- 31 Ekim 2006
- 2.771
- 2.987
- 698
Bu siteyi çok seviyorum zaten 2006 yılından beri takipçisiyim. Bir aralar bana daha renkli geliyordu, burdaki arkadaşlarla buluşmalar, yarışmalar, kermesler yapıyorduk. Şimdi o dönem benim için geride kaldı. Oysa buradan çok güzel arkadaşlar edindim ve buna devam etmek istiyorum. Bence eskisi gibi renklendirmek adına yarışmalar düzenlemeye devam edelim.
Ben ilk olarak en fazla 10 satırlık şiir yarışması diyorum (Kendi alanım nede olsa) ama kısa zamanda yapalım bunu uzatmayalım. Duyurular yapalım. Sonra resim, boyama, makyaj, güzel yazı, deneme, resimli sofra-yemek yarışması vs tarzı yarışma kategorilerimiz olsun, bir yarış bitmeden diğerinin duyurusu olsun sürekli aksiyon, heycan olsun.
Yokmu benim gibi düşünen... Elif ablaaa tut şu işin ucundan, sen yaparsın. Zaten canım çok sıkkın...
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Ben ilk olarak en fazla 10 satırlık şiir yarışması diyorum (Kendi alanım nede olsa) ama kısa zamanda yapalım bunu uzatmayalım. Duyurular yapalım. Sonra resim, boyama, makyaj, güzel yazı, deneme, resimli sofra-yemek yarışması vs tarzı yarışma kategorilerimiz olsun, bir yarış bitmeden diğerinin duyurusu olsun sürekli aksiyon, heycan olsun.
Yokmu benim gibi düşünen... Elif ablaaa tut şu işin ucundan, sen yaparsın. Zaten canım çok sıkkın...
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
Son düzenleme: