekmiş ama asıl söylenen tarih 2006 öncesi. diğerinde sorun yaşanır diye tartışılıyormuş tam olarak böyle bişey siz de bakın okuyun orda var ama netlik kazanmamış....

iyi akşamlar sevgili meslekdaşlarım
meslekte yeni bir arkadasınız olarak tecrübelerinizden yararlanyım dedim:)
bir iki haftaya kadar bebiş için tıbbi bir denem sürecine gireceğiz nasipse
sanırım gün aşırı doktora gitmem gerekecek
şimdik benim sorum şu okulla bunu nasıl başarıcam
izin sevk vesaire ne lazımdır prosedür nedir
sevk kalksa da doktorda oldguna dair giriş cıkıs saatli bişeyler istyorlar illa
ben acıkcası okuldakıler bu konuda bıseyler duysun sorsun sorustursun da istemiyorum
netıcede doktordan getrdgm kagıtta yazacak ne ıcın gıttıgım
biraz laf yayan tıpler var ıdari işler kısmında hoşlanmıyorm acıkcası
sımdı bu konuda bana ne önerırsınız rapor almaya kalksam sözleşmeliyim o iş bizde hepten sakat
öyle kafadan bir hafta on gün yiyemem yani akşam çıkışta da gidemiyorum seminerlerim var
mecburen mesai saatlerimde gideceğim bunun için önceden idare amirimle görusmeme gerek var mı
önceden bildirme durumu ya da baska bısey
okulda öglden sonra hadı ben doktora gıdıyorm dıyıp cekıp gıdebılıom mu:)
sürekli sürekli gitmek gerekirse gıcıklık yaparlar mı okuldan acep
ya da bildiğiniz baska bir yol bir fikir var mı beni kurtaracak
bu yollardan geçen meslekdaşlarımız vardır elbet birileri yardım etsin bu acemi çaylağa nolur:))

günaydınlar....
sermestçim müdürünle veya baş müdür yardımcınla tabii görüşeceksin,istediğin zaman çekip gitmek olmaz.Gün aşırı gitmek sıkıntı doğurabilir,müdürün anlayışlıdır umarım.Sevk kalktı,reçete olabilir ama ona biraz surat kıvırabilirler,olmazsa zaten bununla ilgili bir kağıt alırsın hastanenden ama o da her hastanede uygulanmaya başlamadı.Sen en iyisi bir konuş idareyle,inşallah tedavin başarılı olur

valla ben de bu yeni uygulamdan sonra daha hiç gitmedim hastaneye üstelik izindeym nasıl işlediğini bilmiyorum bu aralar benim de kadın doğumcuma gitmem lazım ama sevk almıycaz diye biliyorum bi de ben ile gidicem :) nası olcak ne yapılcak bilmiyorum.

cevapladıgın ıcın tesekkur ederım canım inşallah sorun çıkarmazlar bakalım

selam arkadaşlar size birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.emekli sandığı diş tedavisinin ne kadarını karşılıyor bu konuda bir bilginiz varmı?özelde yaptırmayı düşünüyorum,daha önce büyük bir miktarını karşılıyordu diye biliyorum ama şimdi ne kadar acaba?

hastaneye gıttıgını okula soylemenız gerek hastane okula gırış cıkısını gosteren kagıdı gondermezse ıdare ısterse okula getırmek zorundasınız

hastaneye gıttıgını okula soylemenız gerek hastane okula gırış cıkısını gosteren kagıdı gondermezse ıdare ısterse okula getırmek zorundasınız

onu biliyorum da özel tıp merkezlerinin hepsi düzenlemiyor öyle bi kagıt orada kafam karısık bir de şu giriş çıkış saati olayı saçma geliyor bana
gideceğim yer okula bir saat uzaklıkta orada sıra bekleme falan derken vakıt gecıyor netıcede benım muayenem takıbım tas catlasa yırmı dakka surer e bana gırs cıkısı yırmı dakka gösternce okulda bulunamadgm ama yolda beklemede gecen dıger sureler noluyor o zaman? tutup ona da gıcıklık çıkarmazlar herhalde dıymı..
of ıyısı mı mudurumle göruseym bu konuyu ben nasıl dıceksem adama bebek yapmaya calısıoz ızın ver dıye

sermest bazı mudurler sorun cıkartıyor mudurunle konusursan ..sorun olmaz..

numara sırasını gosterıyorsun bazende okulda

okuldamı memurunuz diş konusunu bılır ona sor..

sermest bazı mudurler sorun cıkartıyor mudurunle konusursan ..sorun olmaz..

numara sırasını gosterıyorsun bazende okulda

okuldamı memurunuz diş konusunu bılır ona sor..

müdür hakkında da hiç fikrim yok valla yeni olunca sorun eder mi etmez mi bilemem
insallah etmez numara sırasına gelınce gittiğim merkez özel randevu saatı verıyor ama cok yogun oldugundan randevu saatınde gırmen genelde mumkun olmuyor ılla beklıyorsun öyle numara falan yok yani en ıyısı mudurle konusayım ben en azndan ögleden sonralarmı baglasam ıkı ders gıtmıs olur az dıye laf etmezler hem hocalarn cogu sevklı raporlu göruyorm yoklamalarda bi bana engel olcak halı yoktur herhalde

ya ben anlamadım bu yeni doktora gitme olayını belki de izindeyim die anlamıyorum yazı filan okumadım ya
şimdi ben sevk almadan mı gidicem
ilçede çalışıyorum ile gidicem
kontrol var
sevk almadan direk ile mi gidicem
ay kafam karıştııı

evt cnm direkt sevk almadan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…