Gebeliğe Hazırlık KK'canlar hacamat tedavi oldum gelin birlikte devam edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavis222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
1.477
1.107
Aylardır araştırdığım hacamat tedavisini cuma günü verdiğim ani kararla dün öğlen saatlerinde yaptırdım. Kendi kuzenim yaklaşık 5 senedir yapıyor bu işi öncelikle şunu belirtmek isterim hacamat ( kupa ) tedavisi Peygamber efendimizin sünneti, ve Uhud Hendek hicret zamanında tedavi olarak uygulanıyormuş. Ben aylarca antibiyotik kullandigim için vajinadaki yararlı bakteriler azalmaya başlamıştı ve bu da mantara sebep olmuştu yine bı antibiyotik ve fitil kullandım antibiyotik tamamen bitti fakat fitil 3 tane kaldı dün yaklaşık sırtımdan ensemden belimden ve pöç (kuyruk sokumu) olmak üzere toplam 10 kupa yaptırdım en çok pöc kısmından kirli hastalıklı kan çıkmış hatta gozumle gördüm epey pihtiliydi bebek istediğimi bildiği için hamileliği hızlandırmak amaçlı belimin bı yerine ayriyeten kupa yapmış eve geldigimde resmen vajinamdan mantarların döküldüğünü hissettim yaraların üzerine hiç bir kimyasal ilaç kullanmamak gerekiyor kantaron yağı sürülmesi lazımmis ben dün akşam eşimden rica ettim o da sürdü hemen kabuk bagladi acı yanma falan yok bakalım bu defa gebelik olacak mi merak edenler yorum yaparsa cevaplarım sağlıcakla ♥️

Aylardır araştırdığım hacamat tedavisini cuma günü verdiğim ani kararla dün öğlen saatlerinde yaptırdım. Kendi kuzenim yaklaşık 5 senedir yapıyor bu işi öncelikle şunu belirtmek isterim hacamat ( kupa ) tedavisi Peygamber efendimizin sünneti, ve Uhud Hendek hicret zamanında tedavi olarak uygulanıyormuş. Ben aylarca antibiyotik kullandigim için vajinadaki yararlı bakteriler azalmaya başlamıştı ve bu da mantara sebep olmuştu yine bı antibiyotik ve fitil kullandım antibiyotik tamamen bitti fakat fitil 3 tane kaldı dün yaklaşık sırtımdan ensemden belimden ve pöç (kuyruk sokumu) olmak üzere toplam 10 kupa yaptırdım en çok pöc kısmından kirli hastalıklı kan çıkmış hatta gozumle gördüm epey pihtiliydi bebek istediğimi bildiği için hamileliği hızlandırmak amaçlı belimin bı yerine ayriyeten kupa yapmış eve geldigimde resmen vajinamdan mantarların döküldüğünü hissettim yaraların üzerine hiç bir kimyasal ilaç kullanmamak gerekiyor kantaron yağı sürülmesi lazımmis ben dün akşam eşimden rica ettim o da sürdü hemen kabuk bagladi acı yanma falan yok bakalım bu defa gebelik olacak mi merak edenler yorum yaparsa cevaplarım sağlıcakla ♥
Bende gebelik istiyorum. Hacamat yaptırdım bende 2-3 hafta önce hem gebelik için hem hormon tedavisi gördüm üç aylık iğne yaptırdım hormonlarım alt üst oldu onun için de iki kürek kemiği arasına yaptırdım bi de kuyruk sokumuna mı diyorlar oraya bende ondan pek bişey gelmedi de üst taraftan baya geldi hormonlarım alt üst oldu. Ve sanırım işe yaradı dün bugün test yaptım hamile gibiyim silik çizgi gördüm ☺️

Bende gebelik istiyorum. Hacamat yaptırdım bende 2-3 hafta önce hem gebelik için hem hormon tedavisi gördüm üç aylık iğne yaptırdım hormonlarım alt üst oldu onun için de iki kürek kemiği arasına yaptırdım bi de kuyruk sokumuna mı diyorlar oraya bende ondan pek bişey gelmedi de üst taraftan baya geldi hormonlarım alt üst oldu. Ve sanırım işe yaradı dün bugün test yaptım hamile gibiyim silik çizgi gördüm ☺
Ay inşallah kuzum inşallah hacamatın üstüne ilaç kullanmamaya dikkat et 😍

Ay inşallah kuzum inşallah hacamatın üstüne ilaç kullanmamaya dikkat et 😍
Aynen kullanmıyorum. Haccame adet düzensizliği için hayıt tohumu kullan dedi. Onu içtim bi tek. Şimdi bıraktım ama ne olur ne olmaz

Mantarların döküldüğünü nasıl hissettin?

Akıntım normalde hiç olmadı fitil akmisti ama halen mantarlar görünüyordu şuan hiç bisiy yok
Mantarlar gözle görülüyor mu? Yanlış anlama benim de kaşıntım oldu da bir dönem, hani görünen bir şeyse neye benziyor ona göre doktora gitmek açısından soruyorum.

Benimde panik atak ve yürek kalması için gögüs kafesime yaptırırmam gerek ama ben bayılırım korkuyorum o_O

Mantarlar gözle görülüyor mu? Yanlış anlama benim de kaşıntım oldu da bir dönem, hani görünen bir şeyse neye benziyor ona göre doktora gitmek açısından soruyorum.

Linkinde görünüyor neye benzediği vajinanın içinde de fark ediliyor beyaz pamuk gibi

Adet düzensizliği derken kuzum ne denli düzensiz
Bi hafta adet bi hafta temiz hatta 4-5 gün temiz. Sürekli bi kanamam vardı yani. İllallah etmiştim. Ayın yarısından fazlasında adet görüyordum. Bi dönem 6 ay hiç olmadı sonra aksine çok sık olmaya başladı. Hatta kadın doğuma gittim hastalık kanamasıdır adet olmaz bu kadar erken daha yeni bitmiş dedi. Vajinal ultrasonla baktı adet kanamasıymış nasıl olur falan dedi şaşırdı hormon tedavisine başladı

Bi hafta adet bi hafta temiz hatta 4-5 gün temiz. Sürekli bi kanamam vardı yani. İllallah etmiştim. Ayın yarısından fazlasında adet görüyordum. Bi dönem 6 ay hiç olmadı sonra aksine çok sık olmaya başladı. Hatta kadın doğuma gittim hastalık kanamasıdır adet olmaz bu kadar erken daha yeni bitmiş dedi. Vajinal ultrasonla baktı adet kanamasıymış nasıl olur falan dedi şaşırdı hormon tedavisine başladı
Miyom polip vs bisiy var mı yada hormonlarında nasıl bı bozukluk var

Miyom polip vs bisiy var mı yada hormonlarında nasıl bı bozukluk var
Miyom polip kist hiç bişey yok. Enfeksiyon mantar vs de yok. Hatta hormon tahlili de iyi çıktı. Ama doktor hormonal bozukluğuna neden olmuş 3 aylık iğne hormon tedavisine başlıyoruz dedi. Bi kutu ilaç bitirdim bırakınca adet oldum. Daha olmadım. 2 haftaya kalmadan adet olurken 26 gün geçti olmadım. Hormon ilacı da etki etmiş olabilir hacamatta olabilir hayıt tohumu da

Miyom polip kist hiç bişey yok. Enfeksiyon mantar vs de yok. Hatta hormon tahlili de iyi çıktı. Ama doktor hormonal bozukluğuna neden olmuş 3 aylık iğne hormon tedavisine başlıyoruz dedi. Bi kutu ilaç bitirdim bırakınca adet oldum. Daha olmadım. 2 haftaya kalmadan adet olurken 26 gün geçti olmadım. Hormon ilacı da etki etmiş olabilir hacamatta olabilir hayıt tohumu da
Bu hormon iğneleri hatta hormon ilaçlarının çoğu yumurtaliklari yaşlandırıyor ben iki ay hormon ilacı kullandım o kadar kilo aldım ki ilacı bırakınca yine aynı duzensizlik devam etti üstelik kilo almaya da devam ettim 3-4 ayda 8 kilo aldim

Bu hormon iğneleri hatta hormon ilaçlarının çoğu yumurtaliklari yaşlandırıyor ben iki ay hormon ilacı kullandım o kadar kilo aldım ki ilacı bırakınca yine aynı duzensizlik devam etti üstelik kilo almaya da devam ettim 3-4 ayda 8 kilo aldim
Yaa üzüldüm. İştah arttırıyor demekki. Ben 10 gün kullandım sadece ondan yan etki olmadı bende sanırım. Ama felaket uyku yapmıştı bende kafamı kaldıramıyordum. Verirsiniz umarım. Kilolu hamile kalmak iyi olmuyor

Yaa üzüldüm. İştah arttırıyor demekki. Ben 10 gün kullandım sadece ondan yan etki olmadı bende sanırım. Ama felaket uyku yapmıştı bende kafamı kaldıramıyordum. Verirsiniz umarım. Kilolu hamile kalmak iyi olmuyor
60 kilo oluvverdin bı anda antibiyotikler de iştah açıyor bu hacamattan sonra inşallah veririm

X