KK Yaşlandı mı??? Hani Aksiyon Nerede???

gozyasi

Hüzün Dostu..!
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2006
2.771
2.987
698
Bu siteyi çok seviyorum zaten 2006 yılından beri takipçisiyim. Bir aralar bana daha renkli geliyordu, burdaki arkadaşlarla buluşmalar, yarışmalar, kermesler yapıyorduk. Şimdi o dönem benim için geride kaldı. Oysa buradan çok güzel arkadaşlar edindim ve buna devam etmek istiyorum. Bence eskisi gibi renklendirmek adına yarışmalar düzenlemeye devam edelim.

Ben ilk olarak en fazla 10 satırlık şiir yarışması diyorum (Kendi alanım nede olsa) ama kısa zamanda yapalım bunu uzatmayalım. Duyurular yapalım. Sonra resim, boyama, makyaj, güzel yazı, deneme, resimli sofra-yemek yarışması vs tarzı yarışma kategorilerimiz olsun, bir yarış bitmeden diğerinin duyurusu olsun sürekli aksiyon, heycan olsun.

Yokmu benim gibi düşünen... Elif ablaaa tut şu işin ucundan, sen yaparsın. Zaten canım çok sıkkın...

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Son düzenleme:
yarısma zaten yapılıyordu ama bianda dolu yapılınca karıstı ortalık artık yönetim izin verirse yapılıyor öneriyi sunuyorsunuz izin verirse yetkili biri acıyor

yarısma zaten yapılıyordu ama bianda dolu yapılınca karıstı ortalık artık yönetim izin verirse yapılıyor öneriyi sunuyorsunuz izin verirse yetkili biri acıyor

Evet biliyorum, bu yüzden şiir yarışması için öneri sundum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
ben de hatırlıyorum kermesleri...alışverişleri..çok güzeldi..
resim yarışması yapılırsa ben de ona katılırım...
süper olura.s.

ben de hatırlıyorum kermesleri...alışverişleri..çok güzeldi..
resim yarışması yapılırsa ben de ona katılırım...
süper olura.s.

Evet canım bende katışırım kesin. Bu aralar canım sıkkın zaten eğlence olur bana da.

Vallahi bence yaşlandık hepimiz :delphin:
Benim popstarıma da ilgi kalmadı, tükkan sinek avlıyor :umursamaz:

Valla mart kargaları gibi ciyak ciyak öten bir sesim olmasaydı ben senin bir numaralı starın olurdum ama sositososito Napalım makus kaderime küseceyimm :delphin:

Bir derdim var bölümü yüzünden negatif enerji yüklenmiş forum , çakralarını havalandırmak lazım.
Şiir yarışması olursa hayatımda ilk defa şiir yazıp katılıcam söz.

♥gözyaşı♥;15933282 .!.:
Valla mart kargaları gibi ciyak ciyak öten bir sesim olmasaydı ben senin bir numaralı starın olurdum ama sositososito Napalım makus kaderime küseceyimm :delphin:

:1: Tevazu gösteriyorsundur eminim canım, ama bu dediğini çok kişiden duydum.
Sanırım ilk yarışmalarda çok güzel yetenekler çıkınca diğerlerinin gözü korktu,
Ama o yetenekler de diğer yeteneklere yol açmak için geri çekildiler çoğunlukla, ben de müşterisiz kaldım :delphin:
Ne yapalım, herkesin canı sağolsun opuyorumnanaktan
Ama ben elimden geldikçe tüm yarışmalara katılımda bulunup canlandırma niyetindeyim, duyurulur buyrunnnnnnnnn

:1: Tevazu gösteriyorsundur eminim canım, ama bu dediğini çok kişiden duydum.
Sanırım ilk yarışmalarda çok güzel yetenekler çıkınca diğerlerinin gözü korktu,
Ama o yetenekler de diğer yeteneklere yol açmak için geri çekildiler çoğunlukla, ben de müşterisiz kaldım :delphin:
Ne yapalım, herkesin canı sağolsun opuyorumnanaktan
Ama ben elimden geldikçe tüm yarışmalara katılımda bulunup canlandırma niyetindeyim, duyurulur buyrunnnnnnnnn

Ya bu ilk yarışmacıların sesini nereden dinleyebilirim merak ettim geçenlerde bakındım ama bulamadım. Bu arada şiir resim vs gibi yarışmalara zevkle katılırım canım ama ses ne yazıkki valla sıfır :) Eşcağazıma arada bişey yaptıramayınca o zaman bi şarkı söyliiim diyorum hemen yapmaya gidiyo zemuszemus

bende yarışma için konu açtım katılım olmadı :umursamaz: ama şiir yarışması iyi fikir bencede
eğer belli katılım sağlanabilecekse ben açarım konuyu :lepi:
şimdiden bu yarışmaya katılmak isteyenler şiirlerini hazırlasınlar
duyuru yaptık mı 3 günde başlatırız

bende yarışma için konu açtım katılım olmadı :umursamaz: ama şiir yarışması iyi fikir bencede
eğer belli katılım sağlanabilecekse ben açarım konuyu :lepi:
şimdiden bu yarışmaya katılmak isteyenler şiirlerini hazırlasınlar
duyuru yaptık mı 3 günde başlatırız

Ececim pardon şimdi farkettim tabiki bakabilirsin daha uygun olur

aaaa yok ablacım açmışsın sen konu devam ettir tabii ki

herşeyin yasaklandığı bir sitede aksiyon adrenalin ve hareketlilik nasıl beklenirki onu deme yasak bunu konuşma yasak onu konu etme yasak yasak yasak yasak yakında sadece hamile bayanların ve diyet yapanların sitesi olacak bu site bizde geçmişi yad ederek anacağız kk yı......

♥gözyaşı♥;15939885 .!.:
Ya bu ilk yarışmacıların sesini nereden dinleyebilirim merak ettim geçenlerde bakındım ama bulamadım. Bu arada şiir resim vs gibi yarışmalara zevkle katılırım canım ama ses ne yazıkki valla sıfır :) Eşcağazıma arada bişey yaptıramayınca o zaman bi şarkı söyliiim diyorum hemen yapmaya gidiyo zemuszemus

:roflol:

Allah iyiliğini versin canım :)
Merak ediyorsan burdan dinleyebilirsin hepsini, 2 yarışmanın linkini ekliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/yaris...enesu-produksiyon-iftiharla-sunar-kkstar.html
http://www.kadinlarkulubu.com/yaris...lari-icerde-geleneksel-cenesustar-buyrun.html

Back