- Konu Sahibi incitanemtuana
-
ay ne diyecegimi sasirdim yaaaa
cok duygulandimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canimsin sen benim ya
senin bu inceliklerine güzel ruhuna hayranim:asigim::asigim::asigim:
ne kaarda tatli bir bebek secmissin benim icin cok ama cok tesekkür ederim bitanem
Şeniz
kendimi aradim buldum .dedim kesin ben varimdir,
nerden aklina gelir boyle seyler bilmem,harika bi gacisin sen,,
ne cizdigime gelince biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiib:jeyyar:
gene supersin,tesekkur ederim bitanem,,ŞenizŞenizŞeniz
buda incitenemtuanaCOLOR]
yegenim bakiyorum bizler uyurken gene bos durmamissinyerimseniben
kiz biz uyurken evlerimizimi dolastin hepimizin fotolarini nasil ele gecirdin:sm_confused:
artik sakilimiz gizlimiz kalmadi yakinda gelir donlarimizida cekersinlülülülülülü
hani senin fotonu göremedim gözdenmi kacirdim yoksa:uhm:
cok sekerler bidenem ellerine emegine saglik:asigim:a.s.opuyorumnanaktan
:kedipuyorumnanaktancanımsın yaa harikasın biliyosun değilmi?bu da sensin bence:kedi puyorumnanaktan
canım yaa allah iyiliğini versin güldürdün beni allah ta seni güldürsün :roflol:
baya bi küçük gelmişti sandalye ama gazete keyfini iyi çıkarmıştımkaydirigubbakcemile3
canımsınnnn ya fundacım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben güldüm allahda seni güldürsün
buda süpriz ve güzellikte sınır tanımayan incim sirinlikte sınır tanımıyomuşsunopuyorumnanaktan
ay yeni gordum cok tatliiiii cok saol ya :asigim::asigim::asigim:
coookkk sekermisimmm...:kedi:
bende tam beni ararken acaba cocuklugumdaki gibi tonton bi bebek resmimi var diye düsündüm ve iyide düsünmü¨süm tam cuk olmuss ....bide ne göreyim tipki bensırnaşık şeyevet dedigin gibide yakinda gine beyazlar icinde olacagim...tenü teviyorummmmopuyorumnanaktan
kk kızceleri hepinizin bebeklikleri çok tatlıymış heeeeee
bıcıbıcıııııııı
canım benık benı unutmuycagını bılıyordum da yıende acba deyıp resımelre baktım bıtanesın sen yaa yuregıne sağlık ttalım benımmm
senın actıgın topıklerre bakıyodum yakalandım:kedi:
kosu bnadı ustunde bı bebek beklıyodum ama bunad abayıldım meraklı ha benklava:
yerım senı :))
oyyy yirim seni incimmm
kız benziyoda küçüklüğüme kaydirigubbakcemile3
ama bu kadar cilveli değildim yawkaydirigubbakcemile2
bak bende senin küçüklüğünü buldum
küçüklüğünden belliymiş bu kadar güzel olacağın
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
incim nerden gelir böyle şeyler aklına. sarışın değilim ama en az bu çocuk kadar narinim iyi bir seçim olmuş teşekkürler
coh coh tesekkur ettim incim yaa.s. ,sen erdinmi anam tum kknin cocukluunu biliyon kafamçokkarıştı
ya ben bu kada guzel bi bebekmiymisim:kedi:
bayildim valla kendime:jeyyar:
ellerin dert gormesinŞeniz
bide anam sen sympathique yazacana aympathique yazmisim ,dedim yoksam bu ben degilmiyim
nerden de aklıan gelir böyle orjinal fikirler bilmem kia.s teşekkür ederim beni de düşndüğün için cnm.benim.maviyi de çok severim şapkam da güzelmiş. küçüklüğüm güzeldi zaten ama şimdi ahh ahhkaydirigubbakcemile3baya emek sarfetmişsin.emeğine sağlıka.s.
kızlar sizce de bu bebek kazenden başkası olabilir mi Allah aşkına ya? veee kazen biraz daha büyümüş...
incim ellerine saglik kazen bey pek hosuma gitti beekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anooouuum çok tatlıymışımm beee:lepi:
güzel yürekli arkadaşımmm çok teşk ederimm...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?