Benim de dediğin gibi toplam 10 tane vardı ense ve omuz kısımlarım morarmış benim ama kuyruk sokumundan kan köpük köpük çıkmış bide kıl kurdu gibi pıhtı vardı son durumum benim vücuttaki kirli kan çıktığı için çok rahatladım eski yeme düzenime döndüm antibiyotik kullandığım için iştahım çok fena açıktı kapandı galiba halen adet olmadım daha 20 gün falan var çok kafama takmadım öyle düzenli ilişki olsun yok ovulasyon testi yok soğan kürü hiç bişey yapmadım sabırla adetimi bekliyorumBende bugün 2. defa hacamat yaptırdım. Sırt bölgesinde nerdeyse her yere kupa koydu, özellikle rahim bölgesi için istedim kuyruk sokumuna ve üst iki yanına da koyuldu. Haccamenin dediğine göre özellikle ense ve omuz kısımlarım morarması gerekirken bembeyaz kalmış ortası, vücudumda iltihap olduğunu söyledi. Kan çıkarken de köpürerek çıkmışbaya temizlenmiş hafiflemiş gibi hissediyorum şuan bende. Bu ay aynı zamanda klomen ve çatlatma iğnesi de kullandım gebelik için. İnşallah tesiri olur, sizin son durumumuz nedir? Mavis222
Benim de dediğin gibi toplam 10 tane vardı ense ve omuz kısımlarım morarmış benim ama kuyruk sokumundan kan köpük köpük çıkmış bide kıl kurdu gibi pıhtı vardı son durumum benim vücuttaki kirli kan çıktığı için çok rahatladım eski yeme düzenime döndüm antibiyotik kullandığım için iştahım çok fena açıktı kapandı galiba halen adet olmadım daha 20 gün falan var çok kafama takmadım öyle düzenli ilişki olsun yok ovulasyon testi yok soğan kürü hiç bişey yapmadım sabırla adetimi bekliyorum
Bugün çok iyiymiş ya değerlendirmekte çok iyi etmişsiniz. Adet olmasaydım hayatta kaçırmazdım bu günü. Şifa olsun size deRabbim şifasını versin inşallah. Bana da 11 kupa vurdu bugün hacamat için altın günmüş. Sindirimim bağırsaklarım da anında rahatladı gibi hissediyorum. Sende bebek için mi yaptırdın canım, ne kadardır bekliyorsun?
10 aydır bekliyorum ben vücudum temizlensin diye yaptırmıştım haccame benim ablamdi bebek istedigimi bildiği için rahim kısmına da yapmış Rabbim herkese sağlık versin hayirlisindan evlat nasip etsin inşallahRabbim şifasını versin inşallah. Bana da 11 kupa vurdu bugün hacamat için altın günmüş. Sindirimim bağırsaklarım da anında rahatladı gibi hissediyorum. Sende bebek için mi yaptırdın canım, ne kadardır bekliyorsun?
Bugün çok iyiymiş ya değerlendirmekte çok iyi etmişsiniz. Adet olmasaydım hayatta kaçırmazdım bu günü. Şifa olsun size de
10 aydır bekliyorum ben vücudum temizlensin diye yaptırmıştım haccame benim ablamdi bebek istedigimi bildiği için rahim kısmına da yapmış Rabbim herkese sağlık versin hayirlisindan evlat nasip etsin inşallah
Hacamatın her günü ayrı bi şifa takip edebilirsin altınlı günleri tavsiye ederim sadece bebek için değil migren varis vs. Bı çok hastalık için şifası varBugün çok iyiymiş ya değerlendirmekte çok iyi etmişsiniz. Adet olmasaydım hayatta kaçırmazdım bu günü. Şifa olsun size de
İstiyoruz istemesine Rabbim nasip etsin inşallahEvet öyleymiş, amin inşallahşubat ayı grubunda da sizi gördüm aynı topikteyiz galiba sizde gebelik istiyordunuz
Rabbim bir an önce nasip eder inşallah cümlemize❤
14 ve 16 subat günüymüş canımBugün çok iyiymiş ya değerlendirmekte çok iyi etmişsiniz. Adet olmasaydım hayatta kaçırmazdım bu günü. Şifa olsun size de
Bana 11 Şubat salı dedi haccame. 14’ü Cuma’ya geliyor hem cuma hacamat yapılmaz. Çarşamba-cuma-cumartesi günleri yapılmaz daha doğrusu14 ve 16 subat günüymüş canım
Şöyle duzelteyim 13-15subat yanlış mesajı okumuşum benBana 11 Şubat salı dedi haccame. 14’ü Cuma’ya geliyor hem cuma hacamat yapılmaz. Çarşamba-cuma-cumartesi günleri yapılmaz daha doğrusu
Mavis222 H Hufezaa merhaba öncelikle sağlıklı bir gebelik diliyorum ikinize de, Allah sağ Salim hayırlısıyla kavuştursun bebeklerinize. Konu çok eski ama araştırırken denk geldim, hacamat olduğunuz ay mı hamile kaldınız? Ne zamandir bebek istiyordunuz ve herhangi bir sorununuz var mıydı buna engel olan? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim
Allah razı olsun. Ben de tüm tarama şeklinde senede 2-3 kere yaptırıyorum zaten, bu ay belimden 3 tane olmak uzere toplam 13 kupa yaptırdım, rahim bölgesi dediğiniz yumurtaliklarin hizası mı oluyor ben önden hic yaptırmadım. bende de yumurta tembelliği var, henüz denemelere yeni başladık eşim muayene olmadı o yüzden. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay da yumurtaliklarin hizasından birkaç sülük tutturmayi düşünüyorum bakalim. İnşallah ben de fayda görürüm sülüge gerek kalmadanTeşekkür ederim, Rabbim size de bekletmeden nasip etsin inşallahben 3 ay arka arkaya hacamat yaptırdım, ocak ayında genel vücut temizliği için 5 kupa vurdurdum aynı zamanda o ay rahim filmi çektirdim, şubatta 11 tane sırt omuz kuyruk sokumu ve rahim bölgesine yaptırdım aynı zamanda klomen ve çatlatma iğnesi kullandım negatif sonuçlandı. Mart ayında tekrar özellikle rahim bölgesine odaklanarak 11 kupa vurdurdum, ilaç tedavisi almadım ve o ay pozitif sonuçlandı. Düzenli yaptırdığım için ben hacamatın şifa olup etki ettiğini düşünüyorum niyetiniz varsa tavsiye ederim yaptırmanızı. 1 buçuk sene bekledik, hafif yumurtlama tembelliği dışında bir problemimiz yoktu
Allah razı olsun. Ben de tüm tarama şeklinde senede 2-3 kere yaptırıyorum zaten, bu ay belimden 3 tane olmak uzere toplam 13 kupa yaptırdım, rahim bölgesi dediğiniz yumurtaliklarin hizası mı oluyor ben önden hic yaptırmadım. bende de yumurta tembelliği var, henüz denemelere yeni başladık eşim muayene olmadı o yüzden. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay da yumurtaliklarin hizasından birkaç sülük tutturmayi düşünüyorum bakalim. İnşallah ben de fayda görürüm sülüge gerek kalmadan
Aynen sülük biraz daha zahmetli gerçekten. Cok teşekkür ederim haklısınız, insallah uzun sürmez. Tekrar hayırlı olsun bebeğiniz sağlıklı uzun ömrü olsun insallahİlk ikisinde sadece arkadan yaptırmıştım ama son yaptırdığımda karnımdan yumurtalıkların üstünden iki tane aynı hizada arkadan iki tane, kuyruk sokumundan bir tane ve kalça üzerinden de iki tane vurdu. Toplam 7 tane sırf rahim içindi yani :) eğer daha uzun süre olmasaydı bende sülük düşünüyordum ama çok şükür bu kadarı şifa oldu. Sülükte kanamanın uzun sürmesi bana zahmetli geliyor hacamat daha pratik ve temiz oluyor. Denemeye yeni başladıysanız telaş etmeyin 1 seneye kadar olmaması normal görülüyor zaten. Birkaç ay daha olmazsa eşinizin de test yaptırmasında fayda var. İnşallah pozitif sonuç alırsınız
Merhaba canım Allah razı olsunMavis222 H Hufezaa merhaba öncelikle sağlıklı bir gebelik diliyorum ikinize de, Allah sağ Salim hayırlısıyla kavuştursun bebeklerinize. Konu çok eski ama araştırırken denk geldim, hacamat olduğunuz ay mı hamile kaldınız? Ne zamandir bebek istiyordunuz ve herhangi bir sorununuz var mıydı buna engel olan? Cevaplayabilirseniz çok sevinirim
Rahim kısmı derken tam olarak nerelere kupa koydu10 aydır bekliyorum ben vücudum temizlensin diye yaptırmıştım haccame benim ablamdi bebek istedigimi bildiği için rahim kısmına da yapmış Rabbim herkese sağlık versin hayirlisindan evlat nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?