KK yelerinin bebeklik ve ocukluk fotoraflari-Belki sende varsndr iinde:)

:teytey::teytey::teytey:

meraklananlara
isde
karsinizda
bircik
yengosum pirlantam
gullerdiyarim
:asigim::asigim::asigim:

yegenim bakiyorum bizler uyurken gene bos durmamissinyerimseniben
kiz biz uyurken evlerimizimi dolastin hepimizin fotolarini nasil ele gecirdin:sm_confused:
artik sakilimiz gizlimiz kalmadi yakinda gelir donlarimizida cekersinlülülülülülü
hani senin fotonu göremedim gözdenmi kacirdim yoksa:uhm:
cok sekerler bidenem ellerine emegine saglik:asigim:a.s.opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3canim sandalyen popona acucuk büyükmü gelmis nekaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım yaa allah iyiliğini versin güldürdün beni allah ta seni güldürsün :roflol:
baya bi küçük gelmişti sandalye ama gazete keyfini iyi çıkarmıştımkaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktankarsinizda kizkardesim olan asksinsencansinsenopuyorumnanaktan
:asigim:yakinda yine beyazlar giyip gelin olucak allahin izniyle:asigim:

coookkk sekermisimmm...:kedi:
bende tam beni ararken acaba cocuklugumdaki gibi tonton bi bebek resmimi var diye düsündüm ve iyide düsünmü¨süm tam cuk olmuss ....bide ne göreyim tipki bensırnaşık şeyevet dedigin gibide yakinda gine beyazlar icinde olacagim...tenü teviyorummmmopuyorumnanaktan

:jeyyaroooooooo makberim pek isveli cilveli gördüm seni:jeyyar:

oyyy yirim seni incimmm
kız benziyoda küçüklüğüme kaydirigubbakcemile3
ama bu kadar cilveli değildim yawkaydirigubbakcemile2

bak bende senin küçüklüğünü buldum
küçüklüğünden belliymiş bu kadar güzel olacağın
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

incim nerden gelir böyle şeyler aklına. sarışın değilim ama en az bu çocuk kadar narinim iyi bir seçim olmuş teşekkürler

:asigim:canim barbi bebek gibiymissin masallah:asigim:

coh coh tesekkur ettim incim yaa.s. ,sen erdinmi anam tum kknin cocukluunu biliyon kafamçokkarıştı
ya ben bu kada guzel bi bebekmiymisim:kedi:
bayildim valla kendime:jeyyar:
ellerin dert gormesinŞeniz
bide anam sen sympathique yazacana aympathique yazmisim ,dedim yoksam bu ben degilmiyim

sade ve sakin durusuyla birsam
a.s.a.s.a.s.

nerden de aklıan gelir böyle orjinal fikirler bilmem kia.s teşekkür ederim beni de düşndüğün için cnm.benim.maviyi de çok severim şapkam da güzelmiş. küçüklüğüm güzeldi zaten ama şimdi ahh ahhkaydirigubbakcemile3baya emek sarfetmişsin.emeğine sağlıka.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar sizce de bu bebek kazenden başkası olabilir mi Allah aşkına ya?​
veee kazen biraz daha büyümüş...​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…