- 30 Ekim 2019
- 1.477
- 1.107
Aylardır araştırdığım hacamat tedavisini cuma günü verdiğim ani kararla dün öğlen saatlerinde yaptırdım. Kendi kuzenim yaklaşık 5 senedir yapıyor bu işi öncelikle şunu belirtmek isterim hacamat ( kupa ) tedavisi Peygamber efendimizin sünneti, ve Uhud Hendek hicret zamanında tedavi olarak uygulanıyormuş. Ben aylarca antibiyotik kullandigim için vajinadaki yararlı bakteriler azalmaya başlamıştı ve bu da mantara sebep olmuştu yine bı antibiyotik ve fitil kullandım antibiyotik tamamen bitti fakat fitil 3 tane kaldı dün yaklaşık sırtımdan ensemden belimden ve pöç (kuyruk sokumu) olmak üzere toplam 10 kupa yaptırdım en çok pöc kısmından kirli hastalıklı kan çıkmış hatta gozumle gördüm epey pihtiliydi bebek istediğimi bildiği için hamileliği hızlandırmak amaçlı belimin bı yerine ayriyeten kupa yapmış eve geldigimde resmen vajinamdan mantarların döküldüğünü hissettim yaraların üzerine hiç bir kimyasal ilaç kullanmamak gerekiyor kantaron yağı sürülmesi lazımmis ben dün akşam eşimden rica ettim o da sürdü hemen kabuk bagladi acı yanma falan yok bakalım bu defa gebelik olacak mi merak edenler yorum yaparsa cevaplarım sağlıcakla